Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Gdje si to procitao da je Safet ljut radi tih poziva ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Idi na temu od Alena Halilovića i pogledaj posljedne postove.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
oooh pape *ebem ti cerku glupu nepismenu.
pa ti nebi trebao ni u zavidovicima trenirati koliki si troglodit i panj
pa ti nebi trebao ni u zavidovicima trenirati koliki si troglodit i panj
Pronsao sam
, cudi me ovo da se on ne slaze sa time.
Ali evo nesto sto zaista stoji:
Ali evo nesto sto zaista stoji:
Za kraj, Sušić još jednom naglašava:
„Svi oni koji žele igrati za BiH najprije se moraju jasno deklarirati i napraviti sve sa svoje strane da imaju uredne papire. Savez i ja smo tu da im pomognemo, ali nikoga nećemo moliti i pritiskati. Nekad smo igrače molili, no danas je drugačija situacija. Zahvaljujući sve boljim rezultatima postali smo cijenjeni i svakome treba biti zadovoljstvo nositi dres BiH i igrati s Džekom, Pjanićem, Begovićem...“, zaključio je Safet Sušić.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Imamo selektora za pozeljeti.Nedo ga Bog nikom
.Cuj ljut na savez jer su uputili poziv mladjim igracima da dođu u Sloveniju.E,moj Susic svjesno zelis da ti mladici ne igraju za BIH.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo oni izmišljaju tekstove, da bi Alena pridobili za sebe 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Čuj postali smo cijenjeni i svakom bi trebalo bit zadovoljstvo nosit dres BiH.. Daj Safete malo realnosti , mi još uvijek nismo "pojeli puru" , mi tek kad se kvalifikujemo na barem jedno svijetsko i jedno europsko prvenstvo , tek tad se može ovako pričati . Dotad nam je svaki mladi talenat tipa Halilović prioritet.
Gdje bolan Doze, na kojoj temi ? baci link !Dylan Dog je napisao/la:Idi na temu od Alena Halilovića i pogledaj posljedne postove.
Sent from my Commodore 64
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2540" onclick="window.open(this.href);return false;nihco je napisao/la:Gdje bolan Doze, na kojoj temi ? baci link !Dylan Dog je napisao/la:Idi na temu od Alena Halilovića i pogledaj posljedne postove.
ovi admini svake sedmice mjenjaju mjesto temi Halilovica. pa dosta vise ostavite je na jednom mjestu da ljudi znaju gdje da pisu
Zadnja izmjena: Sakuragi, dana/u 11 jan 2013, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala !Sakuragi je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2540" onclick="window.open(this.href);return false;nihco je napisao/la:Gdje bolan Doze, na kojoj temi ? baci link !Dylan Dog je napisao/la:Idi na temu od Alena Halilovića i pogledaj posljedne postove.
Sto nas covjek dize u zvijezde, cuj nece nikoga moliti, jer je sada BiH izrasla u dobru reprezentaciju i treba biti cast igracima da igraju za nju. Koji apsurd... Pa ako neki igrac sa nasim korijenima iz inostranstva vidi da ga nema inicijative i dobre pomoci iz naseg saveza to igracu ubija volju da prolazi taj proces i papirologiju koja je stvarno zamorna...
Pape je očito pogrešno protumačio riječ "pozvan"... Oni su bili pozvani na druženje , malo da se upoznaju ovo ono , nisu ni morali pristati ... Međutim ovo bi možda bilo i obeshrabrujuće za Halilovića , koji je i sam govorio kako će tek poslije odlučiti za koju će reprezentaciju igrati .
Jos jedan dokaz koliko dobro savez i selektor rade posao ! Perfektna koordinacija, uigranost, jednom rijecju , preofesionalnost. (ukoliko je istina, a ne vidim sto ne bi bilo, ovo jeste susicev stil !)
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ne pričaj ono što ne znaš_dreamer_ je napisao/la:U nasem savezu dosta toga smrdi i nejasno je, no degutantno mi je promatrati kako se sistematski pljuje svaki iole pozitivan korak ljudi prisutnih u savezu. Neobjasnjivo mi je da ovdje pojedini pljuju po jednom Begicu kojeg gura legenda Ivica (o njemu se naravno nikada nista nije ruzno napisalo - ne kazem naravno da treba), pa zar to nije najgora vrsta licemjerja?
Kako mozete tvrditi da se nista ne radi. Pa prije par sedmica izleti slika Bicakcica medju nasima, sto jasno daje do znanja da je momak nas i da je samo pitanje vremena dok se papirologija sredi. Alen Halilovic na svom oficijelnom profilu koji mu uredjuje brat tako ofirno daje do znanja za koga mu srce kuca, ali opet se ovdje kenja na veliko kako je on izgubljen radi nesposobnosti nasih ljudi.
Piric najavio da ce obici neke igrace, ali eto sada se sumnja da se to nije ni desilo jer on jerbo nije izasao pred medije i podnio izvjestaj o tome sta je s kojim igracem protabirio. Dakle, u nasim glavama isto kao da nije ni otisao. Pisam se ja na tu logiku
Odakle mi znamo sta se kuha iza zatvorenih vrata? To samo u nasem mahalskom sindromu ima da ocekujemo da ce savez do te mjere biti transparentan da nam svaki moguci korak, plan, pa i ideju u full verziji do u detalje prezentira.
Da se razumijemo, ja ovdje ne zelim nikoga da branim, ali ne mogu a da se ne osvrnem na ova neosnovana pljuvanja gdje se elementarne stvari zanemaruju. Taj Begic je na funkciji, koliko, par sedmica, je li? Eto, tu je u savezu neko vrijeme, ali tek nedavno je dobio odrijesene ruke i covjek se vec latio nekakvog posla. De hajmo malo zavezati taj nas nemirni jezik i dati mu fore pola godine da vidimo sta ce i kako ce uraditi.
Ne pricamo dakle o Pasalicu, Usanovicu, Jelicu i ostalim krpeljima koji su isisavali svu pozitivnu energiju, a vala i lovu, iz te organizacije, nego o covjeku koji je tu instaliran od ljudi koje cijenimo, o covjeku koji je tu jako kratko.
Zaista mi je zalosno citati ovoliko negativnih komentara, ali kad bolje promislim, januar je mjesec, tada depresija nagriza jace nego obicno, pa ona u svemu tome i nadjem neku logiku...
Toliko od mene
Kako mi Susic cupa zivce sa ovim izjavama da nikoga necemo "molit". Ko smo to mi? Brazil?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako ne shvatis,da nece da vrsi pritisak na malog,sve dok Halilovic igra u Dinamu. Zamisli da Safet kaze da ce ga pozvati,sta bi uradili HNS i Stimac u martu?Cartman je napisao/la:Kako mi Susic cupa zivce sa ovim izjavama da nikoga necemo "molit". Ko smo to mi? Brazil?
Zna Pape bolje od svih nas sta radi,budi u to siguran,i bas ovako i treba da govori,za igrace koji su nastupali za druge zemlje.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 11 jan 2013, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma **** on zna. On ne razmislja dalje od sljedece utakmice. Boli njega za Halilovica i ostale. Ganja yebenog Hadzica godinu dana, a Halilovic ga ne zanima. Neka pozove SVENA Susica.emir79 je napisao/la:Kako ne shvatis,da nece da vrsi pritisak na malog,sve dok Halilovic igra u Dinamu. Zamisli da Safet kaze da ce ga pozvati,sta bi uradili HNS i Stimac u martu?Cartman je napisao/la:Kako mi Susic cupa zivce sa ovim izjavama da nikoga necemo "molit". Ko smo to mi? Brazil?
Zna Pape bolje od svih nas sta radi,budi u to siguran,i bas ovako i treba da govori,za igrace koji su nastupali za druge zemlje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Hajdi ba Cartman,sto ti treba ovo,ozbiljan si tip. Stevanovic,Zahirovic,Vranjes,Besic,su sve mladi momci,koje je Susic uvrstio u reprezentaciju. Pa onda ovi malo iskusniji Lulic,Mujdza.Zukanovic,sve super igraci. Ovo oko Halilovica mora ici tajno,a ovako se prica dok se posao ne utvrdi. U ovom trenutku,ne smije nam na pamet pasti ,da bilo ko pokusa pozvati Halilovica,dok pripada HNS-u. Sve dok Halilovic zivi u Zagrebu,nece igrati za BIH. Pozvao je Jagodic,i sta bi?Cartman je napisao/la:Ma **** on zna. On ne razmislja dalje od sljedece utakmice. Boli njega za Halilovica i ostale. Ganja yebenog Hadzica godinu dana, a Halilovic ga ne zanima. Neka pozove SVENA Susica.emir79 je napisao/la:Kako ne shvatis,da nece da vrsi pritisak na malog,sve dok Halilovic igra u Dinamu. Zamisli da Safet kaze da ce ga pozvati,sta bi uradili HNS i Stimac u martu?Cartman je napisao/la:Kako mi Susic cupa zivce sa ovim izjavama da nikoga necemo "molit". Ko smo to mi? Brazil?
Ovo je osjetljiva situacija,i svaki pogresan korak bi bio lose po nas.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ne znam da li Pape misli ovako kao što govori, ili je to neka ajmo reći taktika, ali znam da je ovaj način razmišljanja i djelovanja doveo do toga da godinama tapkamo u mjestu i to se neće uskoro promjeniti. Lako je pričati, imamo Džeku, Ibiševića, Misimovića, Spahića, itd ..jednog dana njih neće biti, a ko će tada da nam igra ..svjetske klase iz PLBiH poput Svrake, Sesara, itd. Tada ćemo moliti dijasporce da igraju za BiH. Jedna Njemačka od 80 miliona stanovnika, svakog dobrog naturalizovanog Njemca poziva u repku, ne žele da ga ispuste, ali zato jedna BiH od 4 miliona stavovnika neće nikoga moliti. Mislim, naravno da ne treba nikoga moliti, niko to ne traži, ali treba doslovno sa svakim potencijalnim reprezentativcem razgovatati, objasniti mu da se računa na njega, da će dobiti poziv, itd.
Ovako, Pape čeka da igrači sami pokrenu taj proces dobivanja pasoša ili sportskog držvaljanstva, a ovi drugi opet čekaju da ih kontaktiraju oko igranja za repku. Tapkanje u mjestu.
Pape je tvrd čovjek, on za prijateljski meč pozove najviše dva nova igrača, a i oni nisu nešto. Pape ne razmišlja dugoročno, razmišlja od danas do sutra, a to ne valja. Halilović je svjetski talenat, na takvog igrača se ne čeka dugo, on hladno treba da bude u Brazilu, bilo sa BiH, bilo sa Hrvatskom. Takvi talenti brzo napreduju i samim tim, idu ispred svojih vršnjaka.
Ja samo u glavi imam izjavu Seada Halilovića kada nedvojbeno prije par godina kaže: "Alen će igrati za Bosnu i Hercegovinu." Niko me ne može ubjediti da je Alenova želja Hrvatska i gotovo. Ako ne zaigra za BiH, naj*bat ću se milosne majke svima, od Papeta, preko Saveza, pa do Dinama, HNS-a, itd.
Ovako, Pape čeka da igrači sami pokrenu taj proces dobivanja pasoša ili sportskog držvaljanstva, a ovi drugi opet čekaju da ih kontaktiraju oko igranja za repku. Tapkanje u mjestu.
Pape je tvrd čovjek, on za prijateljski meč pozove najviše dva nova igrača, a i oni nisu nešto. Pape ne razmišlja dugoročno, razmišlja od danas do sutra, a to ne valja. Halilović je svjetski talenat, na takvog igrača se ne čeka dugo, on hladno treba da bude u Brazilu, bilo sa BiH, bilo sa Hrvatskom. Takvi talenti brzo napreduju i samim tim, idu ispred svojih vršnjaka.
Ja samo u glavi imam izjavu Seada Halilovića kada nedvojbeno prije par godina kaže: "Alen će igrati za Bosnu i Hercegovinu." Niko me ne može ubjediti da je Alenova želja Hrvatska i gotovo. Ako ne zaigra za BiH, naj*bat ću se milosne majke svima, od Papeta, preko Saveza, pa do Dinama, HNS-a, itd.
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 11 jan 2013, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: General505 i 17 gostiju.