Ne znam nisam upućen zato pitam kako šta kolikoStole iz Bora je napisao/la: Zar je Stevanović ikad bio vezan ugovorom za Borac? Zar nije bio samo na posudbi iz Vojvodine?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nemaju oni nista od njega, jedino moze nesto uzeti Drina ako je kod njih bio do tog prelaska u Vojvodinu. Mozda grijesim ...Zekoo je napisao/la:Ne znam nisam upućen zato pitam kako šta kolikoStole iz Bora je napisao/la: Zar je Stevanović ikad bio vezan ugovorom za Borac? Zar nije bio samo na posudbi iz Vojvodine?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Jest evo našao samStole iz Bora je napisao/la:Nemaju oni nista od njega, jedino moze nesto uzeti Drina ako je kod njih bio do tog prelaska u Vojvodinu. Mozda grijesim ...Zekoo je napisao/la:Ne znam nisam upućen zato pitam kako šta kolikoStole iz Bora je napisao/la: Zar je Stevanović ikad bio vezan ugovorom za Borac? Zar nije bio samo na posudbi iz Vojvodine?
U Vojvodini je već četiri godine, u koju je došao iz zvorničke Drine i proveo sezonu i po na kaljenju, najpre u Paliću, a zatim i u banjalučkom Borcu. Prošao je kroz sve selekcije BiH, a za mladu reprezentaciju odigrao je 14 mečeva i postigao pet pogodaka. Ove godine poneo je i dres „A” reprezentacije, odigrao pet utakmica i postigao jedan gol.
Dok je Bilbiju iz Borca prešao evo našo sam na TM
- mehmedovic
- Kontakt:
& - $ " $ трансфера "!
? опет ? је " за $ ? " " - " ' у срцу & &,? " - $ су " " " " ? $ ? & на % " " за ?....
? опет ? је " за $ ? " " - " ' у срцу & &,? " - $ су " " " " ? $ ? & на % " " за ?....
Moze nam se...mehmedovic je napisao/la:& - $ " $ трансфера "!
Razumijes ti mene burazere moj 
banjalucani,jeftino nocenje negdje u vasem gradu,kontam za novu godinu tamo,jel ima neka preporuka,motel,hotel,hostel,apartmani itd?
mislim da je u fortuni jos uvijek 13 evra nocenje - hotel **** + wellnes centar - bazeni (otvoreni-zatvoreni), saune, solariji frizeri i sve ostale glupostipastore je napisao/la:banjalucani,jeftino nocenje negdje u vasem gradu,kontam za novu godinu tamo,jel ima neka preporuka,motel,hotel,hostel,apartmani itd?
dobro kume uzet cu to u razmatranje,evo gledam na ovim portalima skontat cu nesto...hvala pozdelko je napisao/la:mislim da je u fortuni jos uvijek 13 evra nocenje - hotel **** + wellnes centar - bazeni (otvoreni-zatvoreni), saune, solariji frizeri i sve ostale glupostipastore je napisao/la:banjalucani,jeftino nocenje negdje u vasem gradu,kontam za novu godinu tamo,jel ima neka preporuka,motel,hotel,hostel,apartmani itd?cak i zubara imaju
Cujem da je Galesic u ozbiljnim kombinacijama da potpise za Borac.Ima valjda jos jednu ponudu stranog kluba pored Bugarske koja je propala,i ako tamo ne ode dolazi u Borac. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Samo 70000 za Grahovca uzeli.
Moralo se to mnogo bolje odraditi.
Navodno prica se da su delegacije Zvezde i Borca razgovarale o posudbi jednog naseg napadaca.Moze se pretpostaviti da se radi o Ozegovicu ali to bi bila smrt i za Zvezdu i za Borac poznavajuci samog Ognjena.Mozda je bolje Babalja da uzmete.
Navodno prica se da su delegacije Zvezde i Borca razgovarale o posudbi jednog naseg napadaca.Moze se pretpostaviti da se radi o Ozegovicu ali to bi bila smrt i za Zvezdu i za Borac poznavajuci samog Ognjena.Mozda je bolje Babalja da uzmete.
jest vala zeljo kad prodaje igrace zaradi po pola miliona uvijekDevil je napisao/la:Samo 70000 za Grahovca uzeli.Moralo se to mnogo bolje odraditi.
Steta za klubove i ligu (al nazalost to je nasa realnost) da jedan od najboljih mladi igraca i kapiten U21-repke ode hajmo reci "u jedan" Dinamo Minsk. I to za nevjerovatnih 70k eura...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mladen Zeljkovic sad vec bivsi fudbaler Radnika novi clan Borca !
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !
Eto vam ga Nejt Asamoah,cuvajte ga lepo. 
Kako je to mocan igrac.Mislim da je Borac dobio vrhunsko pojacanje!!!!Asamoah je zvjer sto se kaze na Marakani brzi od vjetra!!!Nekoliko tekmi je bas on spasio kad su ga uvodili sa klupe!!!Ako dobije pravu priliku ima da razvaljuje mislim da odavno bolji igrac nije dosao na ove prostore!!!Svaka cast Borcu za ovo pojacanje!!!!
Igračina. Svaki put ove jeseni kad je ušao u igru promijenio je ritam utakmice, upisao par važnih asistencija za neke preokrete. Ne mogu da vjerujem da su njega pustili prije Babalja, čak sam očekivao da će na proljće dobiti još veću minutažu. Loš potez Zvezde, ali zato premija za Borac, strašnog igrača ste dobili. 
Smoke Weed Everyday!
pozz prijatelji,moze li koja informacija o vasem bivsem igracu dusku sakanu?valjal cemu?hvala unaprijed
Hahahaha ni polovnjake ne možete da posudite,bože sačuvaj,a gdje Graha,trebaju li mu sočiva?
Einigkeit und Recht und Freiheit
- mehmedovic
- Kontakt:
не ' " - ' ђаво ' " $ ?? $ га " " $ се $ на / " $ $ ону ствар?! не $ се "!
Izgleda Grahovac se vratio...mozda je i bolje,u nas u PL uvijek se za pola godine rasproda sve što valja u ligi i onda ostatak sezone budu utakmice nezanimljive kad 90 minuta gledamo nabijanja golmana i karambole..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.