Evo naso sam neki online, samo ispravim afrikate i to je to.
hvala vam
Moderator/ica: insider
Nisam otkino vec ima preko neka zica i otkvac i kad sam skino bila je neka pasta ali ne kao ova procesoru ovo vise lici na zvaku.Jbg nisam valjda sjebo skroz ima li lijeka?neo je napisao/la:Nisi skin'o vec si otkin'o
Sta i kako, nemam pojma, ne bi me cudilo da si jos nesto zeznuo na maticnoj.
Jbg sto nisam to cuo prijesuradnik je napisao/la:Ono što ne možeš laganim pokretom ruke, odvojit ne odvajaj
ajd vidi bgt pa javineo je napisao/la:Raspitat cu se kod druga koji se bavi time pa cu ti odgovriit veceras

za to se i koristimiki_92 je napisao/la:ionako ga koristim da hvatam signal sa rutera
ponovo instalirao al' ne pokazuje znakove zivotaanonimni je napisao/la:za to se i koristimiki_92 je napisao/la:ionako ga koristim da hvatam signal sa ruteraja ga imam haman pola godine i još radi normalno
a ti deinstaliraj software koji je instaliran na kompjuteru na kojem koristiš taj adapter i ponovo ga instaliraj (mislim na TP-LINKov), ako ni tad ne bude radio, ne znam šta bi mogla biti sljedeća opcija
moze drug, ta grafa zahtjeva 400W napojnuadisice je napisao/la:E ovako imao sam napojnu od 500 wati i crkla je.E sad sam kupio od 450 w neka raptoxx izgleda moćno i imam grafičku 8800 gts nvidia,amd sempron procesor 1.8 ghz,2 gb rama da li bi trebala grafička radit na ovoj napojnoj?
I ja sam kotno ali haba nešto čuje se da radi ali nema slike jedino da se nije sjebala kad je crkla ova napojnamiki_92 je napisao/la:moze drug, ta grafa zahtjeva 400W napojnuadisice je napisao/la:E ovako imao sam napojnu od 500 wati i crkla je.E sad sam kupio od 450 w neka raptoxx izgleda moćno i imam grafičku 8800 gts nvidia,amd sempron procesor 1.8 ghz,2 gb rama da li bi trebala grafička radit na ovoj napojnoj?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.