Racunaj da jesteterabajt je napisao/la:Jel salcinovic presao u sa ili nije ?????????
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- benfica1923
- Kontakt:
Pozdrav ekipa....Može jedno pitanje da mi netko odg.tko odavno prati sarajevo....Može li netko nabrojati igrače koji su sarajevu dali het-trik,ja poznajem samo jednog....Hvala,sretno u nastavku!!!
Ja mislim da je Duro jednom dao het trik u kupu u Posusiju 2006. godine.benfica1923 je napisao/la:Pozdrav ekipa....Može jedno pitanje da mi netko odg.tko odavno prati sarajevo....Može li netko nabrojati igrače koji su sarajevu dali het-trik,ja poznajem samo jednog....Hvala,sretno u nastavku!!!
Da. Kad je bilo 3:3 na kraju. A vodili 0:3, čini mi se.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- benfica1923
- Kontakt:
Mislio sam jel sarajevo ikad primilo 3 gola od jednog igrača,al eto..sve ok....Znam za igora anicica da je dao u mostaru 3 gola..pozzzsoe je napisao/la:Ja mislim da je Duro jednom dao het trik u kupu u Posusiju 2006. godine.benfica1923 je napisao/la:Pozdrav ekipa....Može jedno pitanje da mi netko odg.tko odavno prati sarajevo....Može li netko nabrojati igrače koji su sarajevu dali het-trik,ja poznajem samo jednog....Hvala,sretno u nastavku!!!
Dao nam je onaj Regvar tri gola za Troglav.
- Prescritto
- Kontakt:
Radmilo Mihajlović je u derbiju zabio 3 komada pitarima.
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kweuke
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Vamos je napisao/la:Dobro, vi svi ostali bolje poznajete nase igrace od nas koji i treninge provodimo na Kosevu. Zadnja polusezona je izuzetak sto se Belog tice. Gdje ga je krenuo taj sut. Ne centarsut..nego sut. Sve ostalo, ukljucujuci ono sto je jako bitno za nekoga ko pretenduje da igra bocnog igraca, a to je defanzivni zadatci su blago je reci LOSI. Cesto se desavalo da nam je propuh u defanzivi po lijevom boku, jer Beli jednostavno jako cesto ispada i igra defanzivu dosta lose.
I da, opet tvrdim. Zlatkovic je skolovani bek igrac, kod kojeg nema prolaska..ne ispada i ne ostavlja praznu bocnu stranu. Sto je jako jako bitna stvar.
Belosevic jedino sto ima kvalitetno je sut na gol.
U svakom slucaju, nema potrebe raspravljati o belom, jer covjek ima novi klub..a ja mu licno zelim puno srece u nastavku karijere i u zivotu uopste.
Znas sta huliganu, ja navijam za Sarajevo i skoro svaku tekmu sam na sjeveru ali ne furam vas ultra stil i sl. furke za osnovce
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa ko ti je sta rekao?
Zlatkovic je odlican igrac 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pogledaj moj predzadnji post i njegov odgovor. Nije me citirao, ali dio teksta se odnosio na mene
Sta vise, nije niko tebe spominjao pa da stajes u njegovu odbranu 
Ako je vama Zlatkovic odlican igrac onda nema sta dalje da diskutujem
Ako je vama Zlatkovic odlican igrac onda nema sta dalje da diskutujem
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 10 jan 2013, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- ASD
- Kontakt:
Kao i Beli, maksimalan domet mu je Grcka 2.liga.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa ko ti je sta rekao?Zlatkovic je odlican igrac
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Beli je limitiran igrac, imao je bljesak ovu polusezonu ali da se ne lazemo do tada nije nista pokazao, bio je prosjek mrtvi. Zlatkovic je bolji igrac u sto cemo se i uvjeriti sviASD je napisao/la:Kao i Beli, maksimalan domet mu je Grcka 2.liga.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa ko ti je sta rekao?Zlatkovic je odlican igrac
Opet ce biti kolektivno razocarenje. Dobro upamtite sta vam cikac kaze.Sarajlijc@ je napisao/la:Racunaj da jesteterabajt je napisao/la:Jel salcinovic presao u sa ili nije ?????????
-
samosarajvo
- Kontakt:
Na sta mislis?cikac je napisao/la:Opet ce biti kolektivno razocarenje. Dobro upamtite sta vam cikac kaze.Sarajlijc@ je napisao/la:Racunaj da jesteterabajt je napisao/la:Jel salcinovic presao u sa ili nije ?????????
Na to da cemo se razocarati njegovim kvalitetima ili da uopste nece doci tj da ce nas izradit?
Edit:iz olimpica potvrdili da pustaju Fenana
"Sigurno da sam željno iščekivao ovaj dan i pomalo sam bio nestrpljiv. Sve najbolje mogu da kažem o Sarajevu, o suigračima koje dobro poznajem. Radujem se pripremama, a nadam se da će i one brzo proći i da će početi prvenstvo", rekao je Osmanagić na današnjem predstavljanju medijima.
Ovako je izjavio nas novi igrac puno srece mu zelim/o.
Ovako je izjavio nas novi igrac puno srece mu zelim/o.
nail sehovic jel mene neko zajebaje pa nije termin.
Fenan,Amer i Hame i ako ostane Sesar jaci ulazimo u nastavak prvenstva mada eto nebih imao nista protiv ni da se proda Ivan ako ima neka dobra ponuda ali ako to znaci da dolazi jos igraca a vidim da Dragan spominje jos neka imena al eto da ne trcimo pred rudu jel ja jos i nevjerujem za Fenana kamoli sta vise
...sto se tice zasada prelaznog roka ja mislim da je dobro sto nas je napustio do sada veci broj igraca,mislim da se napravio jako zdrav kostur ekipe...da su sa spiska skinuti igraci koji su samo zauzimali mjesto na sve nacine dakle odlazak veceg broja igraca koji nije igrao nikakvu ulogu je jedan plus,kazem smatram da se pravi zdrav i normalan kostur ekipe sad smo na nekih 18-19 igraca racunam jos bar 3 imena pod to racunam samo nekoga za koga smo culi mislim da nam je dosta ovih nepoznanica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Respekt za Sesara i Torlaka. Ove izjave od danas sam pogledao jer sam znao da se necu razocarat i nisam, momci na mjestu, svaka im cast! Najvise od svega mi se svidio dio u kojem Ivan kaze da ce produzit ugovor sa Sarajevom ako ne ode vani, e takvih je malo. Torlak je jedan od najboljih zadnjih par sezona pa svejedno ne trci vani za parama. Puno srece obojici u Sarajevu ili bilo gdje drugo..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Otisli bi oni da imaju ponuda.Ne kazem da nisu odlicni momci,pogotovo Torlak,ljudina.Ali nemaju ljudi ponuda,jedina ponuda koju je im'o Torlak je bila osimova ali je glat odbio.exbabilon je napisao/la:Respekt za Sesara i Torlaka. Ove izjave od danas sam pogledao jer sam znao da se necu razocarat i nisam, momci na mjestu, svaka im cast! Najvise od svega mi se svidio dio u kojem Ivan kaze da ce produzit ugovor sa Sarajevom ako ne ode vani, e takvih je malo. Torlak je jedan od najboljih zadnjih par sezona pa svejedno ne trci vani za parama. Puno srece obojici u Sarajevu ili bilo gdje drugo..
1946
Trenutno korisnika/ca: adoado, fks74, napoleon72, PingoFTW i 21 gost.