A ionako ih cuva policija, tako da nista novo u Splitubh hrvat je napisao/la:nekako mi stanje u splitu govori da bi hajduk danas u najmanju ruku mogao proci u poljudu neporažen. jer izgubiti bodove danas u splitu je za igrace ravno samoubistvu. izaci poslije poraza u grad nece smjeti bez džems bonda
Hajduk Split
Re: Hajduk-Torcida
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Vidjet ćemo bojkot Torcide čitam na indeksu hr. svaša u Splitu se ovih dana događa,treneru i igračima je veliki danas dan.Ne znam ,bit će zanimljivo pogledat tekmu.
Mislim da Hajduk tone totalno da ih ni Kerum neće spasiti
Mislim da Hajduk tone totalno da ih ni Kerum neće spasiti
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Eto, pobjedi Hajduk Dinama 2:1 i malo mira ce biti u Splitu. Zasluzeno, jer je bio bojli, iako drugi pogodak nije bio regularan jer je Strinic igrao rukom. Kamere su to vidjele, al ne i sudac. Al ,eto, pise se i broji se rezultat i to je to.
Bar je razmak prema Dinamu sad kolko tolko manji.
Bar je razmak prema Dinamu sad kolko tolko manji.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Logicna posljedica toga da im srce proradi samo protiv Dinama, inace se vuku po terenu kao da nikad lopte vidjeli nisu. Nemaju oni sta od toga, ne dobivaju se prvenstva na velikim utakmicama. Al eto, radi mira u kuci kao, svejedno, cestitke im.
...Život za Široki...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uspjeli su zabiljeziti pobjedu. Neka, malo i kod njih veselja. Nek se raduju zasluzili su, samo da ne bude novih razocarenja.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
Torcidin bojkot derbija http://vinovo.magnify.net/video/Torcida ... erbija-HTV
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
VIDEO: Hajduk - Dinamo
Klipovi sa utakmice i sa navijackih desavanja u Splitu (10 000 ljudi na starom stadionu)
Klipovi sa utakmice i sa navijackih desavanja u Splitu (10 000 ljudi na starom stadionu)
Jos jednom smo purgerima pokazali kako se srcem igra na Poljudu... Nema Torcide nema pobjede, tako bi barem oni rekli... a BBB jadnici nisu mogli nadglasati ni prazan SJEVER
Naprid bili moje srce tuce, naprid bili uz tebe san Hajduce!
Naprid bili moje srce tuce, naprid bili uz tebe san Hajduce!
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
reklo bi se pobjeda hajduka pod pritiskom torcide, ibričić uz skoku i ovoga puta medju najboljim u bijelim. šteta skide mu butina zicera
Diže se Hajduk protiv Međimurja -Čakovec, Ibro dao gol u 7 minuti lijepo neka se raspuco vrijeme je 
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
hajduk se ponovo pati u gostima i to protiv jednoga čakovca, cibalija iz vinkovaca gazi kao nekada u stara vremena. u toj ekipi igra nekadašnji suigrač salihovića i džeke iz mlade reprezentacije. dečko igra konstantno dobro zadnjega veznoga, ne bi ga trebalo ispustiti iz vida
Hajduka samo cupa Ibra 
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
ibraga i zečina u napadu i mogli bi se ravnopravno nositi sa purgerima
koliko god moje šelje bile da zečina zaigra u splitu izgleda da su se stvari počele odvijati na drugi način. dok se ovi iz splita naguze maminjo će već na njega navući modri dres. šteta bez njega i iduće sezone naslov će biti samo pusti san
Ma nema od njih ništa Ibro će otić,Relja trener je pred odlaskom - tako se piše ,momčad loša,šta uprava i Kerum ostali da vide kako i šta dalje!
Navijači bijesni,nezadovoljstvo i to polako tone
Navijači bijesni,nezadovoljstvo i to polako tone
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
-
antipolitika2
- Kontakt:
Nedao Bog da mali Zec ode u Hajduk,pa ta ekipa uspije svakog igraca unistit ili otpisat iz svojih redova:
Luka Modric
Tomasov
Rukavina
Jertec
sve super talenti,sve unisteno,ne pamtim kad je Hajduk kupio i napravio od nekog igraca ime u nogometnom svjetu,uvalili Kalinica Blackburnu ,smije im se citava engleska,covjek jedan gol zabio i to iz PENALTIKA
Luka Modric
Tomasov
Rukavina
Jertec
sve super talenti,sve unisteno,ne pamtim kad je Hajduk kupio i napravio od nekog igraca ime u nogometnom svjetu,uvalili Kalinica Blackburnu ,smije im se citava engleska,covjek jedan gol zabio i to iz PENALTIKA
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
nikakvo cudo hajduk je vec nekoliko godina i bez glave i repa, uz keruma jos fali da dodje neki keljmendi slastičar kao predsjednik kluba, ne znam zasto mi liči na bayern
momak se jos nije uklopio u ekipu, a i nije dobivao vecu minutazu, i sam menager je govorio da ce trebati nekoliko mjeseci da se kalinic uklopi u ekipuantipolitika2 je napisao/la:Nedao Bog da mali Zec ode u Hajduk,pa ta ekipa uspije svakog igraca unistit ili otpisat iz svojih redova:
Luka Modric
Tomasov
Rukavina
Jertec
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Mislim da su oni totalan raspad samo da im Ibro ode i trener je sve rekao nema igrače,uprava mu se miješa u rad,veliko nezadovoljstvo,on se polako pakira kući ode im stručnjak veliki Talijan
Šta će bit vidjet ćemo,ali bojim se da je to jako loše tamo ,a navijači i dalje mirno bojkotuju.
Šta će bit vidjet ćemo,ali bojim se da je to jako loše tamo ,a navijači i dalje mirno bojkotuju.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
napokon da i hajduk nekome utrpa kamaru golova pa makar to bile i sesvete, ovacije ibričiću
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.