KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Ne znam koga da krivim vise za ovo stanje. Da li trenera ili igrace, u vecini slucajeva se krivica baci na ili na jedno ili na drugo, u nasem slucaju nazalost mora na oboje. Na igrace, jer ih ima koji ne zele da igraju i isto tako jer ih ima ogranicenih tj. onih koji ne znaju da igraju i pored velike zelje. Na trenera jer to sve lijeno posmatra, ima dvije akcije koje se mijenjaju i koje se procitaju nakon sto se urade dva puta, i koji ili ne zeli ili ne smije otjerati pojedine igrace. Za ovaj drugi dio je kriva uprava, koja na kraju ne zna sta je cilj sezone.
Zadnja izmjena: The Game, dana/u 31 okt 2009, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
namojte na vladu pa da nije njega široki bi nas 30 razlike spuco
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Jednostavno, treba otjerati par igraca koji nemaju sta traziti ovdje i apsolutno nemaju sta traziti(Bajic, Vucko, ..)
Pasalic nam jednostavno treba, jer nemamo playa. Kad se Zlaja vrati uvesti nekog juniora a Pasalica lagano u Slaviju/Vogoscu. Zimic nek se mota tu, dok sam ne skonta da nema hljeba u kosarci.
Nama centar apsolutno treba i u tome je problem. Ceskovic se trudi, ima malu platu, ne znam sto bi njega mjenjali. Treba nam takav igrac u rotaciji. Zlaja, seha, feliks, ivan i dobar centar je jedna jako dobra ekipa. Nek dignu kredit i dovedu centra, jer inace nam nema NLB dogodine, a tek smo onda donji.
VV nek povuce ovo pitanje smjene igraca. Ako nece, onda znaci da ima talove i treba da ode.
Ako ne moze zbog drugih, nek sam ode. Bruka se ovdje, bez sanse za nekim napretkom. Zasto da ostaje. Posao moze naci garant, a opet bez uplitanja glavonja oko njega.
Dan kad onaj uhljup Konakovic ode treba slaviti i uvesti memorijalni turnir na taj dan, pa makar i u po' sezone.
Ionako su s.ebali KKBosnu ove godine(dvorana, karte, pojacanja,..) Onu igru niko nece da gleda, koliko god se nazivali 'pravim navijacima'. Ja za ono nemam zivaca.. Nisu to djeca pa da ih idem podrzavati. Ondje oni uhljupi nas prave budala i to je cinjenica. Ako sad nesto ne naprave, propast je zagarantovana...
Pasalic nam jednostavno treba, jer nemamo playa. Kad se Zlaja vrati uvesti nekog juniora a Pasalica lagano u Slaviju/Vogoscu. Zimic nek se mota tu, dok sam ne skonta da nema hljeba u kosarci.
Nama centar apsolutno treba i u tome je problem. Ceskovic se trudi, ima malu platu, ne znam sto bi njega mjenjali. Treba nam takav igrac u rotaciji. Zlaja, seha, feliks, ivan i dobar centar je jedna jako dobra ekipa. Nek dignu kredit i dovedu centra, jer inace nam nema NLB dogodine, a tek smo onda donji.
VV nek povuce ovo pitanje smjene igraca. Ako nece, onda znaci da ima talove i treba da ode.
Ako ne moze zbog drugih, nek sam ode. Bruka se ovdje, bez sanse za nekim napretkom. Zasto da ostaje. Posao moze naci garant, a opet bez uplitanja glavonja oko njega.
Dan kad onaj uhljup Konakovic ode treba slaviti i uvesti memorijalni turnir na taj dan, pa makar i u po' sezone.
Ionako su s.ebali KKBosnu ove godine(dvorana, karte, pojacanja,..) Onu igru niko nece da gleda, koliko god se nazivali 'pravim navijacima'. Ja za ono nemam zivaca.. Nisu to djeca pa da ih idem podrzavati. Ondje oni uhljupi nas prave budala i to je cinjenica. Ako sad nesto ne naprave, propast je zagarantovana...
Ceskoviceva plata je 4 hiljade KM, sto je i previse za ono sto pruza. Cisto informativno, da li znas kolika je plata Sinise Stembergera trenutno, iako on u Bosni ne bi igrao ni za milion marakakoma je napisao/la:Jednostavno, treba otjerati par igraca koji nemaju sta traziti ovdje i apsolutno nemaju sta traziti(Bajic, Vucko, ..)
5000*1000= 5 000 000 (pet miliona).mitica je napisao/la:O čemu ti kako može biti 5 tisuća 5 milionayoda je napisao/la:kao sto sam ti odgovorio na drugom topicu, 5000 tisuca je pet miliona buraz. vidim da se patis da pricas hrvatski, ali ti srecom ni matematika ne ide.capelo111 je napisao/la:Još jednom se pokazalo da Bosna nema niti igraca, niti navijaca,Široki ima puno bolje navijace i igrace, to je realnost u ovom trnutku, mi jesmo seljaci ,ali bit cemo prvaci, protiv Buducnosti bit ce nas 5000 tisuca, u to se uvjeriti na Bh 1, ima prenos za one koji neznaju.
Vi Bosnaši bavite se matematikom, dok mi vas razvaljujemo usred Sarajeva, reko sam vam niti imate navijaca, niti igraca, šta mislite koliko ce biti kod nas na uzvratu protiv Bosne, bit ce nas toliko da igla nece moci u dvoranu stati.Široki je najaci klub u BiH otkada postoji drzava BiH, a šta je bilo u bivšoj Jugi to me nezanima jer se tada ni rodio nisam, dok mi zivimo od sadašnjosti, vi zivite od prošlosti.Trenutno niti jedan vaš igrac nebi mogao igrati kod nas,jer nema kvalitete za nas.
aj capello nemoj jesti **** kad ima hljeba svegati.cuj nemamo mi igraca koji bi mogao igrati kod vas sta bolan seres idi na stranicu sirokog (ako je i imate) pa tamo valjaj gluposti idi ga dudlaj simetu
Ma nije tesko biti pametan i zakljuciti sustinu stvari poslije sinocnje utakmice, mada sam to isto prognozirao tokom memorijalnog turnira MD.
U kkbosna se uveliko ugurala politika tj korporacijsko pranje love. S profesionalne strane VV nije nimalo kriv ali s moralne tacke u svakom pogledu. Dozvolio je tj pristao da zalozi sebe i svoje znanje (naravno za cifru) i svjesno prihvatio ovu jeftine kolčeve od igraca kako bi se ostvario visak tj profit nekim pojedincima koji su sinoc potonuli u kozne recaro sjedalice.
To sto bureka bez mesa nema e to je vec druga stvar.
Mnogo stvari i cinjenica se ne zna pa je tako i ova moja konstatacija mozda samo nagadjanje ali sama cinjenica da klub pa bar preko svog presmjesnog PRRRRRaaaaa nije obznanio svoj budzet, plan, ocekivanja u ovoj sezoni itekako mnogo govori bilo kom ozbiljnom promatracu.
Takodje se ne zna zasto smo konkretno izbaceni iz Skenderije ali stvarne cinjenice.
Mislim da je ovu situaciju nemoguce rijesiti s postavkom kakva sada jeste. Po meni ce se morati cekati Oktobarski izbori gdje ce se nadam se nesto promjeniti u vrhu, sportu pa i Sirijac "u paketu"
da ne zaboravim,
...Nistici se vala i nema na cemu cestitati, trubaduri su malo manji od nas i mrka nam je kapa u NLB-u skupa svima.
U kkbosna se uveliko ugurala politika tj korporacijsko pranje love. S profesionalne strane VV nije nimalo kriv ali s moralne tacke u svakom pogledu. Dozvolio je tj pristao da zalozi sebe i svoje znanje (naravno za cifru) i svjesno prihvatio ovu jeftine kolčeve od igraca kako bi se ostvario visak tj profit nekim pojedincima koji su sinoc potonuli u kozne recaro sjedalice.
To sto bureka bez mesa nema e to je vec druga stvar.
Mnogo stvari i cinjenica se ne zna pa je tako i ova moja konstatacija mozda samo nagadjanje ali sama cinjenica da klub pa bar preko svog presmjesnog PRRRRRaaaaa nije obznanio svoj budzet, plan, ocekivanja u ovoj sezoni itekako mnogo govori bilo kom ozbiljnom promatracu.
Takodje se ne zna zasto smo konkretno izbaceni iz Skenderije ali stvarne cinjenice.
Mislim da je ovu situaciju nemoguce rijesiti s postavkom kakva sada jeste. Po meni ce se morati cekati Oktobarski izbori gdje ce se nadam se nesto promjeniti u vrhu, sportu pa i Sirijac "u paketu"

da ne zaboravim,
...Nistici se vala i nema na cemu cestitati, trubaduri su malo manji od nas i mrka nam je kapa u NLB-u skupa svima.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Ako neko poput ARSA ima nesto protiv W ,neka se podsjeti da nas je W pobjedjivao sa djecom kada smo mi imali i Lensa i Nenu I K. Bajramovica i mnogo kvalitetniji sastav ...
Sve bi ih rastjerao osim Sehe Ivana Zlaje i Kojadinovica ,mada je Feliks jos nespreman ,a Ivan ima povradu i nerjeseno koljeno ...
NEMAMO centra ,a bacamo pare nemamo sutera a i njega placamo Grgat nam je uzimao lopte pod kosem kao da nemamo CENTRA , a pokazao je nasim suterima kako ide TRICA jedna za drugom ...
Ni siroki nije nesto pokazao cim je za prvu cetvrtinu dao 14 poena a o nasim da ne pricam , to je dokaz da nam uz centra fali i suter i dobar PLEJ .........
S R A M O T A
Sve bi ih rastjerao osim Sehe Ivana Zlaje i Kojadinovica ,mada je Feliks jos nespreman ,a Ivan ima povradu i nerjeseno koljeno ...
NEMAMO centra ,a bacamo pare nemamo sutera a i njega placamo Grgat nam je uzimao lopte pod kosem kao da nemamo CENTRA , a pokazao je nasim suterima kako ide TRICA jedna za drugom ...
Ni siroki nije nesto pokazao cim je za prvu cetvrtinu dao 14 poena a o nasim da ne pricam , to je dokaz da nam uz centra fali i suter i dobar PLEJ .........
S R A M O T A
jeste i svi ce te pjevati ubij baliju i za dom spremni... stvarno navijaci za pozeliti... meni je draze sto dođem u zetru i normalno odgledam utakmicu nego da moram slusati ta s.ranja..capelo111 je napisao/la:Vi Bosnaši bavite se matematikom, dok mi vas razvaljujemo usred Sarajeva, reko sam vam niti imate navijaca, niti igraca, šta mislite koliko ce biti kod nas na uzvratu protiv Bosne, bit ce nas toliko da igla nece moci u dvoranu stati.Široki je najaci klub u BiH otkada postoji drzava BiH, a šta je bilo u bivšoj Jugi to me nezanima jer se tada ni rodio nisam, dok mi zivimo od sadašnjosti, vi zivite od prošlosti.Trenutno niti jedan vaš igrac nebi mogao igrati kod nas,jer nema kvalitete za nas.
You are someone else I am still right here
capelo111 je napisao/la:Vi Bosnaši bavite se matematikom, dok mi vas razvaljujemo usred Sarajeva, reko sam vam niti imate navijaca, niti igraca, šta mislite koliko ce biti kod nas na uzvratu protiv Bosne, bit ce nas toliko da igla nece moci u dvoranu stati.Široki je najaci klub u BiH otkada postoji drzava BiH, a šta je bilo u bivšoj Jugi to me nezanima jer se tada ni rodio nisam, dok mi zivimo od sadašnjosti, vi zivite od prošlosti.Trenutno niti jedan vaš igrac nebi mogao igrati kod nas,jer nema kvalitete za nas.
Jbg. druze i Partizan kad dodje u Sarajevo bude puna dvorana...ljudi zele da vide veliku instituciju na djelu...tako i u Sirokom kad dodje bivsi europski prvak KK Bosna...a Siroki izgleda i ne izaziva neku paznju kada dodje u glavni grad...ne znam zasto

Ma to je samo rivalsko prepucavanje sa malo nacionalne retorike ,,al brate kosarke nigdje na vidiku ni kod jednih ni kod drugih ,,,i Bosna i Siroki nigdje veze sa kvalitetom ,mada je Siroki trenutno jaci
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
vi navijaci vi ste smijesni pogledaj kako to rade HZ a ne vi cobani u vase smo se selo popisali morali ste da pucate seljacine a to sto je na tekmama bosne lose navijanje to je vec neka drugfa tema! Za vas je Bosna institucija kako god oces uvijek bila i ostala a uskoro ce taj Siroki da propadne polako isto kao i sto ste nastali
Strastveni sam LJubitelj KK Bosna kao i navijac ,ali ne podrzavam ove provokacije ......
U klubu bi ostavio samo W sa Sehom Ivanom Zlajom i Sejom H. i Kojadinovica dok se malo uigra ....
A rastjerao bi sve pa i upravu sigurno izmjenio .
Znaci od direktora do PiArra .....
Tu sigurno najvise SMRDI...
A ove provokacije nisu dostojne navijaca ,pogotovo ,ljudi s foruma...
Nasi RIVALI kako ih ti nazvao sigurno su organizovaniji klub od nas...
IMAJU dvoranu imaju navijace imaju malo kvalitetnije igrace , a mi izgleda samo trenutno imamo malo rivalske ZAVISTI i ljubomore ,zbog poraza ...
U upravu bi pored NIHADA ukljucio jos nekog poslovnog covjeka ,poput NIHADA ,koji pored novca moze ubaciti jos MARKETINGA I ZIVOTA u klub .,a PiAra bih gurnuo na trebine ,ali iza MREZE ....
Dosta smo se krasili davnom istorijom i Evropom ,TREBAMO GLEDATI GDJE SMO SADA ...
U klubu bi ostavio samo W sa Sehom Ivanom Zlajom i Sejom H. i Kojadinovica dok se malo uigra ....
IMAJU dvoranu imaju navijace imaju malo kvalitetnije igrace , a mi izgleda samo trenutno imamo malo rivalske ZAVISTI i ljubomore ,zbog poraza ...
U upravu bi pored NIHADA ukljucio jos nekog poslovnog covjeka ,poput NIHADA ,koji pored novca moze ubaciti jos MARKETINGA I ZIVOTA u klub .,a PiAra bih gurnuo na trebine ,ali iza MREZE ....
Dosta smo se krasili davnom istorijom i Evropom ,TREBAMO GLEDATI GDJE SMO SADA ...
kao sto si sam rekao, mlad si. mozda jednog danas shvatis da je matematika potrebna, da nije samo kao sto ti kazes "igra". a vidim da si ti, osim sto ne znas matematiku, i debil. kakve veze poznavanje osnovnih matematickih operacija ima sa navijanjem i dolaskom i nedolaskom na utakmice. ja vjerujem da ce biti dosta navijaca na utakmici u sirokom, ali pitanje je koliko njih ce doci na utakmicu zato sto navijaju za siroki i sto prate svoj klub, a koliko ce doci da hebe mater balijsku? jedino sto ce vas zajebat jeste to sto nece biti nasih navijaca, pa necete imati koga da ubijete. jedino ako vas policija ne pusti da bijete igrace. sto me ne cudilo, iskreno govoreci.capelo111 je napisao/la:Vi Bosnaši bavite se matematikom, dok mi vas razvaljujemo usred Sarajeva, reko sam vam niti imate navijaca, niti igraca, šta mislite koliko ce biti kod nas na uzvratu protiv Bosne, bit ce nas toliko da igla nece moci u dvoranu stati.Široki je najaci klub u BiH otkada postoji drzava BiH, a šta je bilo u bivšoj Jugi to me nezanima jer se tada ni rodio nisam, dok mi zivimo od sadašnjosti, vi zivite od prošlosti.Trenutno niti jedan vaš igrac nebi mogao igrati kod nas,jer nema kvalitete za nas.
Ja bih tebe pitao odakle dvorana i stadion u vlasnistvu kluba sirokacaCP3 je napisao/la:Strastveni sam LJubitelj KK Bosna kao i navijac ,ali ne podrzavam ove provokacije ......

Palo s neba ili je tule umijesao svoje prste

Zasto skenderiju jednostavno ne prepisu kkbosni i one radnje ispred pa ces vidjet kako bi kkb dobro finansijski odrzavala*nebi placala dvoranu sto su veliki rashodi,imala bi prihod od zakupnina radnji kao listicani,imali bi mogucnost da treniraju kad hoce i koliko hoce itd. ali ali treba da padne sa neba dvorana ili se jednostavno prepise na klub-cisto iz zajebancije.
Nista previse licno s cime ti raymisljes sa guzicom ili mozgom

Takodje treba nama da dodje iz dupeta u glavu da smo mi najveci finansijeri listice,ne ja ali jako velika vecina svojim idiotskim odlascima u kladionice koje imaju ogromne prihode.
Uprava mora biti kriminalizovana da bi valjala inace nema para.
Ne kontam o cemu pricas ????????
ISTO kao sto stadion KOSEVO nije vlasnistvo FK SARAJEVO, tako ni Kulturno Sportski centar SKENDERIJA nije BOSNIN ,,A da je to moguce ministar kulture i sporta gp. Hadzihafisbegovic bi to vec zavrsio jer je bolesnik sto se tice KK BOSNA...
Sada ulazimo u neke detalje o kojima MALO znamo ,,ali niko ne prica o dugovima i finansijama kojih ima sve manje i manje .
Vise nemamo ni plesne grupe jer su i one otkazane zbog sredstava ,, ali zato su tu Pi AR I njegova .... ?
Sve rastjerati osim par igraca....
ISTO kao sto stadion KOSEVO nije vlasnistvo FK SARAJEVO, tako ni Kulturno Sportski centar SKENDERIJA nije BOSNIN ,,A da je to moguce ministar kulture i sporta gp. Hadzihafisbegovic bi to vec zavrsio jer je bolesnik sto se tice KK BOSNA...
Sada ulazimo u neke detalje o kojima MALO znamo ,,ali niko ne prica o dugovima i finansijama kojih ima sve manje i manje .
Vise nemamo ni plesne grupe jer su i one otkazane zbog sredstava ,, ali zato su tu Pi AR I njegova .... ?
Sve rastjerati osim par igraca....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Treba prvo reci da uprava nista ne radi ....
Jer da radi nebi nas istjerali iz Skenderije.
A klub je svakako sigurno u teskoj situaciji i IGRACKI i FINANSIJSKI...
Vjerovatno ni uprava ni W nemaju neko rjesenje jer su nam sledeci Partizan i Cibona ...
Jer da radi nebi nas istjerali iz Skenderije.
A klub je svakako sigurno u teskoj situaciji i IGRACKI i FINANSIJSKI...
Vjerovatno ni uprava ni W nemaju neko rjesenje jer su nam sledeci Partizan i Cibona ...
Zivio govornik!yoda je napisao/la:kao sto si sam rekao, mlad si. mozda jednog danas shvatis da je matematika potrebna, da nije samo kao sto ti kazes "igra". a vidim da si ti, osim sto ne znas matematiku, i debil. kakve veze poznavanje osnovnih matematickih operacija ima sa navijanjem i dolaskom i nedolaskom na utakmice. ja vjerujem da ce biti dosta navijaca na utakmici u sirokom, ali pitanje je koliko njih ce doci na utakmicu zato sto navijaju za siroki i sto prate svoj klub, a koliko ce doci da hebe mater balijsku? jedino sto ce vas zajebat jeste to sto nece biti nasih navijaca, pa necete imati koga da ubijete. jedino ako vas policija ne pusti da bijete igrace. sto me ne cudilo, iskreno govoreci.capelo111 je napisao/la:Vi Bosnaši bavite se matematikom, dok mi vas razvaljujemo usred Sarajeva, reko sam vam niti imate navijaca, niti igraca, šta mislite koliko ce biti kod nas na uzvratu protiv Bosne, bit ce nas toliko da igla nece moci u dvoranu stati.Široki je najaci klub u BiH otkada postoji drzava BiH, a šta je bilo u bivšoj Jugi to me nezanima jer se tada ni rodio nisam, dok mi zivimo od sadašnjosti, vi zivite od prošlosti.Trenutno niti jedan vaš igrac nebi mogao igrati kod nas,jer nema kvalitete za nas.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 4 gosta.