Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
Ja iskreno jedva cekam da konacno vidim Svraku i Sesara u samom kremu evropskih defanzivnih veznjaka.Koliko se o njima prica jbt covek bi rekao da je to neki Yaya Toure zamaskiran u kozu belca. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nemoj tako @Devile 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja se iskreno nadam da se salite kada kazete da su Sesar i Svraka bolji igraci od Zahirovica, tj. da bi trebali imati prednost u reprezentaciji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Neka Sušić odlučuje ko će igrati, a ne mozgovi poput ovog što izbacuje neke sličice i brojem 3543545 kaže da je Zukanović bolji od Zahirovića na DMF-u.
Mišljenja sam da će bolji od Zahirovića biti Zolotić, al' to je samo moje mišljenje. Mislim da će on biti jako dobar igrač na toj poziciji. Zasad, Adnan je najbolje što imamo.
Glupo mi je da Sušić ne zove igrače koji idu igrati u Kinu. Skupa karta Savezu za okupljanje? Što mu to smeta ako je već zvao Maletića iz Kazahstana? Njihova liga nije sigurno bolja od kineske. Muslimović i Misimović nam još trebaju.
Mišljenja sam da će bolji od Zahirovića biti Zolotić, al' to je samo moje mišljenje. Mislim da će on biti jako dobar igrač na toj poziciji. Zasad, Adnan je najbolje što imamo.
Glupo mi je da Sušić ne zove igrače koji idu igrati u Kinu. Skupa karta Savezu za okupljanje? Što mu to smeta ako je već zvao Maletića iz Kazahstana? Njihova liga nije sigurno bolja od kineske. Muslimović i Misimović nam još trebaju.
Čelik Zenica 1945
Ne vjerujem da se losim menadzerom moze nazvati covjek koji ga je ubacio u A reprezentaciju.vendeta87 je napisao/la:Nije Zahirovic toliko los igrac kakvim ga ovdje neki opisuju, izgleda da oni ima loseg menadzera koji nije u stanju da mu nadje neki solidni klub u evorpi u kojem bi on bio standardan.
Ako igrac ima kvaliteta, menadzer tu igra vrlo malu ulogu. Koliko samo ima igraca koji nemaju menadzera, a prave odlicne transfere. Eto npr. Spahic nema menadzera.
Ja sto vam momak smeta,to je brutalno
Pa vii poojma nemate o njegovom transferu,osobinama itd..Neko je napisao fino i realno,sto jest..A prva ruska liga..da li si pogledao ijednu utakmicu te lige,na kojoj se prosjecno pretrci 13 km..u nasoj ligi ni na 10 utakmica jedan igrac ne moze skupiti toliko
..transfer u Kinu..Opet nemate pojma ..Sto se ne raspitate malo,prije nego pocnete komentarisat ? .. Odbio je transfer isti dan kad je dosla ponuda..samo vi to,naravno,ne znate..Sarajlije imate kompleks vise vrijednosti..i neka,bit ce vam uvijek trn u oku momak iz ZENICE..a o zadacima u repki,da ne pricam
njegov posao je da uklize,uzme loptu i doda Pjani
Al eto,to neki nece da shvate
.. Sta je sa Rahimicem ? zasto njega ne pljujete ? .. imaju isti profil,iste zadatke..al vam smeta bas Zaha
vozdra !
A šta ćeš sa nas što nismo iz Sarajeva,a nije nam drago vidjeti igrača devetoplasirane ekipe druge Ruske lige za kojeg je u zadnje vrijeme jedino iz Kine dolazilo zanimanje u reprezentaciji 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Eto ja nisam iz Sarajeva, vec iz Zenice, pa smatram da Zahirovic nije ni za sireg spiska u reprezentaciji.
Po kojem osnovu je to Zahirovic iz Zenice? Rodjen u BL, odrastao u Travniku, odredjeni period u Zenici zivio. Ako je to mjerilo da neko bude zenicanin, onda niko iz Zenice nema pravo da one koji su doselili u Sarajevo nakon rata (mahom iz Istocne Bosne) ne naziva Sarajlijama...
Po kojem osnovu je to Zahirovic iz Zenice? Rodjen u BL, odrastao u Travniku, odredjeni period u Zenici zivio. Ako je to mjerilo da neko bude zenicanin, onda niko iz Zenice nema pravo da one koji su doselili u Sarajevo nakon rata (mahom iz Istocne Bosne) ne naziva Sarajlijama...
Bezze vam je ovo prepucavanje oko Zaha i Zenice.
Pa jesu li Pjanic, Sejo, Vedo, Avdija, Miske, Stevanovic iz Zenice?? neki misle da momak nema kvaliteta i to je to.
Zaha je pozvan u repku kad je njegov tim bio u prvoj ligi, bio je standardan cak je i zabio gol ili dva(igra def veznog). Dosao u repku, svi su bili odusevljeni kako je odigrao prvu tekmu za repku.
Bio je slab u Portugalu, ali nije njegova pozicija a i da jeste cuvao je Ronalda.
Pa jesu li Pjanic, Sejo, Vedo, Avdija, Miske, Stevanovic iz Zenice?? neki misle da momak nema kvaliteta i to je to.
Zaha je pozvan u repku kad je njegov tim bio u prvoj ligi, bio je standardan cak je i zabio gol ili dva(igra def veznog). Dosao u repku, svi su bili odusevljeni kako je odigrao prvu tekmu za repku.
Bio je slab u Portugalu, ali nije njegova pozicija a i da jeste cuvao je Ronalda.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Zahirović je as za Svraku i Sesara.Naša liga je u rangu Engleske 4 lige al ovdje to neki ne shvataju.U Mariboru Mezga i Cvijanovič pojedu tog Svraku koji je žešća lijeha i koji će na kraju završit u nekom Tarazu i sl.Bolji igrači iz naše lige se mogu prodati u Kazahstan,Armeniju,Iran,Koreju i to im je veliki uspjeh neki čak uspiju da naprave razgovor sa menadžerima iz Turske što je veliki nogometni korak za njih.Sesar i Svraka jesu igrači za našu ligu al' oni su igrači kakvi su potrebni samo ekipama sa Bliskog i Dalekog istoka.Zahirović je za njih kvaliteta.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
- ASD
- Kontakt:
Ovo je mogao izjaviti samo neko ko ne prati nas fudbal.Vandelanoitte je napisao/la:Zahirović je as za Svraku i Sesara.Naša liga je u rangu Engleske 4 lige al ovdje to neki ne shvataju.U Mariboru Mezga i Cvijanovič pojedu tog Svraku koji je žešća lijeha i koji će na kraju završit u nekom Tarazu i sl.Bolji igrači iz naše lige se mogu prodati u Kazahstan,Armeniju,Iran,Koreju i to im je veliki uspjeh neki čak uspiju da naprave razgovor sa menadžerima iz Turske što je veliki nogometni korak za njih.Sesar i Svraka jesu igrači za našu ligu al' oni su igrači kakvi su potrebni samo ekipama sa Bliskog i Dalekog istoka.Zahirović je za njih kvaliteta.
U kakvom klubu ovaj trenutno igra nista ti klubovi sa Dalekog Istoka i iz nase Lige nisu slabiji...... Dokaz recimo da je jedan Zeba bio medju najboljim igracima 2. Ruske Lige, i kao takav predje u 1...... A sto recimo Zahirinho ne bi to uradio.....
Ne moze, jer nije kvalitet...... Msm ne spominjem ja Zebu u kontekstu repke, al' kad imas kvalitet mozes se izboriti za vise.....
I ovo je njegov limit, 5. Armenska Liga i opsta sramota je da jedan takav igrac uopste i nastupa za repku....
Za Svraku i Sesara je to opravdano jer ipak malo se dize rejting lige......
Recimo jedan Enis Nadarevic ne dobija poziv jer igra u 2. Ligi, al' covjece Italije koja je 5546546x kvalitetnija od 2. Ruske.....
Teletina ima dvostruke arsine...... Cim ovakve kao sto je Zahirovic poziva......
Ne moze, jer nije kvalitet...... Msm ne spominjem ja Zebu u kontekstu repke, al' kad imas kvalitet mozes se izboriti za vise.....
I ovo je njegov limit, 5. Armenska Liga i opsta sramota je da jedan takav igrac uopste i nastupa za repku....
Za Svraku i Sesara je to opravdano jer ipak malo se dize rejting lige......
Recimo jedan Enis Nadarevic ne dobija poziv jer igra u 2. Ligi, al' covjece Italije koja je 5546546x kvalitetnija od 2. Ruske.....
Teletina ima dvostruke arsine...... Cim ovakve kao sto je Zahirovic poziva......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Toliko ne znate o momku
Pa sto se vise pise o transferu,nece nigdje zavrsiti
Ne zeli svako da on predje u jaci klub..Ne znate ni pod kojim okolnostima je rodjen,i zasto je rodjen u B.L. .. Zivio je prvobitno u Zenici,pa mu je otac dobio posao u Travniku..i nakon 5 godina,presao je u Zenicu opet..I tad ozbiljno poceo igrati u Celiku..A vama da nacrta lika,sa svim bogovskim performansama,vi bi mu nasli manu
Nije se tako lako prodati kao zadnji defanzivni vezni..Ne vidi se toliko taj posao,kao npr.Stevica..Al dobro,svako gleda kako mu pase ^^ .. isto tako,mnogi iz Zenice ga preziru..zato sto su ljubomorni
al takav je nas narod
Peace 
Jest,kritike Zahiroviću su produkt ljubomore na njega.
Mislim,ja kad bi već bio ljubomoran na nekog našeg reprezentativca,prepostavljam da bi to bio Džeko,Pjanić ili Begović,a svakako ne Zahirović
Dobar je Zaha,drži se Nalchik 13 bodova iznad zone ispadanja,praktički su osigurali opstanak.
Mislim,ja kad bi već bio ljubomoran na nekog našeg reprezentativca,prepostavljam da bi to bio Džeko,Pjanić ili Begović,a svakako ne Zahirović
Dobar je Zaha,drži se Nalchik 13 bodova iznad zone ispadanja,praktički su osigurali opstanak.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da je Zahirovic kvalitet ne bi igrao u Nalchiku ovoliko vremena, toliko! Sesar je za njega tata fudbala!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Čekaj, taj je kvalitetniji jer igra u Sarajevu ili si to zaključio po nečemu drugom?Sarajlijc@ je napisao/la:Da je Zahirovic kvalitet ne bi igrao u Nalchiku ovoliko vremena, toliko! Sesar je za njega tata fudbala!
Čelik Zenica 1945
Nigdje veze, po cemu je to Sesar bolji od njega ? Mozda ima iskustva igranja u strasnom Sarajevu i PL BiH te poneka europska utakmica ? Ista tako Svraka.
Ne budite smijesni Zahirovic je odlican igrac, ova dva mu ne mogu parirat.
Ne budite smijesni Zahirovic je odlican igrac, ova dva mu ne mogu parirat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ASD
- Kontakt:
Mislim da je sljedeci transfer u Sesara daleko veci nego u Zahirovica.Nimla_RZ je napisao/la:Čekaj, taj je kvalitetniji jer igra u Sarajevu ili si to zaključio po nečemu drugom?Sarajlijc@ je napisao/la:Da je Zahirovic kvalitet ne bi igrao u Nalchiku ovoliko vremena, toliko! Sesar je za njega tata fudbala!
Zahirovic je godinu mladji od Sesara ali bar igra u inostranstvu,za razliku od tog tvog Yaye Tourea.Sarajlijc@ je napisao/la:Da je Zahirovic kvalitet ne bi igrao u Nalchiku ovoliko vremena, toliko! Sesar je za njega tata fudbala!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ASD
- Kontakt:
To znaci, da i oni koji odu u Luksemburg su bolji od Sesara jer igraju u inostranstvu.Devil je napisao/la:Zahirovic je godinu mladji od Sesara ali bar igra u inostranstvu,za razliku od tog tvog Yaye Tourea.Sarajlijc@ je napisao/la:Da je Zahirovic kvalitet ne bi igrao u Nalchiku ovoliko vremena, toliko! Sesar je za njega tata fudbala!