NK Zvijezda Gradačac

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 jan 2013, 16:56

Sta vam ja rekoh za Diattu? ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 jan 2013, 17:05

Tkanton je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Ti si ocigledno horan za svadju i u ostalom kakvog ba Karica spominjes bio i otisao!Ovde se ne pise bilo vec sta ce bit !
Gubis se care u temama a pratim te vec dosta vremena ako nemas sta pametno napisat sjedi smirom!Zasao si redom gutiti sa svima mene preskoci i pusti nas da pisemo o normalnim stvarima!Ostalo na PP ili tel. ne kvari forum!
Cuj ja horan za svadju i ja spominjem Karica, pa ti si prvi napiso da je bolji Mirkovic od njega i ja ti samo rekoa da nije, a ti govoris mirkovic ce bit bolji, i ja se tu slazem al trenutno ono sto je Karic pokazo u Zvijezdi tesko da ce i jedan golman pokazat..... znaci ja kad kazem da je neko iznio neku neistinu ovdje ja se odma svadjam....
Ok samo mi nadji post da sam Karica spomenuo prije tebe!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 jan 2013, 17:08

Sarajlijc@ je napisao/la:Sta vam ja rekoh za Diattu? ;)
Sudjeno mu zauzimati mjesto na tribinama ;) ! Prinudno zlo koje mora bit u nekom klubu zbog loseg ugovora od prije !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 jan 2013, 17:10

Kvota je napisao/la:
Sudjeno mu zauzimati mjesto na tribinama ;) ! Prinudno zlo koje mora bit u nekom klubu zbog loseg ugovora od prije !
Ne znam sta mu je sudjeno ali kad sam rekao da vam dolazi ti i pojedinci ste me ismijavali :lol:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 10 jan 2013, 17:10

Kvota je napisao/la:
Sto bas mi uvijek moramo biti takve nafake da kod nas uvijek bude to prinudno zlo.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 jan 2013, 17:13

Sarajlijc@ je napisao/la:
Kvota je napisao/la:
Ne znam sta mu je sudjeno ali kad sam rekao da vam dolazi ti i pojedinci ste me ismijavali :lol:
Ocigledno je morao doci ovde zbog kojekakvih razloga koji nemaju veze sa fudbalom!Ipak nije ni prvi ni poslednji koji se tako uvale kao i u svakom klubu!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jan 2013, 17:26

Bosanski zmaj je napisao/la:Diatta je u nivou Mousse Diabanga.Izgleda da cemo opet nagomilat dosta igraca,pa ih na ljeto otjerati.
nebi se slozio da je na nivou muse mislim da je bolji ali nisam bas zadovoljan sto je dosao ali mozda nas iznenadi sve malo sam ga gledao ima brzinu i dobar prodor ,nadat se da nasi ljudi znaju sta rade
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 10 jan 2013, 17:28

astra1922 je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Diatta je u nivou Mousse Diabanga.Izgleda da cemo opet nagomilat dosta igraca,pa ih na ljeto otjerati.
nebi se slozio da je na nivou muse mislim da je bolji ali nisam bas zadovoljan sto je dosao ali mozda nas iznenadi sve malo sam ga gledao ima brzinu i dobar prodor ,nadat se da nasi ljudi znaju sta rade
nova ptica u zmajevom gnijezdu

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jan 2013, 17:28

ja sam prvi rekao da je to laz.ali eto priznajem da si imao dobar info.nego hajde nam sada reci moze li nam biti od pomoci

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 10 jan 2013, 17:31

Pa i Moussa se popravio od kako je otisao u Bratstvo, ali opet gledano kvalitetom ne bi bio pojacanje za vecinu premijerligasa.Tako isto mislim i za Diattu tesko da cemo imati koristi od njega,daj Boze da se varam.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jan 2013, 17:34

hajde zmaje nemoj kukat pokusava se sa mladim igracima misli se na buducnost a svi znamo da opstanak nece doci u pitanje i sa nasim starim kadrom.naravno ako se vrate senci i dzafa

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 10 jan 2013, 17:37

astra1922 je napisao/la:hajde zmaje nemoj kukat pokusava se sa mladim igracima misli se na buducnost a svi znamo da opstanak nece doci u pitanje i sa nasim starim kadrom.naravno ako se vrate senci i dzafa
Ma uopste ne kukam, i ja sam siguran u nas opstanak,pogotovo kada je saopsteno da je Oda novi sef,ali pokusavam biti realan oko dolaska pojedinih igraca.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 10 jan 2013, 17:43

Vidim na prozivci se pojavio Ahmet Hodzic,ko je taj ????

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 jan 2013, 17:45

astra1922 je napisao/la:
ja sam prvi rekao da je to laz.ali eto priznajem da si imao dobar info.nego hajde nam sada reci moze li nam biti od pomoci
Pa vidi ovako momku je 19 godina, dobar je igrac samo kad je dobio priliku na Kosevu ismijavali smo ga i ubili samopouzdanje u njemu, a bio je u ratu sa Jovicem. Brz je, zna proci igraca i ubaciti loptu u 16, vrlo je borben na terenu. Nazalost imao je tesku povredu prije godinu ipo-dvije i nije igrao 6 mjeseci, vjerovatno je imao neku psihicku blokadu ali ne sumnjam da ce biti dobar u Zvijezdi. ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 jan 2013, 17:59

Bosanski zmaj je napisao/la:Vidim na prozivci se pojavio Ahmet Hodzic,ko je taj ????
Taj je momak bio na spisku Zvijezde,ali nikada nije dobio priliku.I koliko sam informisan to je igrač koji mora biti u Zvijezdi,ne ulazim u razloge,ali kvalitetom je loš.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 10 jan 2013, 18:08

U Zvijezdi je u prvom dijelu sezone bio i Ahmet Dzafic,mada nije upisao niti minute, ali vidim sada nije bio na prozivci,je li i on otisao?

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 10 jan 2013, 18:34

NAKON ODLASKA S KOŠEVA
Diatta: Potpisao sam za Zvijezdu, bordo momcima želim sreću

Dojučerašnji igrač FK Sarajevo, Senegalac Secouba Diatta, novi je igrač Zvijezde iz Gradačca.
slika
Secouba Diatta

Mladi krilni igrač je prije nekoliko dana raskinuo svoj ugovor sa FK Sarajevo i tako postao jedan u nizu igrača koji su tokom zimske pauze napustili Koševo. Razlog prekida saradnje je nezadovoljstvo minutažom koju je Diatta dobijao od trenera Bordo ekipe Dragana Jovića. Zbog toga je Senegalac odlučio promijeniti sredinu.

"Potpisao sam ugovor sa Zvijezdom i bio sam na prozivci u Gradačcu. Zadovoljan sam uslovima i radujem se nastavku prvenstva. Sastao sam se s bivšim igračem Sarajeva Daliborom Pandžom koji će mi pomoći da se uklopim. Ambicije su nam jasne, a to je što bolja pozicija na tabeli BHT Premijer lige. Bordo momcima s Koševa želim puno sreće", izjavio je Diatta za portal Klix.ba.

U redove Zvijezde je stigao i Perica Stančeski.
" onclick="window.open(this.href);return false;

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jan 2013, 19:16

jooooooooooj kad je sekouba zalomi a tribina na noge ha :D

Nova sezona nova nafaka

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 10 jan 2013, 19:21

bila ona humanitarna utakmica na kosevu, igralo sarajevo protiv batka, dzeke, raznih pjevaca, itd. i igra prva postava sarajeva, lagano se trckara, opusteno. kad udje diatta, poce uklizivati frajer, valjda se i tu htio dokazati, izdignu kemu kozarica, covjek 55 godina ima :lol: :lol: :lol:
Sasa Kajkut pitarima tabut!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jan 2013, 19:22

SB90 je napisao/la:bila ona humanitarna utakmica na kosevu, igralo sarajevo protiv batka, dzeke, raznih pjevaca, itd. i igra prva postava sarajeva, lagano se trckara, opusteno. kad udje diatta, poce uklizivati frajer, valjda se i tu htio dokazati, izdignu kemu kozarica, covjek 55 godina ima :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gdje nade kozarica to mu je neko platio da ga uklize

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.