Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Laku noc narode. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
DObra utakmica, odlicno odradjene minute, sve u svemu, bice iducu utakmicu jos vise i bolje
laku noc svima 
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
risingforce je napisao/la:14 minuta
8 poena
3/5 iz igre, 2/3 za 3 pts
3 skoka, 1 ukradena lopta
BRAVO MAJSTORE !
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ajmo na spavanac, valja ustat ujutro...laku nooocccCartman je napisao/la:Laku noc narode.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
laku noc narode
teletovicu kralju
teletovicu kralju
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Bravo Mirza!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
jos jedna dobra utakmica Mirze,kako vrijeme odmice on iga sve bolje i bolje,dostojno prestavlja BIH u Americi,svaka cast! laku noc svima.
- anonymousHD
- Kontakt:
A ja onog debila što baca Air ball
Bolje da je Mirzi dodao loptu. Pa eto nije loše, samo da nije šutao kad je napravio ofanzivni skok sve bi bilo za 5. 
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 09 jan 2013, 03:13, ukupno mijenjano 1 put.
ODLICNO! Bravo Mirza! Laku noc ljudi, vrijeme je da se krene. 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
hahahapropuh je napisao/la:Evans mrcina opasno me podsjeca na Rodmana skace ko Bubka a puca ko FazlijaAeGon099 je napisao/la:zasad nema niko više poena od evansovih skokova.
Laku noć, ja ću slađe spavat zbog ovih trica.
Bravo Mirza, a bravo i nama sto smo gledali ovo i cekali ga. Nadam se da cemo i u sljedećim utakmicama svi zajedno pratiti
Bravo Mirza, a bravo i nama sto smo gledali ovo i cekali ga. Nadam se da cemo i u sljedećim utakmicama svi zajedno pratiti
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Humphries ima platu 24 mil a Mirza 3 mil eto razloga sto ovaj mora igrat prije njega!!!
Malo više od 13 minuta za Mirzu, 8 poena, 3 skoka, jedna ukradena, bravo Mirza. Nastavi tako. Kad je sljedeće okupljanje ? 
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 09 jan 2013, 03:16, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Hebo te ja se umorio vise nego Mirza sto je igro 14 minuta puu nije ovo normalno da bog kaze!
Cujemo se u Petak u isto vrijeme, nadam se da ce Mirza dobiti vise vremena....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- storm_raider
- Kontakt:
Cestitke Mirza, lijepo je ovo odradio, steta za onu visoku tricu preko ruke. Morace vise da ide na ulaz. Nemojte samo porediti Evansa sa Rodmanom, Denis je za njega izmislio kosarku i sut. Sto se tice ovog pravila, ako je lopta na obrucu ne smije se dirati, za razliku od Europe. Svakako u NBA ligi planiraju od sl. sezone da to pravilo ukinu.
Mirza samo neka trenira, strasno mi se svidio njegov drugi skok u napadu i ukradena lopta. Brooks zna mnogo o igri 1 na 1 i zeli da se dokaze, ali ono sto radi je bezobrazno i ne spada u timsku kosarku. Samo u 5 zadnjih minuta 3 puta je mogao Mirzi dati loptu dok je bio sam na trici.
Laku noc svima, lijepo vas je vidjeti u ovolikom broju.
Mirza samo neka trenira, strasno mi se svidio njegov drugi skok u napadu i ukradena lopta. Brooks zna mnogo o igri 1 na 1 i zeli da se dokaze, ali ono sto radi je bezobrazno i ne spada u timsku kosarku. Samo u 5 zadnjih minuta 3 puta je mogao Mirzi dati loptu dok je bio sam na trici.
Laku noc svima, lijepo vas je vidjeti u ovolikom broju.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 09 jan 2013, 03:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nece jos dugo. CInjenica da je Mirza usao u drugom prije Humpa bi mogla biti indikator da ce Mirza dobiti mjesto u rotaciji prije Humpa, iako je to jos uvijek malo vjerovatno, ponajvise radi toga sto si gore napisao...gazda664 je napisao/la:Humphries ima platu 24 mil a Mirza 3 mil eto razloga sto ovaj mora igrat prije njega!!!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Postena tekma mirze da je dodao jos 2 poena bila bi perfekcija ovako je super mislim da trener nije zadovoljan odbranom sa ovom mjesanom postavom al su ih unistili , svidja mi se ovaj lik pravo. Mirza super samo ovako da nastavi bas mi je drago radi njega odo lec mrtavo sam tijelo imam ispit najutro pa bog nam dao jos ovakvih utakmica valja navece gledat stevka tesko nama.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 7 gostiju.