Nije da ih branim, ali tako ti je to tu. I da oni odu doce ce drugi tj isti. Ti samo lose stvari gledas, samo pljuvanje. Npr sa igraci koji su vecinom na klupama, pruzamo dobre igre. Ne moze se sve promjenit preko noci. Nama je Brazil spas, ali sigurno sa igracima poput Mahmutovica, Ljevakovica i slicnim necemo nista uraditi.nihco je napisao/la:Pa to ti govorim citavo vrijeme ! Govorim ti i da je savez nesposoban i korumpiran !soko je napisao/la:o mjesto u grupi ispred Grcke je slaba stvar. Igrati 0:0 protiv Grka u Grckoj je katastrofa, jer eto Grci su slab tim. I to sa igracima Miske(klupa), Zahirovic(druga liga), Dzeko (klupa), Salih(klupa), Vranjes(klupa), Medunjanin(kad je ovaj igrao), Lulic(nosio povredu).
Mogli smo dovesti Vahu, hoce lik samo pola miliona. U Dinamu mu Mamic psuje sve pod spiskom al jbg tu je novac.
Susic je prilicno los trener, al za ove pare necemo boljeg dobiti. I prvi smo u grupi. Znam sad ces reci lako je protiv L timova igrati. Pa nek Italija, Portugal zabije ovako 4 ili 8 golova.
Velike greske Susica su bile, npr sto nije iskoristio Mekse, Irsku i Wales da uigra Zukanovica, Vranjesa i Mujdzu po bokovima i pozove par novih igraca.
Sto ih onda branis, i ti i drugi ?
Treba ih svaki dan kritikovati jer su nesposobni i bezobrazni ! Vi se citavo vrijeme trudite da to osporite.
Pozivanje igraca na teferic , na koji se ne mogu i nece odazvati, a , pritom, ih potpuno ignorisati prije toga, je budalastina i bezobrazluk i to treba reci..
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
E to, to , to je pravi patriotski pogled na stvari !tulln je napisao/la:Savez im daje do znanja da ih zeli u nasu repku a ako i oni zele nas onda jednostavno ce odbiti pozive drugih drzava nebitno koja u-selekcija je u pitanju i doci na razgovor
Od 365 dana u godini, savez organizuje sastanak na dan kada igraju reprezentativne utakmice . svaka cast !
tako ce u igri ostati samo istinski patrioti . Seferovic treba odbiti poziv svicarske da bi dosao na teferic u Sloveniji.
Sent from my Commodore 64
Za jednu i jedinu Bosnu i Hercegovinu mogu nastupati samo istinski zaljubljenici u nju,spremni položiti život za domovinu.nihco je napisao/la:E to, to , to je pravi patriotski pogled na stvari !tulln je napisao/la:Savez im daje do znanja da ih zeli u nasu repku a ako i oni zele nas onda jednostavno ce odbiti pozive drugih drzava nebitno koja u-selekcija je u pitanju i doci na razgovor
Od 365 dana u godini, savez organizuje sastanak na dan kada igraju reprezentativne utakmice . svaka cast !
tako ce u igri ostati samo istinski patrioti . Seferovic treba odbiti poziv svicarske da bi dosao na teferic u Sloveniji.
Svaki nastup u dresu druge države u kojoj je proveo bezbrižno djetinjstvo,financijski spokojno,u kojoj je fudbalski odgojen smatra se činom veleizdaje i takvi nam i ne trebaju.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
A sta su dobre stvari moj @sokole ? Sretno nerijeseno protiv Grcke ? Ima da ti se sve srusi pred ocima ne pobijedimo li u Zenici. Ostace samo smece, a dovoljno si pametan da shvatis koloike su nam sanse, s ovakvim nacinom igre i rada, da izvucemo vise od 4-5 bodova protiv Grka i Slovaka. Protiv Francuske i propale Rumunije smo izvukli 4 boda i to jedva .soko je napisao/la: Nije da ih branim, ali tako ti je to tu. I da oni odu doce ce drugi tj isti. Ti samo lose stvari gledas, samo pljuvanje. Npr sa igraci koji su vecinom na klupama, pruzamo dobre igre. Ne moze se sve promjenit preko noci. Nama je Brazil spas, ali sigurno sa igracima poput Mahmutovica, Ljevakovica i slicnim necemo nista uraditi.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 10 jan 2013, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ko o cemu ti o tefericu hajd u pravu si ti vidis onako kako tebi pase
Ko o cemu ti o tefericu hajd u pravu si ti vidis onako kako tebi pase
Posljednja , u lancu provijera moralnopoliticke podobnosti po pitanju nastupa u BiH selekciji , je korespodencija sa Dzekom putem poruka ! Ko to prodje, moze se nadati pozivu.Dylan Dog je napisao/la: Za jednu i jedinu Bosnu i Hercegovinu mogu nastupati samo istinski zaljubljenici u nju,spremni položiti život za domovinu.
Svaki nastup u dresu druge države u kojoj je proveo bezbrižno djetinjstvo,financijski spokojno,u kojoj je fudbalski odgojen smatra se činom veleizdaje i takvi nam i ne trebaju.
Vrati se nazad i pogledaj u kakvoj su formi nasi igraci bili tad. Onda kad je Spaha dobio zabranu 8 utakmica rad samaranja pa malo igrao po opet koju. Vedo u Hoffe, Pjana u Lyonu, Miske u Galati itd itd. Sta smo mi onda ako su ovi propali, plus smo mogili fasovati ban od Fife..nihco je napisao/la:A sta su dobre stvari moj @sokole ? Sretno nerijeseno protiv Grcke ? Ima da ti se sve srusi pred ocima ne pobijedimo li u Zenici. Ostace samo smece, a dovoljno si pametan da shvatis koloike su nam sanse, s ovakvim nacinom igre i rada, da izvucemo vise od 4-5 bodova protiv Grka i Slovaka. Protiv Francuske i propale Rumunije smo izvukli 4 boda i to jedva .soko je napisao/la: Nije da ih branim, ali tako ti je to tu. I da oni odu doce ce drugi tj isti. Ti samo lose stvari gledas, samo pljuvanje. Npr sa igraci koji su vecinom na klupama, pruzamo dobre igre. Ne moze se sve promjenit preko noci. Nama je Brazil spas, ali sigurno sa igracima poput Mahmutovica, Ljevakovica i slicnim necemo nista uraditi.
A to nerijeseno je sa vecinom sa igracima koji su na klupi. Pitaj Hrvate koji imaju dobar savez sto nisu izvukli nerijeseno.
Evo sad mozemo spojiti 8-9 igraca koji su standardni u i to dobrim klubovima.
Beg, Spaha, Zukanovic, Mujdza, Lulic, Pjanic, Salih, Vedo. Medo a evo Dzeko dobija opet sanse od pocetka. Nadajmo se da ce Stevanovic i Vranjes igrati tako da ima ti 11 igraca protiv Grka.
- SultanSenijad
- Kontakt:
arius je napisao/la:nije bas da je za ove teme potencijalnih reprezentativaca ali kad skontam stvarno kakvu ekipu imamo, i kakvu bi jos od igraca koji su iz bih ili ih veze porijeklo,imali ,onda stvarno dodjem do zakljucka da bi bili velesila.
zamislite samo bih 1 vs. bih 2
................handanovic...........
srna......subotic....lovren......corluka
hajrovic....kuzmanovic..rakitic...marin
...........ibrahimovic...jelavic........
svica,svedska,slovenija,njemacka,hrvatska,srbija
ondak iz našeg sadašnjeg tima bi trebali izbaciti 7-8 fuzbalera mujdža spaha hrvatska džeko salihović begović crna gora zukanović srbija ibričić francuzka pjanić luskemburg sušić jugoslavija nemože se to samo tako gledati
nedimko buha
- ASD
- Kontakt:
SultanSenijad je napisao/la:arius je napisao/la:nije bas da je za ove teme potencijalnih reprezentativaca ali kad skontam stvarno kakvu ekipu imamo, i kakvu bi jos od igraca koji su iz bih ili ih veze porijeklo,imali ,onda stvarno dodjem do zakljucka da bi bili velesila.
ondak iz našeg sadašnjeg tima bi trebali izbaciti 7-8 fuzbalera mujdža spaha hrvatska džeko salihović begović crna gora zukanović srbija ibričić francuzka pjanić luskemburg sušić jugoslavija nemože se to samo tako gledati
Nije to nista, zamisli tek da Italija igra protiv svoju drugu momcad:arius je napisao/la:nije bas da je za ove teme potencijalnih reprezentativaca ali kad skontam stvarno kakvu ekipu imamo, i kakvu bi jos od igraca koji su iz bih ili ih veze porijeklo,imali ,onda stvarno dodjem do zakljucka da bi bili velesila.
Messi, Mascherano,Zabaleta, Coloccini, Campagnaro, Cavani, Forlan da ne nabrajam dalje...
Za koji dan cemo vidjeti koliko je nas „novi“ savez ozbiljan, i to prije svega s gledista A. Halilovica. Ukoliko su na ovu temu vec obavili razgovor sa Alenom ili nekim drugim iz njegove porodice onda je ovaj poziv odlicna stvar. Medjutim, ukoliko su ponovo bili neozbiljni pa prvo vijest objavili u medijima onda bi ih stvarno treba biti sramota. Sejo ih je vec jednom kritikovao zbog skoro pa slicne pogreske, ukoliko su je ponovili ne treba cuditi da se Alen vec „sutra“ izjasni i odabere Hrvatsku.
- Možete definitivno napisati da će Halilović igrati za Hrvatsku! Pa, on se već i usmeno i pismeno izjasnio kad je dobio poziv za našu vrstu U-17 - kazao nam je predsjednik Stručne komisije HNS-a i direktor Dinamove škole, Romeo Jozak. Nije Jozak slučajno izašao s tim rečenicama, u klubu su se očigledno dogovorili da se i mladIć uskoro i službeno oglasi.
Ovo je objavljeno prije vise od dva mjeseca, mladic se jos nije izjasnio i pored velikog pritiska koji ima u Hrvatskoj.
Neka se srami gospoda iz saveza ukoliko jos uvijek nisu otputovali u Zagreb na jedan ozbiljan razgovor sa Sejom, koji je cak i on sam trazio preko medija.
- Možete definitivno napisati da će Halilović igrati za Hrvatsku! Pa, on se već i usmeno i pismeno izjasnio kad je dobio poziv za našu vrstu U-17 - kazao nam je predsjednik Stručne komisije HNS-a i direktor Dinamove škole, Romeo Jozak. Nije Jozak slučajno izašao s tim rečenicama, u klubu su se očigledno dogovorili da se i mladIć uskoro i službeno oglasi.
Ovo je objavljeno prije vise od dva mjeseca, mladic se jos nije izjasnio i pored velikog pritiska koji ima u Hrvatskoj.
Neka se srami gospoda iz saveza ukoliko jos uvijek nisu otputovali u Zagreb na jedan ozbiljan razgovor sa Sejom, koji je cak i on sam trazio preko medija.
- legenda reala
- Kontakt:
Amateri, ovi ih još brane, eto kao primaju samo 5000 platu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jes vidio logike ?legenda reala je napisao/la:Amateri, ovi ih još brane, eto kao primaju samo 5000 platu![]()
Grcki selektor 70000
Slovak 20000
a iza nasih amatera.
al bi bosnjo da bude ispred Njemacke al merel ikako za djabane
o cemu pricas ti ?SultanSenijad je napisao/la:arius je napisao/la:nije bas da je za ove teme potencijalnih reprezentativaca ali kad skontam stvarno kakvu ekipu imamo, i kakvu bi jos od igraca koji su iz bih ili ih veze porijeklo,imali ,onda stvarno dodjem do zakljucka da bi bili velesila.
svaki od pobrojanih ili je rodjen u bih ili su mu jedan od roditelja iz bih , sto znaci da bi mogli dobiti bh drzavljanstvo
Ako ti se to znoji onda si ti suh k'o barut.nihco je napisao/la: @elegant, nemam stvarno snage. tvoji argumenti su ubitacni . Nemoj se ljtit' ali mi se znoji mozak poslije tvojih replika..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
U nasem savezu dosta toga smrdi i nejasno je, no degutantno mi je promatrati kako se sistematski pljuje svaki iole pozitivan korak ljudi prisutnih u savezu. Neobjasnjivo mi je da ovdje pojedini pljuju po jednom Begicu kojeg gura legenda Ivica (o njemu se naravno nikada nista nije ruzno napisalo - ne kazem naravno da treba), pa zar to nije najgora vrsta licemjerja?
Kako mozete tvrditi da se nista ne radi. Pa prije par sedmica izleti slika Bicakcica medju nasima, sto jasno daje do znanja da je momak nas i da je samo pitanje vremena dok se papirologija sredi. Alen Halilovic na svom oficijelnom profilu koji mu uredjuje brat tako ofirno daje do znanja za koga mu srce kuca, ali opet se ovdje kenja na veliko kako je on izgubljen radi nesposobnosti nasih ljudi.
Piric najavio da ce obici neke igrace, ali eto sada se sumnja da se to nije ni desilo jer on jerbo nije izasao pred medije i podnio izvjestaj o tome sta je s kojim igracem protabirio. Dakle, u nasim glavama isto kao da nije ni otisao. Pisam se ja na tu logiku
Odakle mi znamo sta se kuha iza zatvorenih vrata? To samo u nasem mahalskom sindromu ima da ocekujemo da ce savez do te mjere biti transparentan da nam svaki moguci korak, plan, pa i ideju u full verziji do u detalje prezentira.
Da se razumijemo, ja ovdje ne zelim nikoga da branim, ali ne mogu a da se ne osvrnem na ova neosnovana pljuvanja gdje se elementarne stvari zanemaruju. Taj Begic je na funkciji, koliko, par sedmica, je li? Eto, tu je u savezu neko vrijeme, ali tek nedavno je dobio odrijesene ruke i covjek se vec latio nekakvog posla. De hajmo malo zavezati taj nas nemirni jezik i dati mu fore pola godine da vidimo sta ce i kako ce uraditi.
Ne pricamo dakle o Pasalicu, Usanovicu, Jelicu i ostalim krpeljima koji su isisavali svu pozitivnu energiju, a vala i lovu, iz te organizacije, nego o covjeku koji je tu instaliran od ljudi koje cijenimo, o covjeku koji je tu jako kratko.
Zaista mi je zalosno citati ovoliko negativnih komentara, ali kad bolje promislim, januar je mjesec, tada depresija nagriza jace nego obicno, pa ona u svemu tome i nadjem neku logiku...
Toliko od mene
Kako mozete tvrditi da se nista ne radi. Pa prije par sedmica izleti slika Bicakcica medju nasima, sto jasno daje do znanja da je momak nas i da je samo pitanje vremena dok se papirologija sredi. Alen Halilovic na svom oficijelnom profilu koji mu uredjuje brat tako ofirno daje do znanja za koga mu srce kuca, ali opet se ovdje kenja na veliko kako je on izgubljen radi nesposobnosti nasih ljudi.
Piric najavio da ce obici neke igrace, ali eto sada se sumnja da se to nije ni desilo jer on jerbo nije izasao pred medije i podnio izvjestaj o tome sta je s kojim igracem protabirio. Dakle, u nasim glavama isto kao da nije ni otisao. Pisam se ja na tu logiku
Odakle mi znamo sta se kuha iza zatvorenih vrata? To samo u nasem mahalskom sindromu ima da ocekujemo da ce savez do te mjere biti transparentan da nam svaki moguci korak, plan, pa i ideju u full verziji do u detalje prezentira.
Da se razumijemo, ja ovdje ne zelim nikoga da branim, ali ne mogu a da se ne osvrnem na ova neosnovana pljuvanja gdje se elementarne stvari zanemaruju. Taj Begic je na funkciji, koliko, par sedmica, je li? Eto, tu je u savezu neko vrijeme, ali tek nedavno je dobio odrijesene ruke i covjek se vec latio nekakvog posla. De hajmo malo zavezati taj nas nemirni jezik i dati mu fore pola godine da vidimo sta ce i kako ce uraditi.
Ne pricamo dakle o Pasalicu, Usanovicu, Jelicu i ostalim krpeljima koji su isisavali svu pozitivnu energiju, a vala i lovu, iz te organizacije, nego o covjeku koji je tu instaliran od ljudi koje cijenimo, o covjeku koji je tu jako kratko.
Zaista mi je zalosno citati ovoliko negativnih komentara, ali kad bolje promislim, januar je mjesec, tada depresija nagriza jace nego obicno, pa ona u svemu tome i nadjem neku logiku...
Toliko od mene
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Svaka cast!_dreamer_ je napisao/la:U nasem savezu dosta toga smrdi i nejasno je, no degutantno mi je promatrati kako se sistematski pljuje svaki iole pozitivan korak ljudi prisutnih u savezu. Neobjasnjivo mi je da ovdje pojedini pljuju po jednom Begicu kojeg gura legenda Ivica (o njemu se naravno nikada nista nije ruzno napisalo - ne kazem naravno da treba), pa zar to nije najgora vrsta licemjerja?
Toliko od mene
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
_dreamer_ je napisao/la:U nasem savezu dosta toga smrdi i nejasno je, no degutantno mi je promatrati kako se sistematski pljuje svaki iole pozitivan korak ljudi prisutnih u savezu. Neobjasnjivo mi je da ovdje pojedini pljuju po jednom Begicu kojeg gura legenda Ivica (o njemu se naravno nikada nista nije ruzno napisalo - ne kazem naravno da treba), pa zar to nije najgora vrsta licemjerja?
Toliko od mene
Toliko od tebe, vala je i dosta, sve si rekao, veoma zrelo razmisljanje i realno....
Kaže Sušić da je ljut na Begića zbog ovog poziva mladim igračima da dođu na "druženje" sa reprezentativcima
Jesu su našla dva sistema,prvom je ispod časti da ikako ide da razgovara sa mladim igračima,drugi ih poziva na nekakve teferiče ko da je s njima ovce čuvao
Jesu su našla dva sistema,prvom je ispod časti da ikako ide da razgovara sa mladim igračima,drugi ih poziva na nekakve teferiče ko da je s njima ovce čuvao
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, forgempp, General505 i 19 gostiju.