Mislim da trenutno ima samo broj 92 na umuAvantiSignora je napisao/la:Fin gest od Ronalda, vidise da ima tu malo i ljudskog![]()
Kako je krenulo mogo bi Ronaldo postici novi rekord ove god u pitanju golova...
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- anonymousHD
- Kontakt:
Eto, 5 utakmica kazne. Nema Ramosa protiv Osasune, 3 utakmice protiv Valencije i 1 protiv Getafea. Bravo Ramos! 
Ramos 5 utakmica.
Znaci protiv Ossasune bez Ramosa, Ronalda, Pepea i Xabija.
Znaci protiv Ossasune bez Ramosa, Ronalda, Pepea i Xabija.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Cautinho
- Kontakt:
Sad ce Mou da kupi stopera u ovom transfernom roku,koji ce se iskazati i uzeti mjesto u obrani.
Keep walking.
Nece..
Varane ce uskocit koji je i onako najkonstantniji stoper cijele sezone.
Varane ce uskocit koji je i onako najkonstantniji stoper cijele sezone.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa imamo dobrih stopera, ne treba nam niko. 
- RealMoudrid
- Kontakt:
Eto kapitena koji nas ostavi na cjedilu. Klupa mu treba hitno, seljačina. Nemamo ni onog drugog divljaka koji je ozljeđen i kojeg neće biti još par sedmica, tako da će nam se odbrana svesti na igrače koji igraju vrlo malo.
Kad na to sve dodamo da nema Marcela, i da se Coentrao samo vratio i da je uvijek njegova forma upitna, nemam šta dodati.
Ramos idiot.
Kad na to sve dodamo da nema Marcela, i da se Coentrao samo vratio i da je uvijek njegova forma upitna, nemam šta dodati.
Ramos idiot.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
može li neki video da vidim šta je to uradio?
EDIT: našao sam, i ne čini mi se da je namjerno to uradio
EDIT: našao sam, i ne čini mi se da je namjerno to uradio
naprijed rejal
- JohnLennon
- Kontakt:
Ma nije toliko problem u tome sto je faulirao igraca nego sto je nakon toga vrijedjao sudiju rekavsi mu da je varalica.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- JohnLennon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Valjda ce sljedecu utakmicu Kaka dobiti sansu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Najzanimljivije pitanje u istraživanju Marce (sa agencijom SigmaDos) provedeno među sociosima Real Madrida, je bilo u vezi Jozinog nasljednika na klupi Madrida i njegovoj budućnosti na toj poziciji

Ronny i produženje ugovora

Florentino i njegova budućnost na toj poziciji

Ronny i produženje ugovora

Florentino i njegova budućnost na toj poziciji

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 11 jan 2013, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Marca sebi uzima previše slobode i raznim anketama destabilizira tim,uzeli su Mourinha na zub od dana kad je došao,vjerovatno jer tip nije htio da trči kad god ga nazove glavni urednik Marce,u svakom slučaju ta novina je u zadnje dvije godine puno više dobroga donijelima konkurentima Madrida nego klubu koji bi uz Atletico po logici stvari trebao biti na prvom mjestu novinarima što se dobrih namjera tiče.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ne znam sta je tim navijacima Reala koji zele Beniteza kao nasljednika Josea 
[youtube][/youtube]
Dok se mi ovdje raspravljamo o njima oni zgrcu lovu.zanimljiva reklama
Dok se mi ovdje raspravljamo o njima oni zgrcu lovu.zanimljiva reklama
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Stari moj a na šta bi ličilo da Ronaldo i Mesi na forumu vode raspravu je li kanta lud ili samo glup ili koji qrac je onom areni, a da mi kod kuće sjedimo i primamo platu zato što volimo gledati fudbal na tv-u.
Nek zaradjuju koliko ih plate nisu na državnom budžetu pa da zbog njih država propadne.
Nek zaradjuju koliko ih plate nisu na državnom budžetu pa da zbog njih država propadne.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- RealMoudrid
- Kontakt:
Trebaš biti samo malo pametan da nađeš videozapis svake press-konferencije Josea Mourinha čije riječi Marca izvlači iz konteksta i objavljuje ih onako kako oni žele (to sam dokazao sa videom o Adanu i Ikeru).madridist je napisao/la:Marca sebi uzima previše slobode i raznim anketama destabilizira tim,uzeli su Mourinha na zub od dana kad je došao,vjerovatno jer tip nije htio da trči kad god ga nazove glavni urednik Marce,u svakom slučaju ta novina je u zadnje dvije godine puno više dobroga donijelima konkurentima Madrida nego klubu koji bi uz Atletico po logici stvari trebao biti na prvom mjestu novinarima što se dobrih namjera tiče.
A trebaš biti suviše glup da povjeruješ da će sociosi Real Madrida stupiti u kontakt sa Marcom i tom agencijom i davati im odgovore na pitanja da li žele ostanak Mourinha i Pereza ili ne. Toliko hiljada ljudi, od kojih je puno onih koji su tu preko 40-50 godina, da da odgovor Marci i da Marca uspješno sprovede tu anketu? Pa to je smiješno.
To jednostavno nije moguće, a ako ne mogu brojati sve sociose, onda ne mogu dati ni relevantne rezultate ankete.
2012/2013
benitez
kada i ako nekad ode mourinho jedine osobe vrijedne spomena da budu buduci treneri real madrida su low i klopp
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Lippi i don Fabio su za mene uz Josea i Hiddinka četiri najbolja živa trenera,ostali uz dužno poštovanje(i izuzetak SAF-a kojeg ne bih mogao zamisliti u drugom klubu) bi za mene bili nužno zlo na klupi.
Možda ja i griješim glede Low-a ili Kloppa ali mi je pun kurrac eksperimenat-trenera tipa pelegrini,ramos,šuster,quieroz i da ne nabrajam dalje.
Stupidni mentalitet koji nakon tri poraza pali lampice na uzbunu bez obzira jel na klupi Jose ili Quieroz je zaostao u svakom pogledu i vrijeme je da se i Madrid okrene dugoročnijem rješenju jer i ako danas-sutra Jose i bude otjeran kladim se u 1000 karamela da će ga se u narednih 5,6 godina moliti da se vrati na klupu kao da se ništa nije desilo(slučaj Capello).
Možda ja i griješim glede Low-a ili Kloppa ali mi je pun kurrac eksperimenat-trenera tipa pelegrini,ramos,šuster,quieroz i da ne nabrajam dalje.
Stupidni mentalitet koji nakon tri poraza pali lampice na uzbunu bez obzira jel na klupi Jose ili Quieroz je zaostao u svakom pogledu i vrijeme je da se i Madrid okrene dugoročnijem rješenju jer i ako danas-sutra Jose i bude otjeran kladim se u 1000 karamela da će ga se u narednih 5,6 godina moliti da se vrati na klupu kao da se ništa nije desilo(slučaj Capello).
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.