NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 09 jan 2013, 21:52

zmajevac je napisao/la:Mi svi iscekujemo neka zvucna pojacanja,a nismo uspjeli zadrzat najboljeg pojedinca dosadasnje polusezone golmana Mirkovica.U vise navrata sam komentarisao njegovu sigurnost na golu koja je rezultat jake omladinske skole kroz koju je prosao.Sasvim sam siguran da njega nije bilo na golu da bi bili jos blizi Gradini sa bodovima.Mirkovicu zelim sve najbolje u nastavku karijere.Po meni je dobar golman pola ekipe,a na nasoj upravi je da se nadje adekvatna zamjena Mirkovicu.
nisi komentarisao nista o novom treneru pionira :arrow:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 09 jan 2013, 21:55

još čekamo ta pojačanja, ovo do sada jedna velika 0, hoću reći sa oviim nismo dobili na kvalitetu, gdje smo tu smo

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jan 2013, 21:57

seven je napisao/la:još čekamo ta pojačanja, ovo do sada jedna velika 0, hoću reći sa oviim nismo dobili na kvalitetu, gdje smo tu smo
kako znas a nisu jos ni pocele pripreme,a ja zaboravio da si ti vjecni pesimista :)

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 09 jan 2013, 22:01

astra1922 je napisao/la:
seven je napisao/la:još čekamo ta pojačanja, ovo do sada jedna velika 0, hoću reći sa oviim nismo dobili na kvalitetu, gdje smo tu smo
kako znas a nisu jos ni pocele pripreme,a ja zaboravio da si ti vjecni pesimista :)
pa kažem još čekamo,a sa ovim pridošlicama samo popunjavamo brojno stanje čini mi se

PESIMISTA = OPTIMISTA SA ISUSTVOM :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jan 2013, 22:07

seven je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
pa kažem još čekamo,a sa ovim pridošlicama samo popunjavamo brojno stanje čini mi se

PESIMISTA = OPTIMISTA SA ISUSTVOM :lol:
ma dobar trener ce od ispodprosjecne ekipe napraviti dobru ekipu za ovu nasu kukuruz ligu.mene sto se tice samo da niko vise ne ode ova ekipa ce bez problema zavrsiti u sredini tabele

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 09 jan 2013, 22:11

NE VJERUJEM JA BAŠ TOLIKO U TRENERE, nije ni trener čaronjak kakav god je, ne bojim se ni ispadanja, ne bi mi ispali ni sa szarim trenerom i igračima, problrm je što svi mi očekujemo više, a pomaka nema ni u izgradnji stadiona (bar ne nekog značajnijeg) niti u izgradnji tima

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 09 jan 2013, 22:14

astra1922 je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:Mi svi iscekujemo neka zvucna pojacanja,a nismo uspjeli zadrzat najboljeg pojedinca dosadasnje polusezone golmana Mirkovica.U vise navrata sam komentarisao njegovu sigurnost na golu koja je rezultat jake omladinske skole kroz koju je prosao.Sasvim sam siguran da njega nije bilo na golu da bi bili jos blizi Gradini sa bodovima.Mirkovicu zelim sve najbolje u nastavku karijere.Po meni je dobar golman pola ekipe,a na nasoj upravi je da se nadje adekvatna zamjena Mirkovicu.
Astra drzis situaciju pod kontrolom.Znas da je Rosa uvijek bio na mom uzem spisku zelja i mogu samo da mu pozelim srecu u radu,a upravi da nastavi sa tim trendom osvjezavanja ima tu jos skolovanih i vrijednih momaka poput Taleta,Dureta,Sukura koji bi konacno poceli stvarat igrace i kod nas,a za one koji nisu opravdali ocekivanja vrata M.Mahale su uvijek otvorena.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jan 2013, 22:27

zmajevac je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Astra drzis situaciju pod kontrolom.Znas da je Rosa uvijek bio na mom uzem spisku zelja i mogu samo da mu pozelim srecu u radu,a upravi da nastavi sa tim trendom osvjezavanja ima tu jos skolovanih i vrijednih momaka poput Taleta,Dureta,Sukura koji bi konacno poceli stvarat igrace i kod nas,a za one koji nisu opravdali ocekivanja vrata M.Mahale su uvijek otvorena.
zato te i zezam malo.znam da si uvijek spominjao rosu i taleta.iskreno i meni je drago za rosu a isto tako vidi se da se u klubu dobro radi.na pravom smo putu .neka nam je bog na pomoci i nek nam je cimosa fadila i nurde i sve ce polako doci na svoje

Nova sezona nova nafaka

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 09 jan 2013, 23:13

Bio sam neki dan u Gradaccu i stvarno imate prostora da napreduejete.Imate solidan teren,moze se trenirati i samo mi nije jasno odakle ste ovako losi ovu sezonu.Sta se desava??

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 09 jan 2013, 23:17

MIRKOVIC: "Danas sam se javio na prozivku u Subotici, jer kako stvari stoje dve uprave nisu uspele da nađu zajednički jezik. Ali nije isključeno da će se to desiti u naredni desetka dana. Da se ja pitam već sutra bih bio u Gradačcu"
NIKOLA MIRKOVIC je sigurno nas najbolji golman od kada igramo PL.Cast Karicu,ali Nikola je pokazao da je prije svega veliki covjek,pa onda i sportista,ostavljao je srce na terenu i uvijek je davao svoj maksimum.
Jos nista nije izgubljeno sto se vidi i iz njegove izjave i ja se nadam da ce se on prikljuciti Zvijezdi.Sjetite se samo ljetos kako je nas drugi golman Kovacevic isto tako zapoceo pripreme sa Spartakom, da bi se nakon par dana vratio u Gradacac i potpisao za Zvijezdu.
VRATITE MIRKOVICA!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 jan 2013, 00:27

Bosanski zmaj je napisao/la:MIRKOVIC: "Danas sam se javio na prozivku u Subotici, jer kako stvari stoje dve uprave nisu uspele da nađu zajednički jezik. Ali nije isključeno da će se to desiti u naredni desetka dana. Da se ja pitam već sutra bih bio u Gradačcu"
NIKOLA MIRKOVIC je sigurno nas najbolji golman od kada igramo PL.Cast Karicu,ali Nikola je pokazao da je prije svega veliki covjek,pa onda i sportista,ostavljao je srce na terenu i uvijek je davao svoj maksimum.
Jos nista nije izgubljeno sto se vidi i iz njegove izjave i ja se nadam da ce se on prikljuciti Zvijezdi.Sjetite se samo ljetos kako je nas drugi golman Kovacevic isto tako zapoceo pripreme sa Spartakom, da bi se nakon par dana vratio u Gradacac i potpisao za Zvijezdu.
VRATITE MIRKOVICA!
Po pitanju Mirkovica jos nista nije rijeseno jer se ceka rezultat transfera prvog golmana Spartaka, ako ode Mirkovic je njihov prvi golman !U ostalom ovog Mirkovica je stvorio nas Pestalic !!!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 jan 2013, 00:33

Dona je napisao/la:Bio sam neki dan u Gradaccu i stvarno imate prostora da napreduejete.Imate solidan teren,moze se trenirati i samo mi nije jasno odakle ste ovako losi ovu sezonu.Sta se desava??
To je bio pokusaj kako se u narodu kaze napravit pitu od blata i nije uspjelo!Sada se napravio rez po tom pitanju i dovode se igraci koji vrijede!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 jan 2013, 00:41

Za svakog koji je dosao ja sam prezadovoljan mada ce doci jos jacih igraca samo sabur!Ko ne vjeruje neka provjeri ili se pouzdano raspita kao sto sam ja uradio da uz adekvatan rad sa tim ljudima dobili smo vise nego dobre igrace!Pouzdano znam da ce ovi da oru terene kad prvenstvo pocne jer sad imamo ekipu za pripremu igraca koju nemaju i neki klubovi u vrhu!Pokazatelj je i rad trenera sa pojedinim igracima koji nisu imali nikako odmora jer se radi profesionalno u sto ce mo se vrlo brzo svi uvjeriti

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 10 jan 2013, 10:23

Kvota je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:MIRKOVIC: "Danas sam se javio na prozivku u Subotici, jer kako stvari stoje dve uprave nisu uspele da nađu zajednički jezik. Ali nije isključeno da će se to desiti u naredni desetka dana. Da se ja pitam već sutra bih bio u Gradačcu"
VRATITE MIRKOVICA!
Po pitanju Mirkovica jos nista nije rijeseno jer se ceka rezultat transfera prvog golmana Spartaka, ako ode Mirkovic je njihov prvi golman !U ostalom ovog Mirkovica je stvorio nas Pestalic !!!
Ja sam cuo da je Mirkovic proso omladinsku skolu Partizana,ako je to tacno nije mu bio potreban nikakav Pestalic.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jan 2013, 13:02

bili ivica marica i dosao perica :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 10 jan 2013, 13:04

astra radil se sta na stadionu???
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jan 2013, 13:05

bondich je napisao/la:astra radil se sta na stadionu???
majstorise se ko sto nas narod kaze

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 jan 2013, 13:09

zmajevac je napisao/la:
Kvota je napisao/la:
VRATITE MIRKOVICA!
Ja sam cuo da je Mirkovic proso omladinsku skolu Partizana,ako je to tacno nije mu bio potreban nikakav Pestalic.
Slabo si cuo jer ga ovaj trenira par godina!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 10 jan 2013, 13:10

astra1922 je napisao/la:
sta bi s blagajne na glavnom ulazu ruse se stepenice koje vode na tribinu???izgleda da ce bit kladionica tu tako kazu
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 jan 2013, 13:11

astra1922 je napisao/la:
Kako sam cuo doslo je do neke izmjene projekta pa je to vjerovatno razlog malog zastoja!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.