bekicamir je napisao/la:plavobijeli je napisao/la:Molite boga da Vam se sutra pojavi Nikola Kajić jer će Vam on biti najveće pojačanje,tog momka dosad niko nije uspio staviti u džep-on kad krene obrane su na guzici.
Prijatelju svaka tebi casta ali momak je 87 godiste znaci 25,26 godina zivota i niti jedan pic... dim nije cuo za njega ,da je nekakav kvalitet dosada bi bio ako nista barem u ukrajini ili rusiji,nije Dado Prso pa da podje igrati ozbiljan nogomet u 27 godini zivota,prema tvojim postovima ili ti je Kajic rodjak prvi,ili ti je brat ,ili si ti sam Nikola Kajic!

Nije on Nikola,niti mu je ikakav rođak,samo poznanik ciji sin igra za Troglav,i kao prvo nije Nikola Kajic,nego je Nikola Kaic...
Istina je da dolazi sutra u Zrinjski,na probu,pokusat ce se nametnuti,nije napadac nego iskljucivo izrazito lijevo krilo,iako je desnjak.Glavne odlike su mu brzina te dribling.Radi obaveza na fakultetu te smrti majke,ovo mu je prvi pokusaj u Premier ligi.Plavobijeli samo cini Nikoli medvjedju uslugu sa svojim postovima te pohvalama.Kaic mi je prijatelj i pokusat ce se dokazati.Mislim da kvalitetu ima,eh sada dovoljnu ili ne za Premier ligu,to je na njemu.
Takodjer je istina da ga je Hajduk lani zvao na pripreme medjutim radi smrti majke nije isao.Mada plavobijeli ne misli nista lose,ne uzimajte ga previse ozbiljno.Da podvucemo crtu:doci ce,probat ce,pa vi sudite o njemu nakon mjesec dana...