NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2012/13
zbunio se melo, ne morate ga sada svi kamenovat 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma zbunio sam se nesta zbog ovog WA
(pomijesao grad i drzavu...)
al opet u diviziji u kojoj su bili vec ima 5 ekipa,znaci ostaju u ovoj gdje se SAC sad takmici?
al opet u diviziji u kojoj su bili vec ima 5 ekipa,znaci ostaju u ovoj gdje se SAC sad takmici?
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Melo15 je napisao/la:Ma zbunio sam se nesta zbog ovog WA![]()
Buraz, pada li kisa?
Kingsi ostaju ista ekipa sa istim rosterom, samo mjenjaju grad i eventualno ime, normalno da je 5 ekipa, ne dodaje se nova ekipa, isto sve.
E jbg...ja mislio da ce kupiti Bosnu pa se takmiciti sa njenim rosterom,taman da imamo vise igraca u NBA.alemsa je napisao/la:Melo15 je napisao/la:Ma zbunio sam se nesta zbog ovog WA![]()
al opet u diviziji u kojoj su bili vec ima 5 ekipa,znaci ostaju u ovoj gdje se SAC sad takmici?![]()
Buraz, pada li kisa?
Kingsi ostaju ista ekipa sa istim rosterom, samo mjenjaju grad i eventualno ime, normalno da je 5 ekipa, ne dodaje se nova ekipa, isto sve.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
pa dobro, mislio si isto da ce tim promjeniti stranu svijeta, ova sprdnja za roster je cak i vjerovatnijaMelo15 je napisao/la:E jbg...ja mislio da ce kupiti Bosnu pa se takmiciti sa njenim rosterom,taman da imamo vise igraca u NBA.alemsa je napisao/la:Melo15 je napisao/la:Ma zbunio sam se nesta zbog ovog WA![]()
al opet u diviziji u kojoj su bili vec ima 5 ekipa,znaci ostaju u ovoj gdje se SAC sad takmici?![]()
Buraz, pada li kisa?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
bilo bi pozeljnoMelo15 je napisao/la: E jbg...ja mislio da ce kupiti Bosnu pa se takmiciti sa njenim rosterom,taman da imamo vise igraca u NBA.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Cousins i legalna vutra, ubojita kombinacija

Within 10 months, Seattle might have Russell Wilson, the Sonics and legalized marijuana. I'm putting my house on the market.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- dr.van nostrand
- Kontakt:

http://www.nba.com/pistons/news/nba-ret ... ork-knicks" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
eto @carlo skokni do Londona 
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ih, kako bi se zaputio da se igra u Liverpoolualemsa je napisao/la:eto @carlo skokni do Londona

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije njemu dopušteno bez roditeljske pratnjedr.van nostrand je napisao/la:Ih, kako bi se zaputio da se igra u Liverpoolualemsa je napisao/la:eto @carlo skokni do Londona
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Pravi trash talk![]()
[youtube][/youtube]
zamišljam euroligu i onakvo kreveljenje i skakanje pred tekmu kao što je rasheed radio,koji je to šou za ne povjerovati
Steta sto Kingsi ne osvojise titulu NBA prvaka, a zasluzili su je.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
cim vidim ovo sjetim se NBA na B92 i nevjerovatno iritantnog Ilije Kovačića( sad kad on radi tekmu na SK, odma trazim stream neda mi ga se slusat' al nikako)Greivis je napisao/la:Steta sto Kingsi ne osvojise titulu NBA prvaka, a zasluzili su je.
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Drago mi je sto ce se ponovo vratiti SuperSonic-si u NBA...
Takodjer mislim da ce grad Seattle krenuti u izgradnju nove dovorane, jer Key Arena nije nista u bljem stanju od Arco Arene.
Imam osjecaj da nema osobe kojima SuperSonic-si nisu bili draga ekipa...
Takodjer mislim da ce grad Seattle krenuti u izgradnju nove dovorane, jer Key Arena nije nista u bljem stanju od Arco Arene.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dovoljno je znati da je to birthplace grungea da zadobije moje simpatije 
Sonicsi i njihovi navijači koji su jedni od najboljih i najvatrenijih u svim USA profi sportovima su samo plus više tom gradu
Sonicsi i njihovi navijači koji su jedni od najboljih i najvatrenijih u svim USA profi sportovima su samo plus više tom gradu
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Našlo bi se para da nema sad ispita, šteta. A kad bih išao u London uzeo bih i voz do Liverpoola pa usput da se odgleda tekmadr.van nostrand je napisao/la:Ih, kako bi se zaputio da se igra u Liverpoolualemsa je napisao/la:eto @carlo skokni do Londona
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Haman da cu opet aktivno pratit NBA, imao sam rodjaka u Seattlu donosio mi dresove i tako sam i poceo pratit Sonicse. Kad su otisli u Oklahomu to nije bilo to.
Negdje sam procitao da su vec poceli graditi dvoranu, il' da imaju u planu u blizoj buducnosti, te da bi trebali preseliti u nju nakon 2 ili 3 sezoneamerosm je napisao/la:Drago mi je sto ce se ponovo vratiti SuperSonic-si u NBA...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da već je dvorana u planu i osigurana su sredstva za nju (odigraće sezonu 13-14 u staroj Key areni), , a grad je prilikom nagodbe zadržao pravo da svaka buduća franšiza u gradu nosi naziv Sonics i vjerujem da o drugim imenima budući vlasnici ni ne razmišljaju.The Game je napisao/la:Negdje sam procitao da su vec poceli graditi dvoranu, il' da imaju u planu u blizoj buducnosti, te da bi trebali preseliti u nju nakon 2 ili 3 sezoneamerosm je napisao/la:Drago mi je sto ce se ponovo vratiti SuperSonic-si u NBA...
[youtube][/youtube]
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.