Kardašijan sav pogubljen sinoc i opet vise min. od Mirze
btw. mislim da je danas pola Bosne nenaspavano
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
I ja se toga plasim. Mada da se razumijemo sinocnjih 14 minuta iako je sve bilo rijeseno je veliki napredak u odnosu na period ublehasa Averya kojem bi sinoc Mirza usao ali u posljednjih 60 sekundi ili bi grijao klupu.miki_92 je napisao/la:Mirza solidan sinoc, bilo bi jos bolje da je usao prije "garbage time-a" al hajd valjda PJ zna sta radi
Kardašijan sav pogubljen sinoc i opet vise min. od Mirze, to je taj problem u NBA-u kada se utvrdi sistem rotacije u ekipi to se tesko mijenja do kraja sezone, Mirza samo nek nastavi pogadjati kao sto je to radio u Caji i bolje nauci def. setove u kojima se i dalje ponekad izgubi i 15 + min. bi mu trebala biti standardna minutaza
Mirza je sinoc dobio vise minuta od Chrisa. Jedino sto je Chris dobio minute kada je rezultat bio aktivan.miki_92 je napisao/la:Mirza solidan sinoc, bilo bi jos bolje da je usao prije "garbage time-a" al hajd valjda PJ zna sta radi
Kardašijan sav pogubljen sinoc i opet vise min. od Mirze, to je taj problem u NBA-u kada se utvrdi sistem rotacije u ekipi to se tesko mijenja do kraja sezone, Mirza samo nek nastavi pogadjati kao sto je to radio u Caji i bolje nauci def. setove u kojima se i dalje ponekad izgubi i 15 + min. bi mu trebala biti standardna minutaza
na to se i odnosio moj poststorm_raider je napisao/la:Mirza je sinoc dobio vise minuta od Chrisa. Jedino sto je Chris dobio minute kada je rezultat bio aktivan.miki_92 je napisao/la:Mirza solidan sinoc, bilo bi jos bolje da je usao prije "garbage time-a" al hajd valjda PJ zna sta radi
Najgore je sto se PJ taj put nije derao na Spreewella.VanBasten je napisao/la:P.J. je poznat kao galamdžija, tu etiketu "skrimera" nosi otkako je došao u NBA. Umalo ga Sprewell ne udavi zbog galame birvaktileamoniman je napisao/la:A jes galamio na njega, cak se i na streamu culo... Ako popravi tu odbranu onda mozemo ocekivat i vise minuta od njega...
skyisthelimit je napisao/la:I ja se toga plasim. Mada da se razumijemo sinocnjih 14 minuta iako je sve bilo rijeseno je veliki napredak u odnosu na period ublehasa Averya kojem bi sinoc Mirza usao ali u posljednjih 60 sekundi ili bi grijao klupu.miki_92 je napisao/la:Mirza solidan sinoc, bilo bi jos bolje da je usao prije "garbage time-a" al hajd valjda PJ zna sta radi
Netse nece vazda ici ovako glatko i lagano i tek kad u tim situacijama kad je utakmica egal Mirza dobije minutazu 10+ onda mozemo reci da se na njega u ovoj sezoni ozbiljno racuna, ponavljam u ovoj sezoni..
Sad PJ daje svima priliku, a vidjecemo kako ce to biti u jacim, tezim i neizvjesnim utakmicama. Da li ce Mirza uci u rotaciju ili ne. Dosad sto je pokazao pod PJ-om to zasluzuje
sutra naveceGavijalov je napisao/la:Ima li večeras tekma Netsa?
HvalaNG1 je napisao/la:sutra naveceGavijalov je napisao/la:Ima li večeras tekma Netsa?
Gavijalov je napisao/la:HvalaNG1 je napisao/la:sutra naveceGavijalov je napisao/la:Ima li večeras tekma Netsa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.