Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

majestic24
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la majestic24 » 31 okt 2009, 19:07

Ma nije sve ni do Rafe. Ev,prosle sedmice,potpuno ste nadigrali united,jos ste bili bez gerrarda,takodjer ste neke stvari iskombinovali i nas zasluzeni dobili. Danas igrate protiv Fulhama,ljudi vas dobiju 3:1...ja sam siguran i da igraci se drugacije ponasaju u utakmicama. Nema veze jel se igra protiv Uniteda ili Fulhama,mora se davati 100%. .ebi ti to "BITI CE LAKO"...Nema toga. Ima benitez propusta,al nije sve i do njega. a to sto se tice para...nije sve ni u njima. ev real ulozio 250 mill..a igra i rezultati im BOZE SACUVAJ.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 okt 2009, 19:07

sladjo je napisao/la:admir_sa samo jedno obavještenje da parry nije u klubu već godinu.
nije probleml više u vlasnicima nego izgleda da je Rafa sam sebi pobjedio previše taktizirajući protiv "manjih" klubova.Para za transfere u 5 godina je imo i više nego dovoljno da pokrije sve pozicije.
Jedino nam je rješenje da real otkupi Rafin ugovor jer čisto sumljam da če tek tako dati otkaz i izgubiti £20m
Ma prije su ga spominjali da je on kriv vishe od Rafe. Kako objasnjavate (svi koji branite Rafu) cinjenicu da Arsenal i Manceshter sa drugim timovima imaju bolju igru od Liverpoola?

Covjek je ovde 5-6 sezona i nijednom nije bio ni blizo titule, imao je para sasvim dovoljno, bar da pobjedjuje fulhame, wigane, hull i slicne timove, preko kojih i dolazis do titule prvaka, a ne protiv Manchestera i slicno.

Znaci lik nema dobru startegiju za osvajanje lige i odavno je vec trebao nogu dobit.

Wenger uvidio gresku sa previshe Afrikanaca jer svake 2 godine idu na onaj Africki kup, pa ih je nekoliko rasprodao, a nash levat dovodi povrijedjenog igraca na pcoetku sezone, kad ti najvishe trebaju bodovi.

Mogao bi romane napsati o greskama ovog kretena
nema potpisa

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 okt 2009, 19:16

Jel benitez rodjen bez usta :?: Imal on jezika :?: Ako mu je vec stalo do kluba,ako mu ameri nisu davali love,sto nijednom dosad to JAVNO NIJE REKAO,jel gillet rekao da klub nikad nije bolje finansijski stajao,zasto ga benitez nije demantirao :?: Jel,moze trazit povecanje svoje plate za nizasta,da bude na nivou sa fergusnom i ostalim,iako ne moze ni pocetne faze kupova da prodje,a ne moze trazit vise novca za pojacanja :?: :?: :?: :?: ON JE KUKAVICA,I AKO I NEMAMO NOVCA,KUKAVICA JE STO SUTI :!:
U L.P 2005 je imao ekipu koja je mogla parirate svakome ..

Dudek, Finnan , Traore, Hyypia, Carragher, Riise, Gerrard, Luis Garcia, Alonso, Kewell , Baros , Hamann , Smicer , Riise .. Sa ovakvim igracima se jednostavno moraju i mogu dobijati utakmice .. Ali na zalost svaki taj igrac stari i mora se mijenjati , ali nema NOVACA djevojko draga ..

A to sto govoris ,, javno nije rekao ,, .. Svako od nas ima nekoga ko je superiorniji , sa vise autoriteta od nas .. Takvi su i Gillet i Hicks .. Obicno onaj ko se zali na nekoga pod cijom je palicom ne zavrsi slavno .. Da je Benitez rekao nesto protiv vlasnika davno bi bio nogiran .. On voli Liverpool i ne zeli da ide iz njega ..

Ni trener Citya Mark Hughes nije javno trazio novac , ali su vlasnici SAMI REKLI KAKO SU SPREMNI POTROSITI 400 MILIONA NA POJACANJA , pa je Mark isplanirao ( dovescu Robinha , Bellamya , Adebayora , Lescotta , Tourea , ovog/onog i imaju tim za prvi dio tabele ) .. Zasto Gilleti ili Hicks nisu nesto tako rekli , ocito im nije stalno do kluba i samo traze ono sto je njihovoj guzici dobro , a to je sada da vrate dugove u koje su se uvalili zbog kupovine polovnjaka .. Nedaj boze da su kupovali Silvu umjesto Riere , Villu umjesto Voronina , Luicaa iz Benfice koji je procjenjen na 40 miliona umjesto Skrtela , ne da bi se jedva cupali iz bankrota / vec bi bankrotirali ! ! !
Ma prije su ga spominjali da je on kriv vishe od Rafe. Kako objasnjavate (svi koji branite Rafu) cinjenicu da Arsenal i Manceshter sa drugim timovima imaju bolju igru od Liverpoola?
Ali Arsenal i Manchster na klupi imaju igrace koji vrijede kao mnogobrojni iz prve postave Liverpoola .. Jedan Anderson , Nani , Berbatov , Scholes , nekada Valencia su na klupi Manchestera .. A nama Spearing , Kelly , Degen , Kyrgiakos , Ngog !! A Arsenal je uvijek bio poznat po najboljim skautima - oni kojeg igraca dovedu za par godina se moze prodati 5X vise ...

Ma nije sve ni do Rafe. Ev,prosle sedmice,potpuno ste nadigrali united,jos ste bili bez gerrarda,takodjer ste neke stvari iskombinovali i nas zasluzeni dobili. Danas igrate protiv Fulhama,ljudi vas dobiju 3:1...ja sam siguran i da igraci se drugacije ponasaju u utakmicama. Nema veze jel se igra protiv Uniteda ili Fulhama,mora se davati 100%. .ebi ti to "BITI CE LAKO"...Nema toga. Ima benitez propusta,al nije sve i do njega. a to sto se tice para...nije sve ni u njima. ev real ulozio 250 mill..a igra i rezultati im BOZE SACUVAJ.
Slazem se da nije sve u parama . Ali jednostavno Liverpoolu je neophodan novac ! 250 miliona je iskoristeno maximalno , igracima je potrebno samo vremena da naviknu jedni na druge .. I mislim kako trener nije najbolji .. Da je Realu Benitez bio bi tim koji bi bar jos 5 godina bio nezaustavljiv !

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 31 okt 2009, 20:11

cikcanga je napisao/la:Sto bi covjeku davali otkaz?

Zar vi, navijaci privatnih klubova, stvarno mislite da je onim Amerikancima stalo da Looserpool
nesto osvoji?
Ma jok, oni samo gledaju profit, a dok je vas, oni se ne brinu za isti.
Ubjeden sam da ni pravila ne znaju.
Veliko je pitanje da li bi Torres ostao kad bi se Rafa otjerao.

Ista situacija bi bila i sa Utd.-om, ali oni imaju dobrog trenera.

Haj, uzivajte u svom kvaziklubu.
Jedino mi je zao sto sramotite engleski fudbal.
Sram i stid da vas bude za ispadanje od Viola i Lyona.
Slusaj ba, pa taj tvoj "klub"! je osvojio cini mi se 19 titula prvaka Evrope, ako se ne varam.
A prvaci Engleske su bili 136 puta?
O.d.j.e.bi sa nase teme i ne dosadjuj kre-te-nu... :evil:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 31 okt 2009, 20:23

cikcanga je napisao/la:Istina boli.

Molim malo respekta prema jedinom neprivatizovanom klubu iz Velike Cetvorke, mada je prije
Velika Trojka jer vi sramotite ugled Engleske.
Bio si koican sa svojim postovima vec postajes dosadan hajd odfackaj !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 31 okt 2009, 20:23

Molim malo respekta prema jedinom neprivatizovanom klubu iz Velike Cetvorke, mada je prije

Liverpool ima 5 liga prvaka, arsenal nema nijednu... i oni sramote englesku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jakyyy
Kontakt:

Post Postao/la jakyyy » 31 okt 2009, 20:29

Wolverine je napisao/la:

Liverpool ima 5 liga prvaka, arsenal nema nijednu... i oni sramote englesku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tako je sugradane reci majmunu ,,levat frajer majke mi
:mrgreen: :mrgreen:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 31 okt 2009, 20:30

ti jednostavno pojma nemas o NOGOMETU za tebe je to "pojam"
FK Pjetlovi

husoo97
Kontakt:

Post Postao/la husoo97 » 31 okt 2009, 20:36

Jeste velika trojka u Engleskoj Arsenal tu ne spada :!: :!: :!: :!:

husoo97
Kontakt:

Post Postao/la husoo97 » 31 okt 2009, 21:05

cikcanga je napisao/la:Jesam li ja nekog licno uvrijedio?

Samo kazem da ste losi i da sramotite ugled kolijevke fudbala.
POKLOPI SE

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 31 okt 2009, 21:06

ti čikčanga ne rise meni je arsenal sve draži i draži zbog vengera igrača i drugih stvara čak možda i počnem navijat za njih al kad tvoj post pročitam liverpool sramoti engleze pa oni su njihov najtrofejniji klub a ti i braniš engleze ko da si iz londona šta si jesil naš il englez
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 31 okt 2009, 21:10

Rekoh ti bio si komican ali sad prelazis u dosadu ohladi malo ako nemas nesto pametno napisati i argumentovano ..

sladjo
Kontakt:

Post Postao/la sladjo » 31 okt 2009, 21:44

Djecace(CIKCANGA) (moram te nazvat djecakom zbog nivoa intiligencije koji iskazujes u svojim postovima) ko je tebi reko da ti imas zadatak ili neki cilj da ovdje prisutnima otvaras oci i govoris na kakav smo mi to klub i koje mjesto zauzimamo u svijetu fudbala.Naravno da svako ima pravo na mišljenje,ali ti prvo trebas nauciti da misljenje nije svaka glupost izrecena ili napisana,nego nesto sto je argumentovano i realno.Zato ako vec zelis da pises i polemises o necemu,pokusaj sa argumentovanim stvarima,u protivnom bi savjetovo svim na forumu da ignorisu navedenog i neuzimaju za ozbiljno njegovo "misljenje".

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 31 okt 2009, 22:29

cikcanga je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la:ti čikčanga ne rise meni je arsenal sve draži i draži zbog vengera igrača i drugih stvara čak možda i počnem navijat za njih al kad tvoj post pročitam liverpool sramoti engleze pa oni su njihov najtrofejniji klub a ti i braniš engleze ko da si iz londona šta si jesil naš il englez

Englez.

Cinjenica da gube kod kuce od Lyona i u gostima od Viola je dovoljna da se mogu smatrati
klubom koji nanosi stetu engleskom fudbalu.

@ LFCBiH

Meni nije cilj da budem smijesan, nego da iznesem istinu.
Istina je da je Looserpool prosjecan klub kome je mjesto u sredini tabele.
Igraci tipa Skrtel, Agger, Kuyt, Lucas, Babbel, Juso i sl. nisu kalibar da igraju u klubu
koji sebe smatra velikim klubom.
Ovo zvuci osto, ali to je istina.
Znam da vam je tesko priznati neke stvari, ali cinjenice govore da je Looserpool sada
prosjecan klub i da nije konkurentan sa Arsenalom, Utd.-om i Chelskim.
Jao ,jao jaooo.Skrtel i Agger su 10 puta bolji od Vermaelena.Za Kuyta ne treba trositi rijeci.Lucas je bio najbolji igrac U-21 svjetskog prvenstva,sad jeste ****,al' nema neke razlike izmedju nega i vaseg genija Denilsona.Babel je i sada dobar,samo mu je samopouzdanje skrhano.Benayoun je prosle godine silov'o Tourea i Gallasa.Prosle godine smo imali 13 poena vise od vas na kraju sezone.Ove godine vas malo krenulo,pa se sad uzdizete u nebo,Liverpool **** ga sad ima malo problema,al' ako nam sad zapne,ne pretvaramo se odma' u "prosjecan engleski klub".Imamo kol'ko tol'ko konkurentan tim za titulu,sad nismo imali 7 igraca,od Arsenala smo slabiji samo po bekovima,i mozda odbrani.I vi ste prosle godine u ovo doba sezone od Hulla gubili.

**** s teme.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 31 okt 2009, 22:32

cikcanga je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la:ti čikčanga ne rise meni je arsenal sve draži i draži zbog vengera igrača i drugih stvara čak možda i počnem navijat za njih al kad tvoj post pročitam liverpool sramoti engleze pa oni su njihov najtrofejniji klub a ti i braniš engleze ko da si iz londona šta si jesil naš il englez

Englez.

Cinjenica da gube kod kuce od Lyona i u gostima od Viola je dovoljna da se mogu smatrati
klubom koji nanosi stetu engleskom fudbalu.

@ LFCBiH

Meni nije cilj da budem smijesan, nego da iznesem istinu.
Istina je da je Looserpool prosjecan klub kome je mjesto u sredini tabele.
Igraci tipa Skrtel, Agger, Kuyt, Lucas, Babbel, Juso i sl. nisu kalibar da igraju u klubu
koji sebe smatra velikim klubom.
Ovo zvuci osto, ali to je istina.
Znam da vam je tesko priznati neke stvari, ali cinjenice govore da je Looserpool sada
prosjecan klub i da nije konkurentan sa Arsenalom, Utd.-om i Chelskim.

Lupas gluposti !

jakyyy
Kontakt:

Post Postao/la jakyyy » 31 okt 2009, 22:37

ovaj frajer je zasluziuo da ga banuju stvarno svaki dan provocira

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 okt 2009, 23:24

pa sta ako provocira covjek ? kao da nema razloga ? ionako nam se svi smiju. dok ne odu ameri ili rafa ili oboje ja necu gledati ni jednu utakmicu Liverpoola pa makar da mi u dvoristu igraju
You are someone else I am still right here

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 31 okt 2009, 23:30

Ja gledam svaku tekmu koju mogu od 98-e god i gledacu ih koliko mogu bez obzira na sve ...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 31 okt 2009, 23:35

ubi se kiflom :mrgreen:

sladjo
Kontakt:

Post Postao/la sladjo » 01 nov 2009, 00:54

LFCBiH je napisao/la:Ja gledam svaku tekmu koju mogu od 98-e god i gledacu ih koliko mogu bez obzira na sve ...
Potpisujem

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.