NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
A jest Sarajevo uvalilo Zvijezdi igrača, nema šta. Menadžerska posla.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
nama su vjecito uvaljivali,mozda i ne bude to toliko lose kako svi mislimoinsider je napisao/la:A jest Sarajevo uvalilo Zvijezdi igrača, nema šta. Menadžerska posla.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zvijezdica
- Kontakt:
Baš mi je žao onih koji se raduju dolasku ovog igrača. Pa pogledajte koliko je samo klubova promijenio i koliko se u kojem zadržao. Gledao sam ga u BL protiv Zvijezde i vjerujte da je igrao tako da ga nikad ne bi poželio u našoj Zvijezdi. Ovo je još jedan veliki a vjerujem i izuzetno skupi promašaj!Bosanski zmaj je napisao/la:Stančeski pojačava Zvijezdu
Perica Stančeski, rođen 1985. godine u Beograd, od danas je postao Zvijezdin veznjak. Ovaj dvadesetsedmogodišnjak je dosada nastupao za sve omladinske selekcije Partizana, a za prvi tim je igrao 6 godina. U Teleoptiku, Hajduk Beograd i Bežaniji igrao je na pozajmnici kao Partizanov igrač. Osim Partizana upisao je nastupe i za Čukarički, Borac BL, Željezničar (šampionske generacije Željezničara (2011/12) i BSK Borča - zadnjih 6 mjesec. Stančeski je igrao i za U-15 i U-17 reprezentaciju Jugoslavije i U-19 reprezentaciju Srbije i Crne Gore, a igrao je i za U-21 reprezentacije Makedonije. Sudeći po navedenom, dobili smo respektabilnog veznog igrača koji će zasigurno još više pojačati vezni red našeg Kluba.
cuj zvjezdici zao nekog,pa brate nama ni u dzep ni iz dzepa raspravljamo,sta se lozis odma.covjek u borcu ekstra bio ne bi ga amar dzabe doveo u zelju.ostalo ne bi komentarisao jer neznam sta je bilo ali je sigurno da je bilo nekih nesuglasica na relaciji amar perica pa je zavrsilo kako je zavrsilo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
To oni nama vracaju za Mesija, hajd valjda kad i ovog pogodi lopta pa ode u go, npr protiv sarajevaastra1922 je napisao/la:nama su vjecito uvaljivali,mozda i ne bude to toliko lose kako svi mislimoinsider je napisao/la:A jest Sarajevo uvalilo Zvijezdi igrača, nema šta. Menadžerska posla.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Pokazao je da nista ne zna, ali su ga nasi opet ostavili!EvoMene je napisao/la:Kakav vam je Ilija Ristanić, pokaza li taj šta?
Evo doskorašnji igrač Zvijezde Mehmed Bijelić na probi u Istri 1961. Inače Jukan nakon pogreške zbog koje su primili pogodak u pripremnom susretu protiv juniora Lokomotive završio svoju "avanturu" u Puli
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Izgleda da imamo jak lobij u Pulisony_91 je napisao/la:Evo doskorašnji igrač Zvijezde Mehmed Bijelić na probi u Istri 1961. Inače Jukan nakon pogreške u pripremnom susretu protiv juniora Lokomotive završio svoju "avanturu" u Puli
boze dragi pa nezna se ko je gori ta djeca ili njihovi roditelji,znam ja da bi svi volili da im djeca uspiju ali valjda treba prvo pokazati nesto u maticnom klubu pa onda ici po probama u hrvatske prvoligase ili ne znam ni ja gdje.nasi ga poslali da se kali u mionicu a frajer otisao u istru mogao je i do splita navratitisony_91 je napisao/la:Evo doskorašnji igrač Zvijezde Mehmed Bijelić na probi u Istri 1961. Inače Jukan nakon pogreške u pripremnom susretu protiv juniora Lokomotive završio svoju "avanturu" u Puli
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Volio bih da ta djeca uspiju,ali kao sto rece ta djeca se prvo trebaju dokazati ovdje pa onda da ganjaju inostranstvo.Tako se isto desilo i Vedi te hoce u Cesku,pa onda zavrsi u Mahmut Mahali.Upravu si ,tu najvise treba kriviti roditelje koji ocekuju previse od svoje djeca, a ta ista djeca nisu se dokazala ni u amaterskim ligama u BiH.astra1922 je napisao/la:boze dragi pa nezna se ko je gori ta djeca ili njihovi roditelji,znam ja da bi svi volili da im djeca uspiju ali valjda treba prvo pokazati nesto u maticnom klubu pa onda ici po probama u hrvatske prvoligase ili ne znam ni ja gdje.nasi ga poslali da se kali u mionicu a frajer otisao u istru mogao je i do splita navratitisony_91 je napisao/la:Evo doskorašnji igrač Zvijezde Mehmed Bijelić na probi u Istri 1961. Inače Jukan nakon pogreške u pripremnom susretu protiv juniora Lokomotive završio svoju "avanturu" u Puli
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Za tvoju informaciju Pandza se danas pojavio na prozivci Zvijezde.domorocki je napisao/la:pandža pregovara sa Željom
Neka on pregovara i sa Famosom, samo on ne moze nigdje dok se ne plati obestecenje Zvijezdi.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Buba je raja i bolje prica bosanski nego pola domaćih igrača.
Inače, Moussa mu je rođak.
Što se tiče igračkih kvaliteta, zaista je teško nešto više reći na osnovu dva poluvremena u dresu Sarajeva. Ono što sam ja vidio, brz je i jak, ima dug korak, ali je tehnički dosta slabiji od očekivanog. Nema pravi dribling i samo pravo ide.
Volio bih da se pokaže, izgubio je kontinuitet igara, ali valjda nešto napravi.
Inače, Moussa mu je rođak.
Što se tiče igračkih kvaliteta, zaista je teško nešto više reći na osnovu dva poluvremena u dresu Sarajeva. Ono što sam ja vidio, brz je i jak, ima dug korak, ali je tehnički dosta slabiji od očekivanog. Nema pravi dribling i samo pravo ide.
Volio bih da se pokaže, izgubio je kontinuitet igara, ali valjda nešto napravi.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
on ako pregovara sa zeljom onda smo ga izgubilidomorocki je napisao/la:pandža pregovara sa Željom
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
1.On ima ugovor sa Zvijezdom jos godinu i po, tako da bi Zeljo prvo trebao platiti obestecenje Zvijezdi koje nije malo za njega,a poznato je da nasi klubovi gotovo ni za jednog igraca ne placaju obestecenje. Ne iskljucujem mogucnost da su se iz Zelje raspitivali za njega,ali ako su nasi odbili ljetos belgijance jer nisu htjeli platiiti obestecenje koje su nasi trazili,ciso sumnjam da moze i Zeljo.astra1922 je napisao/la:on ako pregovara sa zeljom onda smo ga izgubilidomorocki je napisao/la:pandža pregovara sa Željom
2.Pandza je veliki pitar, dijete Sarajeva, tako da i to treba uzeti u obzir.
3.Danas je bio na prozivci Zvijezde, sto govori da je za sada Zvijezdin igrac.
da li netko zna hoce li Eldar Pilavdzic biti spreman za nastavak sezone jeli zalijecio povredu
bice uskoro text na fb stranici o eldaru.. mislim vec sutra pa pročitajN5555 je napisao/la:da li netko zna hoce li Eldar Pilavdzic biti spreman za nastavak sezone jeli zalijecio povredu
ok hvala tiemir_dj je napisao/la:bice uskoro text na fb stranici o eldaru.. mislim vec sutra pa pročitajN5555 je napisao/la:da li netko zna hoce li Eldar Pilavdzic biti spreman za nastavak sezone jeli zalijecio povredu
SB90 je napisao/la:bila ona humanitarna utakmica na kosevu, igralo sarajevo protiv batka, dzeke, raznih pjevaca, itd. i igra prva postava sarajeva, lagano se trckara, opusteno. kad udje diatta, poce uklizivati frajer, valjda se i tu htio dokazati, izdignu kemu kozarica, covjek 55 godina ima![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.