Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Chat
happy birthday dear internet 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- rob do bagro
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
I tebi. Jos sat i 25 minuta.rob do bagro je napisao/la:forumasi SRETAN VAM Hallowen
Sad ce djeca sa svojim trick or treat.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 31 okt 2009, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
trick...haye you bonbonsomerbavarac je napisao/la:I tebi. Jos 25 minuta.rob do bagro je napisao/la:forumasi SRETAN VAM Hallowen![]()
![]()
![]()
![]()
Sad ce djeca sa svojim trick or treat.![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
vidjaj malog.. mora da je bosanac

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
a sto mrzim kad na forum dodju neke nove budale koje samo provociraju,,, na svakoj temi zivce vade,,, ne znam kakvo im je zadovoljstvo izvaljivat gluposti i nervirat normalne ljude...
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
pa cekaj da se malo uhodajulejla je napisao/la:a sto mrzim kad na forum dodju neke nove budale koje samo provociraju,,, na svakoj temi zivce vade,,, ne znam kakvo im je zadovoljstvo izvaljivat gluposti i nervirat normalne ljude...![]()
![]()
![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
ah sta bi lejla mora malo i toga bitilejla je napisao/la:a sto mrzim kad na forum dodju neke nove budale koje samo provociraju,,, na svakoj temi zivce vade,,, ne znam kakvo im je zadovoljstvo izvaljivat gluposti i nervirat normalne ljude...![]()
![]()
![]()
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Svim ljudima katolicke vjeroispovijesti sretand praznik Svi Sveti 
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ne znas me, nisi cuo za meneThe Game je napisao/la:ako mislis na ovog pipitu, on je starilejla je napisao/la:a sto mrzim kad na forum dodju neke nove budale koje samo provociraju,,, na svakoj temi zivce vade,,, ne znam kakvo im je zadovoljstvo izvaljivat gluposti i nervirat normalne ljude...![]()
![]()
![]()
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
izvini, zamijenio sam te s nekimPipita je napisao/la:ne znas me, nisi cuo za meneThe Game je napisao/la:ako mislis na ovog pipitu, on je starilejla je napisao/la:a sto mrzim kad na forum dodju neke nove budale koje samo provociraju,,, na svakoj temi zivce vade,,, ne znam kakvo im je zadovoljstvo izvaljivat gluposti i nervirat normalne ljude...![]()
![]()
![]()
lejla je napisao/la:a sto mrzim kad na forum dodju neke nove budale koje samo provociraju,,, na svakoj temi zivce vade,,, ne znam kakvo im je zadovoljstvo izvaljivat gluposti i nervirat normalne ljude...![]()
![]()
![]()
Ništa novo
ma sad su krenuli masovno,,,Rz88 je napisao/la:lejla je napisao/la:a sto mrzim kad na forum dodju neke nove budale koje samo provociraju,,, na svakoj temi zivce vade,,, ne znam kakvo im je zadovoljstvo izvaljivat gluposti i nervirat normalne ljude...![]()
![]()
![]()
Ništa novo
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ko to

- The_Target
- Kontakt:
- adnan_nanda
- Kontakt:
preko cega se otvara PDF file? 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Adobe Readeradnan_nanda je napisao/la:preko cega se otvara PDF file?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.