Neala ce trebati dobro platiti slijedece godine,zato kazem da tejd nije iskljucen, @raul,vidio sam za ovog Australca i upravu si za visinu,a mora da ce tu presuditi dobar skauting i australska veza sa Bretom Brownom,nasim pomocnim trenerom koji im je bio selektor...LBJ MVP je napisao/la:Nemam ništa protiv još ako se riješimo Blaira i Bonnera.@NEZALAGANJE neka Neala treba nam takvih igrača
San Antonio Spurs
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
http://www.projectspurs.com/2013-articl ... aynes.html" onclick="window.open(this.href);return false; Vidi ovo @Raul.Pis 7ft,a gledao sam ga nekoliko puta za Olimpiju ove godine i stvarno se cini visim od 206,mnogo visi...
Neal mi je drag , al smo na bekovsim pozicijama popunjeni
i ako trebamo dati njega da bi dobili ono sto nam nedostaje(znamo sta) e onda neka ide
208 *
ha , vidjet cemo ga kad(ako) stane kraj Duncana
ne moguce da bas visina oscilira od 213 do 208 na raznim stranicama
istina je kao i uvijek vjerovatno negdje izmedju
i ako trebamo dati njega da bi dobili ono sto nam nedostaje(znamo sta) e onda neka ide
208 *
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
nek bude 211 ko TD i TiagoRaul_64 je napisao/la:Neal mi je drag , al smo na bekovsim pozicijama popunjeni
208 *
Ha , vise ne treba 
Dobra stvar je sto Pop nece moci siriti igru dodatno s njim jer nije ni osutao nijednu trojku ove sezone
dosta je strech cetvorka koje ne mogu cuvati vodokotlic
ali zato
za ovih 18 i kusur poena , ima 58% suta za dva
sve to fino izgleda
Ginobili,Parker,Scola,Spliter itd. itd
nemamo razloga da sumnjamo u odluke Bufforda i POpa
a sto kazes , Breat je sigurno uvidio u njemu materijal za nasu organizaciju
Dobra stvar je sto Pop nece moci siriti igru dodatno s njim jer nije ni osutao nijednu trojku ove sezone
dosta je strech cetvorka koje ne mogu cuvati vodokotlic
ali zato
za ovih 18 i kusur poena , ima 58% suta za dva
sve to fino izgleda
Ginobili,Parker,Scola,Spliter itd. itd
nemamo razloga da sumnjamo u odluke Bufforda i POpa
a sto kazes , Breat je sigurno uvidio u njemu materijal za nasu organizaciju
Najdraze mi je kad pricate o trade-ovima, odmah neko u timu proradi i ima career-night...
Nego, sta cemo s jezerasima veceras? Ranjene zvijeri su najopasnije...
Nego, sta cemo s jezerasima veceras? Ranjene zvijeri su najopasnije...
I tako mi deremo ove Lakerse zadnjih godina solidno u punom sastavu
i dolaze nam na megdan , mi dobili jedno desetak zaredom (i nakon toga jos toliko) bez Brayanta
i ispusi smo
Baynum uhvati negdje oko 33 lopte
Samo cekam veceras Sacre-a da ode preko 20 poena
al tesko
uvalit im 120 i poslat ih kuci..
i skonto sam da mi previse recenica pocinje sa i
i dolaze nam na megdan , mi dobili jedno desetak zaredom (i nakon toga jos toliko) bez Brayanta
i ispusi smo
Samo cekam veceras Sacre-a da ode preko 20 poena
al tesko
uvalit im 120 i poslat ih kuci..
i skonto sam da mi previse recenica pocinje sa i
Sjecam se te utakmice k'o da je juce bila, ja ocekivao laganu pobjedu, a ljudi nas satrali...Raul_64 je napisao/la:I tako mi deremo ove Lakerse zadnjih godina solidno u punom sastavu
i ispusi smo
Nema lagane utakmice sa Lakersima. Kobe će forsirati kao i obično, samo ga tjerati na teške šuteve. A činjenica je da nam treba malo mesa pod košem, i svaki kvalitetni visoki igrač je dobrodošao. Diaw je odličan, samo stvarno zna pretjerati sa pasovima, i ponekad je premekan. Takođe' me nervira da, kada nam ne ide šut, i kada se protivnička ekipa "fighta" s nama, mi ostanemo mlaki, ne može ih uvijek Pop motivisati sa recenicom tipa "I want to see some nasty" i slično. Kada nam šut ili pas ne ide, ljudi nas dobiju na tuču, to moramo naučiti dobijati i kada ne ide po našem.
Kako smo lose otvorili utakmicu...
Nekoliko promasenih zicera u kontrama, Timmy-a ne idu otvoreni sutevi s njegovih pozicija, a Ginobilija cim vidim, mrak mi padne na oci i izgubljena lopta se sprema (tako i bi na njegov prvi dodir s loptom)...
Tony je odlican, a evo i Captain Jack pokazuje zube...
P.S. VanjaSAS, koji si ti sad?
Nekoliko promasenih zicera u kontrama, Timmy-a ne idu otvoreni sutevi s njegovih pozicija, a Ginobilija cim vidim, mrak mi padne na oci i izgubljena lopta se sprema (tako i bi na njegov prvi dodir s loptom)...
Tony je odlican, a evo i Captain Jack pokazuje zube...
P.S. VanjaSAS, koji si ti sad?
Mislim da smo vec nabacili dovoljno izgubljenih lopti za veceras i to sve u prvoj cetvrtini...
Ne znam kako imamo ovih +7 nakon prvog perioda...
Ne znam kako imamo ovih +7 nakon prvog perioda...
Navijač Spursa od 1998 godine
Slučajno čitao vijesti na sportsport-u i vidim da ima forum, i malo procitam sta pisete. Ima u Tuzli, posebno u mom drustvu, dosta navijaca San Antonio Spursa. Pa eto, pratim sad utakmicu, ko zavrsio fax, pa nemam sta radit nego pratit sport dok se ne zaposlim 
E dobrodosao onda!
Taman otvorimo cetvrtinu kako treba i onda Manuov sindrom zabijanja u protivnika (sto obicno rezultira faulom u napadu ili izgubljenom loptom) zahvati ekipu i prednost je prepolovljena...
Taman otvorimo cetvrtinu kako treba i onda Manuov sindrom zabijanja u protivnika (sto obicno rezultira faulom u napadu ili izgubljenom loptom) zahvati ekipu i prednost je prepolovljena...
40-37
Ja ne mogu da vjerujem sta mi radimo i kakva je ovo igra veceras...
Ja ne mogu da vjerujem sta mi radimo i kakva je ovo igra veceras...
Hvala. Uvijek ocekujem greske od Neala i Stephen Jacksonam mada znaju odraditi dobre stvari. Leonard bi trebao biti agresivniji u napadu, ima drama fizicke predispozicije. Znas da je Pop rekao da je brze osijedio i izgubio nekoliko godina zivota zbog Manua
Nista normalno od njega ocekivati. E vala ako ne dobijemo ovakve Lakerse ozlijedjene, nemamo sansi u play-offu.
46-39
Ovo ako je faul nad Bryantom, a ne cista blokada Timmy-a, e onda ne znam...
Pop je vec odavno osijedio od Manua, a i ja sam na dobrom putu...
Timmy je los skroz veceras...
Ovo ako je faul nad Bryantom, a ne cista blokada Timmy-a, e onda ne znam...
Pop je vec odavno osijedio od Manua, a i ja sam na dobrom putu...
Timmy je los skroz veceras...
Poluvrijeme 54-45
Imamo +9, ali ja jos uvijek cekam da zaigramo kako treba u ovoj utakmici...
Imamo +9, ali ja jos uvijek cekam da zaigramo kako treba u ovoj utakmici...
Ma Kobe-a ne smijes ni pogledati, kamoli sta drugo. Opet solidan zavrsetak poluvremena s obzirom da ce oni imati prvi posjed lopte, kakva takva prednost.
Ginobili ipak nije los, dobro je odigrao ovo sad na kraju druge cetvrtine.
Splitter je extra igrač, i mislim da bi bez njega imali dosta manje pobjeda. Ne znam sta ce biti sa Aron Baynes-a, ne znam ni kakav je igrac, jer slabo pratim Evropsku kosarku (nerviraju me faulovi u napadu, ili inace pravila gdje ne smijes dotaci covjeka, ne smijes proci kraj covjeka da ne bude faul), tako da sam se "posvetio" evropskom fudbalu i NBA-u.
Ginobili ipak nije los, dobro je odigrao ovo sad na kraju druge cetvrtine.
Splitter je extra igrač, i mislim da bi bez njega imali dosta manje pobjeda. Ne znam sta ce biti sa Aron Baynes-a, ne znam ni kakav je igrac, jer slabo pratim Evropsku kosarku (nerviraju me faulovi u napadu, ili inace pravila gdje ne smijes dotaci covjeka, ne smijes proci kraj covjeka da ne bude faul), tako da sam se "posvetio" evropskom fudbalu i NBA-u.
Znao sam da nece bti lahko , uvijek su ovakve traljave
smanjiti broj izgubljenih
imaju ko biva neku rotacija od osam igraca al to ce se smanjiti u drugom poluvremenu
smanjiti broj izgubljenih
imaju ko biva neku rotacija od osam igraca al to ce se smanjiti u drugom poluvremenu
63-52
Ovaj MWP, kad gledam Lakerse u nekim drugima utakmicama, vazda je kanturina obicna. Ali vazda ga protiv nas hoce trice...
Timmy i dalje ne moze da pogodi sut sa svojih pozicija...
Ovaj MWP, kad gledam Lakerse u nekim drugima utakmicama, vazda je kanturina obicna. Ali vazda ga protiv nas hoce trice...
Timmy i dalje ne moze da pogodi sut sa svojih pozicija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.