[youtube][/youtube]
NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2012/13
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Memphis razbija ekipu.Traze ekipe za trade i Gay-a i ZBo-a i jos par igraca.
Izgleda da im se bas ne placa ovaj porez.
Izgleda da im se bas ne placa ovaj porez.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šteta da FO Grizlija želi razbiti ekipu koja je contender, zbog par miliona dolara luxury taxa
Piše se da su Kingsi zaintersovani za trade Z-Bo za Cousinsa
Wall-e "spreman" za povratak

Piše se da su Kingsi zaintersovani za trade Z-Bo za Cousinsa
Wall-e "spreman" za povratak

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Šteta da FO Grizlija želi razbiti ekipu koja je contender, zbog par miliona dolara luxury taxa![]()
Piše se da su Kingsi zaintersovani za trade Z-Bo za Cousinsa![]()
Wall-e "spreman" za povratak![]()
Gledao sam ovo sinoc na ESPN-u i ne mogu da vjerujem... e moj Wall...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jao krmka jes se udebljo, i govorise da je tu negdje sa Rose-om 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Veoma slicni su. Samo sto je Wall na losijem timu pa ga niko i ne gleda. Ova stomacina ce spast cim odradi desetak puta trening.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jao krmka jes se udebljo, i govorise da je tu negdje sa Rose-om
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Oni jesu slicni po svom ulazu, ostalo je neuporedivo. Hem je Rose brzi, ima veci basketball IQ, a ocigledno i radna navika im je neuporediva. Wallov zadatak je da poboljsa saigrace, što on dosada nije uspio, imao je i on neke saigrace s kim se moglo itekako igrati. A njegov i Ružin crosover da ne spominjem
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Vidio bi ja Rosea kako bi on poboljsao Crawforda i ostale divljake. Covjece, Wall je imao u prosjeku 8 asistencija po utakmici u drugoj najlosijoj ekipi istoka. Znas sta to znaci?
Ispade sad Wall glup igrac i da nista nema sem ulaza. Budi malo realniji. Branis Rosea ko da ti je prvi komsija i ne vidis dalje od njega. Samo mi reci koliko si puta gledao Walla i da zavrsimo diskusiju.
Ispade sad Wall glup igrac i da nista nema sem ulaza. Budi malo realniji. Branis Rosea ko da ti je prvi komsija i ne vidis dalje od njega. Samo mi reci koliko si puta gledao Walla i da zavrsimo diskusiju.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
da potkrijepim tvoje cinjenice videom, Wall gleda i ne vjerujeCarlo je napisao/la:Vidio bi ja Rosea kako bi on poboljsao Crawforda i ostale divljake. Covjece, Wall je imao u prosjeku 8 asistencija po utakmici u drugoj najlosijoj ekipi istoka. Znas sta to znaci?
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Gledao sam ja Walla dovoljno puta prošle godine, baš me tad zanimalo zasto ih upoređuju. Ne branim ja Rosea nista govorim samo cinjenice, ja nigdje nisam rekao da je Wall glup igrac, nego da Rose ima veci košarkaški IQ, ako se s tim ne slazes, onda je do tebe. Znao je i Wall se uklopiti u te divljake. On ako zeli da bude vodja ekipe mora uzimati vise od 13 suteva po tekmi, kao do sada i poceti pogadjati konstantnije. Rose ima bolji sut; tokom karijere je pogadjao 46% suteva, dok je Wall 40%. Wall ima assitenciju vise u prosjeku od Rosea, slazem se da je tu u blagoj prednosti, te je nesto veci od njega.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Oh hell norio_Ferdy88 je napisao/la:Kako Wojo izvještava Memphis hoće Dudleya i pickove Sunsa iz 1. runde za Gaya i trenutno su pregovori u toku![]()
ko je taj majami, šta je taj majami, kaži kaži
šta bi tke bilo da igraju granger i da je Hibert ofanzivno bar upola kao prošle godine 
nema potpisa
Baš!Admir_Sa je napisao/la:ko je taj majami, šta je taj majami, kaži kaži![]()
šta bi tke bilo da igraju granger i da je Hibert ofanzivno bar upola kao prošle godine
-
WakaFlocka
- Kontakt:
Kontao sam posto radim u Joomli da nas par pokrene stranicu nba bosnia, bezveze je da moramo davati preglede i reklamu Hrvatskoj ili Srbiji kad tvrdim da ima kod nas sposobnih ljudi da se napravi jak portal, pokusati se uvezati sa Edinom Avdicem da pise kolumne ili nesto manje.. uglavnom da se uraditi dobar posao ako bude dovoljno zainteresovanih i spremnih, da ne spamamo temu bezveze svako onaj ko je zainteresovan za taj vid projekta neka mi se javi na pp pa cemo pokusati oformiti ekipu.
With Dwight and Pau injured, Steve Nash wishes he could disappear too
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kakvo poigravanje Hardena sa Bryantom. Igracina.
Houston bi bez njega bio medju najgorim timovima liga, a ovako je jako blizu playoffa ove godine.
Dobar trade. Za Memphis.
Houston bi bez njega bio medju najgorim timovima liga, a ovako je jako blizu playoffa ove godine.
Sarkazam il ne?Donnie Darko je napisao/la:Oh hell norio_Ferdy88 je napisao/la:Kako Wojo izvještava Memphis hoće Dudleya i pickove Sunsa iz 1. runde za Gaya i trenutno su pregovori u toku![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Oni jesu slicni po svom ulazu, ostalo je neuporedivo. Hem je Rose brzi, ima veci basketball IQ, a ocigledno i radna navika im je neuporediva. Wallov zadatak je da poboljsa saigrace, što on dosada nije uspio, imao je i on neke saigrace s kim se moglo itekako igrati. A njegov i Ružin crosover da ne spominjem
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja ne vidim u cemu je probelm ovdje sa Wallom nakon te slike?Pa covjek vise od 2 mjeseca nije smio nista da radi,a ako je sklon debljanju,ovo ce se i desiti...
S druge strane,mlad je i jako brzo ce biti u formi,a sto se tice igrackih kvaliteta,svakako da je u vrhu....

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
http://thehoopdoctors.com/online2/2013/ ... is-hansen/" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.