Sportfanatik je napisao/la:Yebi im svima mater Cristiano. Kakav hat-trick. Već 5 golova u ovoj godini
a samo 9 dana iste proslo
Kakvo je stanje kod Ronalda u dresu reala...koliko golova a koliko meceva.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Sportfanatik je napisao/la:Yebi im svima mater Cristiano. Kakav hat-trick. Već 5 golova u ovoj godini
Joj ako te rerna vidi šta izjavljuješ, donji siDzoni je napisao/la:Najbolji igrac danasnjice Cristiano Ronaldo.KapioFootball je napisao/la:Koja golcina!!!!
4:0 Samke
mislim da je sad 173 utakmice -175 golova , ne znam tacnomajestic24 je napisao/la:Sportfanatik je napisao/la:Yebi im svima mater Cristiano. Kakav hat-trick. Već 5 golova u ovoj godini
a samo 9 dana iste proslo![]()
![]()
![]()
Kakvo je stanje kod Ronalda u dresu reala...koliko golova a koliko meceva.
Ma znam ja to na vlastitu odgovornoststomaklija je napisao/la:
Joj ako te rerna vidi šta izjavljuješ, donji si
172 utakmice, 174 gola.majestic24 je napisao/la:Kakvo je stanje kod Ronalda u dresu reala...koliko golova a koliko meceva.
Zato i ima 4 z.lopte.Dzoni je napisao/la:Najbolji igrac danasnjice Cristiano Ronaldo.KapioFootball je napisao/la:Koja golcina!!!!
Vandelanoitte je napisao/la:Zato i ima 4 z.lopte.Dzoni je napisao/la:Najbolji igrac danasnjice Cristiano Ronaldo.KapioFootball je napisao/la:Koja golcina!!!!
Vandelanoitte je napisao/la:Zato i ima 4 z.lopte.Dzoni je napisao/la:Najbolji igrac danasnjice Cristiano Ronaldo.KapioFootball je napisao/la:Koja golcina!!!!
QUARESMA 18<<< je napisao/la:netreba ti zlatna lopta da bi bio najbolji, ima tu jos vrhunskih igraca koji nisu dobili tu loptu
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Totti, Raul, Henry.... Niko se nije svidio UefiQUARESMA 18<<< je napisao/la:netreba ti zlatna lopta da bi bio najbolji, ima tu jos vrhunskih igraca koji nisu dobili tu loptu
Koga qrac boli šta misliš o Madridu paćenički jadniče.M4kaveli je napisao/la:Jest Mourinho nalozio Karanku i onog s lijeve strane.
Na svaku sudijsku odluku to skace, dere se, protestuje i fola ih onda Jose smiruje.![]()
Cristiano i Casillas odlicni veceras.
Ma jok trebaš zabit 3 gola raspaloj Celti s kojom bi se Sarajevo poigralo.QUARESMA 18<<< je napisao/la:netreba ti zlatna lopta da bi bio najbolji, ima tu jos vrhunskih igraca koji nisu dobili tu loptu
stvarno odlicni , mada je modric bio dosta dobar veceras (po meni)M4kaveli je napisao/la:
Cristiano i Casillas odlicni veceras.
Na taj spisak će se za 15-tak godina dodati još jedno veliko ime, Iniesta.stomaklija je napisao/la:Totti, Raul, Henry.... Niko se nije svidio UefiQUARESMA 18<<< je napisao/la:netreba ti zlatna lopta da bi bio najbolji, ima tu jos vrhunskih igraca koji nisu dobili tu loptu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.