NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
lakersi?
nisu Lakersi ali sam napravio gresku u pitanju,nisu osvojili titulugeoxx je napisao/la:lakersi?
znaci,koja ekipa je u jednoj sezoni imala prvi,drugi i treci pick jedne draft generacije u kadru?
Valjda Boston?Balon je napisao/la:nisu Lakersi ali sam napravio gresku u pitanju,nisu osvojili titulugeoxx je napisao/la:lakersi?
znaci,koja ekipa je u jednoj sezoni imala prvi,drugi i treci pick jedne draft generacije u kadru?
nopestokton je napisao/la:Valjda Boston?Balon je napisao/la:nisu Lakersi ali sam napravio gresku u pitanju,nisu osvojili titulugeoxx je napisao/la:lakersi?
Miami HeatBalon je napisao/la:nisu Lakersi ali sam napravio gresku u pitanju,nisu osvojili titulugeoxx je napisao/la:lakersi?
bingoTrooper je napisao/la:Miami HeatBalon je napisao/la:nisu Lakersi ali sam napravio gresku u pitanju,nisu osvojili titulugeoxx je napisao/la:lakersi?
Mourning,O'Neal i Laettner 2005-e
nek neko drugi pita, nemam ideju a i gledam LAL 
Koja dvojica ljudi su zajedno išli na koledž, a sada su u istom timu GM i head coach?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Koja dvojica ljudi su zajedno išli na koledž, a sada su u istom timu GM i head coach?
NY Knicks. Glen Grunwald & Mike Woodson. Indiana. Bobby Knight im je bio trener.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
vidim niko nije odgovorio na pitanje, ili ne znate ili ste ga preskocili slucajno, pa da dam odgovor:Vasa Ladacki je napisao/la:Kojeg igrača je napala ajkula dok je bio dijete?
momak koji je rodjen na st croixu a napala ga je jer je u okeanu trenirao plivanje (jer je unisten bazen u njegovom selu)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:vidim niko nije odgovorio na pitanje, ili ne znate ili ste ga preskocili slucajno, pa da dam odgovor:Vasa Ladacki je napisao/la:Kojeg igrača je napala ajkula dok je bio dijete?
momak koji je rodjen na st croixu a napala ga je jer je u okeanu trenirao plivanje (jer je unisten bazen u njegovom selu)
Timothy Theodore "Tim" Duncan

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Svaka častBernardBarnjak je napisao/la:Carlo je napisao/la:Koja dvojica ljudi su zajedno išli na koledž, a sada su u istom timu GM i head coach?
NY Knicks. Glen Grunwald & Mike Woodson. Indiana. Bobby Knight im je bio trener.
![]()
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
BravoKK_Bosna je napisao/la:vidim niko nije odgovorio na pitanje, ili ne znate ili ste ga preskocili slucajno, pa da dam odgovor:Vasa Ladacki je napisao/la:Kojeg igrača je napala ajkula dok je bio dijete?
Nama je Željo svetinja jedina.
Gdje sam ja kad se postavljaju pitanja o Duncanu
ni ajkula mu dakako nije mogla nista
ni ajkula mu dakako nije mogla nista
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

- Paraglajder
- Kontakt:
- Paraglajder
- Kontakt:
- Paraglajder
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.