NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: NFL
Sve sam nervozniji što je utakmica bliže, nadam se da ćemo proći nezgodne Texanse i plasirati se dalje. Sve je na nama, ako budemo pravi onda nemamo problema
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Rob Ryan dobio otkaz u Cowboysima...
@ sportfanatik
slazem se s tobom kada je u pitanju nervoza kako se blizi utakmica. Jednostavno nakon Jetsa iz 2011. me je strah kada igramo protiv ekipe protiv koje smo igrali u regularnom dijelu sezone. Najvise me je strah da nakon onog ubjedljivog rezultata Brady i kompanija ne shvate Texanse kao lahkog protivnika.
@ sportfanatik
slazem se s tobom kada je u pitanju nervoza kako se blizi utakmica. Jednostavno nakon Jetsa iz 2011. me je strah kada igramo protiv ekipe protiv koje smo igrali u regularnom dijelu sezone. Najvise me je strah da nakon onog ubjedljivog rezultata Brady i kompanija ne shvate Texanse kao lahkog protivnika.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
jel vam hastra
Sad ce Watt jos malo
Sad ce Watt jos malo
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ja se nadam, zapravo želim da ih shvate ozbiljno, tek bi tada bio uvjeren da prolazimo. Teška utakmica u svakom slučajuamerosm je napisao/la:Rob Ryan dobio otkaz u Cowboysima...
@ sportfanatik
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nigdje veze dallas je kao jets otjerase covjeka koji nije kriv .... Owner se treba sam otjerat koliko gluposti svih ovih godina ...OL to trazi da Romo moze igrat fudbal a ne borit seza zivotamerosm je napisao/la:Rob Ryan dobio otkaz u Cowboysima...
@ sportfanatik
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Brady bi sa pobjedom protiv Texansa oborio rekord po broju PO pobjeda sa 17, koga trenutno drži njegov uzor iz djetinjsva Montana 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ukoliko dodjemo do Super Bowl-a BB ce se izjednaciti sa Shulom na drugom mjestu kada su u pitanju pobjede trenera u PO-u.rio_Ferdy88 je napisao/la:Brady bi sa pobjedom protiv Texansa oborio rekord po broju PO pobjeda sa 17, koga trenutno drži njegov uzor iz djetinjsva Montana
Inace doktori ocekuju da ce RG3 biti u potpunosti spreman za narednu sezonu...Kazu da ce proces oporavka biti dugotrajan, ali bi trebao biti spreman do Septembra.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Nadam se i ja da će biti spreman, bilo bi šteta i za njega i Washington da propusti sezonuamerosm je napisao/la:Ukoliko dodjemo do Super Bowl-a BB ce se izjednaciti sa Shulom na drugom mjestu kada su u pitanju pobjede trenera u PO-u.rio_Ferdy88 je napisao/la:Brady bi sa pobjedom protiv Texansa oborio rekord po broju PO pobjeda sa 17, koga trenutno drži njegov uzor iz djetinjsva Montana
Inace doktori ocekuju da ce RG3 biti u potpunosti spreman za narednu sezonu...Kazu da ce proces oporavka biti dugotrajan, ali bi trebao biti spreman do Septembra.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- randy_moss
- Kontakt:
Da sam navijac Houstona, sutio bi k'o zaliven kad bi moja ekipa zjanila 28 razlike.
Just a thought.
Just a thought.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ma nek se razbacuje izjavamarandy_moss je napisao/la:Da sam navijac Houstona, sutio bi k'o zaliven kad bi moja ekipa zjanila 28 razlike.
Just a thought.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
randy_moss je napisao/la:Da sam navijac Houstona, sutio bi k'o zaliven kad bi moja ekipa zjanila 28 razlike.
Just a thought.
Iskreno ta utakmica je nama samo omogucila prednost domaceg terena u Nedjelju i nista vise. PO u NFL-u je dosta specifican i jedan los dan i ode sve u neku stvar. Prije dvije godine smo rastavili cirkus iz NY-a u regularnom dijelu sezone na proste faktore, pa smo zato nahebali u PO-u gdje su svi nasi igraci zakazali.
Da se razumjemo nije mene toliko starh Texansa koliko me je strah nas samih, da utakmicu zbog regularnog dijela sezone ne shvatimo kao maciji kasalj.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Edin prvi put u zivotu navija za houston hahaha.. I ja sam za texanse u ovoj tekmi svakako
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Cuj prvi put, pa navij'o sam i u onoj tekmi u regularnoj sezoniSaltCityAttack je napisao/la:Edin prvi put u zivotu navija za houston hahaha.. I ja sam za texanse u ovoj tekmi svakako
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Cuj prvi put, pa navij'o sam i u onoj tekmi u regularnoj sezoniSaltCityAttack je napisao/la:Edin prvi put u zivotu navija za houston hahaha.. I ja sam za texanse u ovoj tekmi svakako
JESI QURAC ti se nado da stignes Houston da budete prvi svemoguci poznavalac NFL-a
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
@randy
Lozim vas balo slinavi, sta se palis
Anyways Patsi su favoriti i ocekuje se njihova pobjeda, sve osim toga ce biti iznenadjene, posebno sto je Schauba tek druga PO tekma. Mada vjerujem da necemo pasti lako kao prvi put
Anyways Patsi su favoriti i ocekuje se njihova pobjeda, sve osim toga ce biti iznenadjene, posebno sto je Schauba tek druga PO tekma. Mada vjerujem da necemo pasti lako kao prvi put
Hahaha .. najjacadon_burza je napisao/la:Ako Arena ne bude prenosila Ninerse odjavljujem paket
Max Allegri
Reid je danas u Kansas-u izjavio da ce pokusati dovesti Vicka kao novog QB-a Chiefsa, a isto tako Jaguarsi su otpustili Mularkey-a i kao glavni kandidat za novog HC-a se spominje Schottenheimer sadasnji OC Ramsa i bivsi Jetsa.

- randy_moss
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:@randy

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
Moze li mi neko reci ko detaljnije prati NCAA Football nesto o Werneru koji igra za Floridu. Kazu da ce biti strasan igrac i neki cak predvidjaju da ce Svabo biti medju top 3 picka na draftu krajem Aprila. Hvala unaprijed na odgovoru.
Inace kako se blizi utakmica da Texansima, ja licno postajem sve nervozniji, dok BB-a i Brady-a tri utakmice dijele od historije.
Inace kako se blizi utakmica da Texansima, ja licno postajem sve nervozniji, dok BB-a i Brady-a tri utakmice dijele od historije.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Top 10 bi trebao biti, a inače ove godine na draftu dominira odbrana i OL, i vjerovatno će svih top 10 pickova otići na te pozicije, jedini ofanzivci vrijedni pomena su QB-i Geno Smith te Barkley, WR Hunter, Allen i Patterson te TE Eifert sa NDamerosm je napisao/la:Moze li mi neko reci ko detaljnije prati NCAA Football nesto o Werneru koji igra za Floridu. Kazu da ce biti strasan igrac i neki cak predvidjaju da ce Svabo biti medju top 3 picka na draftu krajem Aprila. Hvala unaprijed na odgovoru.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.