Ja sam napisao ovaj prvi pasus do ovog dijela "Bože moj", i još ovo na dnu "po ovom modelu..."SarajlijaTM je napisao/la:Nesto mi je malo vjerovatno da je ovo bagrcavi napisaoRajvosa57 je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:
Nisi me razumio, ja nikad nisam gledao tog momka uživo i ne omalovažavam ga, i nisam rekao da je on prijetio, nego ovaj koji ga je po forumu promovisao.Ako nije uspio u Želji uspjeće negdje drugo, Bože moj.
...iako ne volim pisati po forumima,ne mogu a da ne komentarisem vase prepiske. Kako uopce komentarisati nekoga igraca i njegove kvalitete uz opaslu ("ja nikad nisam gledao tog momka uzivo"). Rijec je naravno o igracu Borogovcu iz Tuzle.ja sam ga imao priliku gledati na Kosevu prije 5 godina,kada je bio kapiten juniorskog tima tuzlanske Slobode. Znaci kapiten Saidu Husejnovicu. Odusevio me momak,koji je dijelio lopte kao na tanjiru za Saida. Ubitacan tandem. Sve prekide je on izvodio. Brz i prodoran po lijevoj strani. Zaista mi je zao da taj momak nije tada dosao u Sarajevo. U Slobodi svi znamo kako se tamo radilo i gdje je Sloboda dogurala. Citava plejada perspektivnih juniora je unistena. Malo sam se zainteresovao za ovog momka i saznao da je trenutno slobodan igrac i da je u njemackom nizeligasu Tus Rusingenu bio TURBO MASINA ,te da je na utakmici pretrcao 12,3 km.
Pa gdje mi to imamo u nasoj PL. Upravi Sarajeva zelim da pod hitno stupi u kontakt sa Borogovcem i da se uvjere u njegove kvalitete. Pregledao sam sa zadovoljstvom ovaj link i gospodinu Joksimovicu hvala.
U ovom slucaju me zanima jedna cinjenica, a to je da Sarajevo dobije kvalitetna pojacanja. Treba ovoga Borogovca pozvati i vidjeti jeli za nas ili nije.
Po ovom modelu bi svi klubovi trebali raditi, jer to je jedini izlaz iz ovog finansijskog i igračkog sivila u kojem se nalazimo.![]()
![]()
![]()
![]()
A ovaj što bi da tušne ovog Borogovca u moj post "umetnuo" svoje mišljenje.