San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Ove godine pada Parish i Barkli takodje..
fino vidjeti Manua nako agresivnog..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:Ove godine pada Parish i Barkli takodje..
vjerovatno i allen
100 koseva razlike
ubacuje 6 poena manje u prosjeku , ovakvim tempom bi trebalo
ubacuje 6 poena manje u prosjeku , ovakvim tempom bi trebalo
i u skokovima bi trebao na 13. mjesto doći na kraju sezone
Pop je institucija...
Veceras mamuzamo u New Orleansu...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovo je poraz veceras...Bili smo im duzni jednu,previse puta smo se provukli protiv njih...
I meni se cini da je morao biti, jbg...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
YaSSaL je napisao/la:Veceras mamuzamo u New Orleansu...
Sreca pa se ne kladim jer bi se kladio na Spurse ovako...
E. Gordon 24 p...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma imao sam i ja osjecaj da nece biti nista od pobjede ovaj put, jer istina je (sto NEZALAGAJUCI kolega kaze) da smo se provlacili protiv njih ove sezone previse. Moralo je jednom stati i to...
Osim toga, ljudi su odlicno odigrali i nadigrali nas, tako da se nema sta reci. Nikad mi nije problem izgubiti i priznati da je protivnik bio bolji. Najgore je ono kad sam sebe pobijedis, a mi smo imali par takvih prenosa...
Ipak, ovim su Hornetsi sebi potpisali potpuni debakl u cetvrtom "okrsaju" ove sezone, na nasem parketu, koji se igra krajem ovog mjeseca...
Osim toga, ljudi su odlicno odigrali i nadigrali nas, tako da se nema sta reci. Nikad mi nije problem izgubiti i priznati da je protivnik bio bolji. Najgore je ono kad sam sebe pobijedis, a mi smo imali par takvih prenosa...
Ipak, ovim su Hornetsi sebi potpisali potpuni debakl u cetvrtom "okrsaju" ove sezone, na nasem parketu, koji se igra krajem ovog mjeseca...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Aron Baynes is close to signing a multi-year deal with the San Antonio Spurs, a **** told Sportando confirming the Tweet from Djordje Matic.
Union Olimpija Ljubljana will get $400k as buyout for the Australian big man who averaged 13.8ppg and 9.8rpg in Euroleague this season.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Koji je taj... 
Cuj Aron Baynes
gledao sam dosta puta Olimpiju kako u euroligi tako i u ABA ligi
govorilo se da ce u Macabi , a ako ga Blat zeli onda znas da vrijedi
18-10 je imao nakon 10 utakmica eurolige u grupi smrti sa Realom,Fenerom,Khimiom,Panatinekosom itd
sjajan skakac,ustvari najbolji skakac eurolige debelo ispred npr. jednog Sheldona WIliamsa itd
snazan , fantasticno se snalazi u reketu..
staviti ovakve brojke protiv najboljih ekipa evrope nije mala stvar
ne znam koliko toga moze prenijeti u NBA , al sigurno moze fino zaokruziti rotaciju..
rekao bi veca/bolja verzija DeJuana Blaira..
i ako R.C Bufford dovodi igraca preko mora onda znas da ga je postenski skautirao , novi Ozi
za ovih 400 k je to sve kako treba
samo me zanima jel se to sprema neki trejd jer bi se trebalo osloboditi mjesto pod kosem
Blair ili Booner ? ili obojica
18-10 je imao nakon 10 utakmica eurolige u grupi smrti sa Realom,Fenerom,Khimiom,Panatinekosom itd
sjajan skakac,ustvari najbolji skakac eurolige debelo ispred npr. jednog Sheldona WIliamsa itd
ne znam koliko toga moze prenijeti u NBA , al sigurno moze fino zaokruziti rotaciju..
i ako R.C Bufford dovodi igraca preko mora onda znas da ga je postenski skautirao , novi Ozi
samo me zanima jel se to sprema neki trejd jer bi se trebalo osloboditi mjesto pod kosem
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne mora biti nikakav trejd,jer imamo 14 igraca u rosteru trenutno,a njegovom eventualnom platom necemo preci salary cap,posto vjerovatno nece biti prevelika...Ne znam koliko je visok,ali mislim da bi bio najvisi u nasem rosteru,a nama to treba,posebno u drugoj petorci...S druge strane,mozda i damo nekog od ovih za neki pik,a ja sve nesto mislim da cemo trejdovati i Neala vrlo brzo u nekom paketu...Inace,ovoj informaciji ne vjerujem dok ne vidim zvanicnu,a treba dodati da ce i Donte Green,nekadasnji igrac SAC,biti na probi ovih dana.Raul_64 je napisao/la:Cuj Aron Baynes
Nece,nece
neko se levatio pa stavi 213 cm
ima 208 cm
al je jak ko bik
i dobro se postavlja
ima 208 cm
al je jak ko bik
i dobro se postavlja
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
ima on vise od 208 sigurno,pa djeluje veci od Bonnera koji ima 208Raul_64 je napisao/la:Nece,nece
ima 208 cm
al je jak ko bik
i dobro se postavlja
Euroliga ima poprilicno tacna mjerenjaNEZALAGANJE je napisao/la:ima on vise od 208 sigurno,pa djeluje veci od Bonnera koji ima 208Raul_64 je napisao/la:Nece,nece
ima 208 cm
al je jak ko bik
i dobro se postavlja
mada nije ni 7 ft
kazem , veca bolja verzija Blaira
ako do toga uopste dodje
Nemam ništa protiv još ako se riješimo Blaira i Bonnera.@NEZALAGANJE neka Neala treba nam takvih igrača 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.