Rekoh ja davno ovde,tesko da ce od Bilbije ikada postati pristojan napadac.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Kostic izjavio da je Bilbija blizu potpisa za Borac iz Cacka.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
X..Nikad on nebi igrao za Hrvatsku da je imao kvalitetu za francusku reprezentaciju, isti slucaj kao i sa Mujdzom koji je izabrao BiH jer nije imao kvalitetu za Hrvatsku. Moze se i dalje nabrajatai: Klasnic, Subotic, Bajramovic ili Bicakcic svi igraju samo za ex-yu drzave jer u svojim drzavama nisu imali sanse da zaigraju za nju. Subotic je cak i javno rekao da mu je san zaigrat za Njemacku reprezentaciju a tek kad to Fifa nije dozvolila je zaigrao za Srbiju.bagrcavi je napisao/la:Baš su Francuzi imali velike planove sa ovim Serticem pa je on odabrao Hrvatsku.Ovo je ista situacija kao sa Medunjaninom.Znači, nije imao nikakve šanse da nastupi za Holandiju, pa se odlučio za nas.Tako i ovaj.Veći uspjeh je što su premuntali onog Slovenca iz Maribora da igra za njih.
A i ovaj Elvedin Begic ce Bosnu samo tako sramotit ako stvarno posalje poziv Kolasincu. Opet ce se svi smijati bosanskom savezu a njemci ce misliti koje su to budale u savezu
- ASD
- Kontakt:
Da,boli ih briga.legenda reala je napisao/la:Pa ja zato nam 99% reprezentacije čine djeca/igrači iz dijasporeASD je napisao/la:
Kada ce te ljudi shvatiti da se dijasporske igrace boli briga za BiH.![]()
da nam nije te dijaspore bili bi u rangu Lihtenštajna i Luxemburga i njih boli briga za BIH.
Nasa je sreca sto je nekima bio interes da igra za BiH, a ne sto voli ovu drzavu.
@Nevera
Nek se oni smiju qrcu mom, Kolasinac ce igrati za nas
...Dosao il ne u Sloveniju je najmanje bitno, bitan je gest saveza da izadje u suret mladim igracima i pokaze maksimalan interes...
Nek se oni smiju qrcu mom, Kolasinac ce igrati za nas
- ASD
- Kontakt:
Odlican post.nevera je napisao/la:
X..Nikad on nebi igrao za Hrvatsku da je imao kvalitetu za francusku reprezentaciju, isti slucaj kao i sa Mujdzom koji je izabrao BiH jer nije imao kvalitetu za Hrvatsku. Moze se i dalje nabrajatai: Klasnic, Subotic, Bajramovic ili Bicakcic svi igraju samo za ex-yu drzave jer u svojim drzavama nisu imali sanse da zaigraju za nju. Subotic je cak i javno rekao da mu je san zaigrat za Njemacku reprezentaciju a tek kad to Fifa nije dozvolila je zaigrao za Srbiju.
A i ovaj Elvedin Begic ce Bosnu samo tako sramotit ako stvarno posalje poziv Kolasincu. Opet ce se svi smijati bosanskom savezu a njemci ce misliti koje su to budale u savezuPa nije njemacka neka ex-yu drazava koja nema pojma o nogometu i kojoj je najveci uspjeh pobjeda protiv lihtenstajna, to je nogometna sila. Ljudi koji nemaju sluzbeni poziv da zaigraju za reprezentaciju imaju obavezu da treniraju za ostalom ekipom. Schalke sigurno nece Kolascinca oslobodit samo da bi ogledao neku prijateljsku utakmicu kao navijac
Kad bi ljudi u Schalke to culi odmah bi predlozili da se Begica stavi u psihatriju
Kao sto reko, to se moze radit sa igracima koji igraju u drzavama gdje se nezna sta je nogomet, gdje vlada amaterizam ( Bosna, Hrvatska, Srbija, Slovenija itd.) ali sigurno ne sa igracima iz njemacke, engleske itd. lige....
i meni bi bilo draze da zaigra za BiH ali mora se pametno ponasat. Schalke ima dosta utjecaja na njega i na njegov razvoj zar vi stvarno mislite da bi bosanskog saveza jos shvatili ozbiljno ako sad salju Seadu poziv da ogleda jednu utakmicu kao navijac i da zato propusti nekoliko treninge. Inace bas u to vrijeme kad su svi reprezentativci odsutni je Kolasincu najbolja prilika da pokaze treneru da je najbolji od svih "rezerva" i da se na njega moze najvise racunati a ovaj Begic bi ga bas u tim danima sklonio sa treninga.Batko je napisao/la:@Nevera
Nek se oni smiju qrcu mom, Kolasinac ce igrati za nas...Dosao il ne u Sloveniju je najmanje bitno, bitan je gest saveza da izadje u suret mladim igracima i pokaze maksimalan interes...
Samo pitam se dali je Begic stvarno mislio da ce Sead tek tako ic svom treneru i njemu rec "odoh gledat Bosnu evo me opet za par dana
Interes se mora pametnije pokazat..treba njega posjetit i cestitat kad dobije neku minutazu, pricat sa njegovim roditeljima tako se bori za nekog momka koji igra u jednoj velikoj ekipi a ne mu htjet unistit karijeru.
Konacno jedan pravi potez saveza.Iskreno se nadam da ce se ti igraci pojaviti u Sloveniji,te staviti do znanja da će igrati za BiH.Mozda su mogli pozvati i Dilvera,jer momak igra stadardno u Austriji,a takav nam je igrac potreban.
Nadam se da ce protiv Grka ili u nekoj drugoj tekmi na tribinama biti i Haris Vuckic
Nadam se da ce protiv Grka ili u nekoj drugoj tekmi na tribinama biti i Haris Vuckic
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Svaka cast na za ovaj potez saveza, prava stvar ! 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa u tome i jeste fol, sto je ovo bacanje prasine u oci ! Da naivne Bosnje kontaju kako se savez, eto, slomi da izanimira igrace, a oni izdajnici, nepatriote, pa nece da dodju na tekmu . Da osjete atmosferu !nevera je napisao/la:
Interes se mora pametnije pokazat..treba njega posjetit i cestitat kad dobije neku minutazu, pricat sa njegovim roditeljima tako se bori za nekog momka koji igra u jednoj velikoj ekipi a ne mu htjet unistit karijeru.
@soko, kako da mrdne dupetom ?
Da napusti trening i dodje da navija za BiH? Da krene pjeske na okupljanje ? Da ode u FIFA-u i trazi formular za promjenu sportskog drzavljanstva ? Da pise molbe savezu ?
Nemojte biti naivni, plasiraju nam budalastine o pozivu da gledaju prijateljske utakmice, a nisu u stanju sjesti u auto i otici u Svicarsku , Italiju !?
Ne cudi mene sto su u savezu lopine, cudi me koliko raja moze biti naivna !?
Pa ljudi su sebe uvjerili da su 2 000 000 Bosanaca u dijaspori izdajnici , a da su Susic i Begic patriote !?
ima li tu nesto sumnjivo, bar malo ?
Sent from my Commodore 64
Jedno pitanje za forumske patriote i Begica ?
Je li Seferovic mora, kao sto smo trazili od Hajrovica, da se odbije odazvati na prijateljsku U21 Svicarske , protiv Slovacke, da bi dokazao patriotizam ?
Ili cemo mu to oprostiti ? Ili su se malo zajebali "profesionalci" u savezu, pa nisu pogledali raspored svicarske U21, prije nego izvale budalastinu !?
Je li Seferovic mora, kao sto smo trazili od Hajrovica, da se odbije odazvati na prijateljsku U21 Svicarske , protiv Slovacke, da bi dokazao patriotizam ?
Ili cemo mu to oprostiti ? Ili su se malo zajebali "profesionalci" u savezu, pa nisu pogledali raspored svicarske U21, prije nego izvale budalastinu !?
Sta cemo ako Halilovica pozovu u hrvatsku U17 !?
Pa koliko ja znam on je već igrao za Hrvatsku U17 reprezentaciju... Međutim ne mora nastaviti u njihovoj reprezentaciji..nihco je napisao/la:Sta cemo ako Halilovica pozovu u hrvatsku U17 !?
Pa ne mora, a mozda i nastavi . Nije receno da ce prestati igrati za hrvate do odluke ! Igrao je prije mjesec-dva .viKK je napisao/la:Pa koliko ja znam on je već igrao za Hrvatsku U17 reprezentaciju... Međutim ne mora nastaviti u njihovoj reprezentaciji..nihco je napisao/la:Sta cemo ako Halilovica pozovu u hrvatsku U17 !?
lako za to, samo se treba ugledat na njemce. Uveli su da prije nego sto neko zaigra za neku mladu reprezentaciju mora potpisat ugovor da ce igrati za njemacku reprezentaciju i da do svoje ( mislim) 23 godine nesmije mijenjat savez ako mu njemci to ne dopuste i kraj price. Ako neki "dijasporac" to ne potpise odmah znas na cemu si i niko te ne prisiljava da potpises taj ugovor tako da je on apsolutno legalan. Oni koji ga nisu potpisali nisu imali nikavi probleme u svojim klubovima i dalje se razvijaju kao prije.nihco je napisao/la:Pa u tome i jeste fol, sto je ovo bacanje prasine u oci ! Da naivne Bosnje kontaju kako se savez, eto, slomi da izanimira igrace, a oni izdajnici, nepatriote, pa nece da dodju na tekmu . Da osjete atmosferu !nevera je napisao/la:
Inace, vi ste se ovdje previse upucali na "nas" dijasporaca. Eto ja sam rodjen u Hrvatskoj, otac mi Hrvat iz Posavine a ja zivim od svoje druge godine u njemackoj. Ja imam tri zemlje koje stvarno volim ( Njemacka, HR i BiH) i da me sad neko pita za koju bi reprezentaciju igro vjerovatno bi zaigrao za njemacku ako bi mogao jer su me oni u nogometnom smislu odgojili. Vise bi se u HR ili BiH osjecao kao stranac nego u Njemackoj, najbolje se to vidi kod Salihovica koji jedva zna razgovarat sa suigracima koji neznaju njemacki. Tako misli i vecina dijasporaca bar ovdje u njemackoj koji su na malom vecem nivou ( bez uvrede) od baustelaca i onim nezaposlenima koji glume vece Hrvate / Srbe / Bosance nego sto ste vi u bivsoj-yugi a u glavi nemaju bas nista. Ali to sigurno neznaci da nevolimo zemlju svojih roditelja...
Zadnja izmjena: nevera, dana/u 10 jan 2013, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Otkud ti znas da oni nisu probali kontaktirati ove momke i probali otici ili otisli autom u te zemlje.nihco je napisao/la:Pa u tome i jeste fol, sto je ovo bacanje prasine u oci ! Da naivne Bosnje kontaju kako se savez, eto, slomi da izanimira igrace, a oni izdajnici, nepatriote, pa nece da dodju na tekmu . Da osjete atmosferu !nevera je napisao/la:
@soko, kako da mrdne dupetom ?
Da napusti trening i dodje da navija za BiH? Da krene pjeske na okupljanje ? Da ode u FIFA-u i trazi formular za promjenu sportskog drzavljanstva ? Da pise molbe savezu ?
Nemojte biti naivni, plasiraju nam budalastine o pozivu da gledaju prijateljske utakmice, a nisu u stanju sjesti u auto i otici u Svicarsku , Italiju !?Ne cudi mene sto su u savezu lopine, cudi me koliko raja moze biti naivna !?
Pa ljudi su sebe uvjerili da su 2 000 000 Bosanaca u dijaspori izdajnici , a da su Susic i Begic patriote !?
ima li tu nesto sumnjivo, bar malo ?
Onaj Hajrovic je prilicno glup. Igra krilo a dobro zna da Svica ima jaku kvalitetu na tim pozicijama i nece mu biti lako izboriti poziciju u tom timu. Da ga imalo BiH zanima pricekao bi makar jos malo. Isto vazi i za Kolasinaca, Njemci imaju dosta igraca na tim pozicijama.
Je.bi ga @nevera, kod nas, u BiH, ti je kombinacija naivnog i neobrazovanog naroda i bezobraznih kriminalaca i amatera .nevera je napisao/la:
lako za to, samo se treba ugledat na njemce. Uveli su da prije nego sto neko zaigra za neku mladu reprezentaciju mora potpisat ugovor da ce igrati za njemacku reprezentaciju i da do svoje ( mislim) 23 godine nesmije mijenjat savez ako mu njemci to ne dopuste i kraj price. Ako neki "dijasporac" to ne potpise odmah znas na cemu si i niko te ne prisiljava da potpises taj ugovor tako da je on apsolutno legalan. Oni koji ga nisu potpisali nisu imali nikavi probleme u svojim klubovima i dalje se razvijaju kao prije.
Inace, vi ste se ovdje previse upucali na "nas" dijasporaca. Eto ja sam rodjen u Hrvatskoj, otac mi Hrvat iz Posavine a ja zivim od svoje druge godine u njemackoj. Ja imam tri zemlje koje stvarno volim ( Njemacka, HR i BiH) i da me sad neko pita za koju bi reprezentaciju igro vjerovatno bi zaigrao za njemacku ako bi mogao jer su me oni u nogometnom smislu odgojili. Vise bi se u HR ili BiH osjecao kao stranac nego u Njemackoj, najbolje se to vidi kod Salihovica koji jedva zna razgovarat sa suigracima koji neznaju njemacki. Tako misli i vecina dijasporaca bar ovdje u njemackoj koji su na malom vecem nivou ( bez uvrede) od baustelaca i onim nezaposlenima koji glume vece Hrvate / Srbe / Bosance nego sto ste vi u bivsoj-yugi a u glavi nemaju bas nista.
samo pogledaj kako raja rezonuje i bice ti jasno sto smo tu gdje jesmo !
Umjesto da , sada, prokontaju zasto ti tako razmisljas i kako osobe poput tebe privoliti da igraju za nas, oni ce reci da si budala i izdajnik, mozda i jos gori, da mrzis Bosnu..
Jer bi to vec objavili na sva zvona, kao sto su pozurili da objave onu sramotu, da je Dzeko razmjenjivao poruke sa Hajrovicem, dok je su savez i Susic mlatili praznu slamu !soko je napisao/la: Otkud ti znas da oni nisu probali kontaktirati ove momke i probali otici ili otisli autom u te zemlje.
Onaj Hajrovic je prilicno glup. Igra krilo a dobro zna da Svica ima jaku kvalitetu na tim pozicijama i nece mu biti lako izboriti poziciju u tom timu. Da ga imalo BiH zanima pricekao bi makar jos malo. Isto vazi i za Kolasinaca, Njemci imaju dosta igraca na tim pozicijama.
Sto se tice Hajrovica, on je glup, a mi pametni , je li ? On igra za Svicarce i tu je kraj price, mi popusili ,
- Principatus
- Kontakt:
Hitzfeld: Napravio termin, otisao kod Hajrovica u posjetu kuci. Tamo sa njima oko u oko privatno razgovarao, obecavao, ukazivao na perspektive, mogucnosti, lobirao. Rezultat: Hajrovic igra za Svicarsku.
Susic: Negdje u decembru kaze: "Cuo sam se sa Hajrovicem tamo negdje u februaru. Pa ako ga je Hitzfeld pozvao, onda je vjerovatno izgubljen za nas."
Pronadjite razliku u nacinu rada i profesionalizma.
Susic: Negdje u decembru kaze: "Cuo sam se sa Hajrovicem tamo negdje u februaru. Pa ako ga je Hitzfeld pozvao, onda je vjerovatno izgubljen za nas."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ASD
- Kontakt:
Ma dajte ba, nemojte biti neozbiljni.Principatus je napisao/la:Hitzfeld: Napravio termin, otisao kod Hajrovica u posjetu kuci. Tamo sa njima oko u oko privatno razgovarao, obecavao, ukazivao na perspektive, mogucnosti, lobirao. Rezultat: Hajrovic igra za Svicarsku.
Zar stvarno mislite da je on zbog te jedne posjete odlucio igrati za Svicarsku.
Svica 34000 eura per capita. Nisu rata vidjeli. Jedna od najstabilniji drzava na svijetu.Principatus je napisao/la:Hitzfeld: Napravio termin, otisao kod Hajrovica u posjetu kuci. Tamo sa njima oko u oko privatno razgovarao, obecavao, ukazivao na perspektive, mogucnosti, lobirao. Rezultat: Hajrovic igra za Svicarsku.
Bosna 6000 eura per capita. Rat, mrznja, nezaposlenost preko 40%, krimilan itd itd
Hitzfeld plata 2000000 eura.
Susic 50000 eura, samo neki 40 puta vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.