nije mi bila namjera uciti nekoga kako se voli klub(pogresno si shvatio moj post).Navedenim primjerom samo konstatujem (sa navijackog gledista)da ni pojedini navijaci ne mare tolioko za 'sveti' klub jer imaju rezervnu(odnosno primarnu) varijantu negdje u svijetu.Pravi navijac je odan 100% svome klubu,bez obzira gdje se nalazio,i bez obzira u kakvom stanju bio njegov klub.Ali eto haj da ne zamaram vise,nastavite vi na vasoj temi,ja sam se samo malo ukljucio(mozda da opet nekad kasnije naletim ) .Puno srece vam zelim,i da se nekako izvadite iz ovoga blata,valjalo bi vidjeti Slobodu ponovo u PL.Probisvjet je napisao/la:Nije mi jasno sta te dovodi ovdje da ucis nekoga kako voliti Slobodu.rodjak je napisao/la:Ti care trebas da toliko volis Slobodu(ko sto volis Lazio) i da Slobodu smatras dijelom familije a ne neki tamo klub iz Italije kojeg nikad mozda uzivo nisi gledoJTS je napisao/la:Kakve veze ima kakva je moja profilna slika ? Ja Lazio toliko volim i smatram ga dijelom familije. Pa skoro svi imamo neki klub iz inostranstva za koji navijamo, simpatišemo (zavisi kako to neko gleda). Ja to nikada nisam krio, Lazio mi je dio života, ono što me čini sretnim. Sloboda mi je naravno na prvom mjestu, što ne znači da ja moram imati profilnu sliku od Slobode, itd. Ja znam za sebe da sam išao na Tušanj još kao dijete, a tako je i danas. Znam koliko volim svoj klub, nisi mi ti potreban da dovodiš u pitanje moju ljubav prema Slobodi, itd.
Ako ja ipak nisam pravi i iskreni navijač Slobode, svaka čast onima koji navijaju samo za lokalne klubove, a nemaju omiljeni klub u inostranstvu.
P.S. Hoću li biti veći navijač Slobode ako sklonim profilnu sliku na kojoj piše (Volim Lazio), ili ako stavim Slobodinu profilnu sliku ?(eto sam sebe pitaj koliko si puta otiso na utakmicu Slobode ,da te ja ne pitam).Jedan se samo klub voli u zivotu(odluci se koji ti je drazi a po profilu bi reko da je to Lazio)a drugi se mogu gledati ,ali bez nekokog osjecaja,bezkurac dobio-izgubio.Vidis i ja pratim i Lazio i Manchester i Stutgart i sve ostalo ali zaboli me rinaka dobili-izgubili,ali kad je Velez u pitanju onda tu se moze i zivot dati.Ne pada mi na pamet da stavljam nikakvu drugu sliku osim slike moga kluba,to samo govori o tebi kakav si navijac ,ti kazes, "svetinje"Slobode
.Mislim ne trebas se na mene ljutiti ali prijateljski ti kazem da ispadas smijesan medju navijacima,a ti stavljaj sta god hoces
Ovo sam uzeo samo tebe kao primjer,nista care nemam protiv tebe.Samo kazem koliko ste i vi sami navijaci Slobode razjedinjeni
pozz