BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
4
50%
2) Dobar je za ovaj klub
4
50%

Ukupno glasova: 8

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 10 jan 2013, 15:21

http://live.meinbvb.de/" onclick="window.open(this.href);return false;

BvB-Mechelen za nekih 40 minuta...

Gotze je cak rekao da u odredjenoj situaciji moze zamisliti da do kraja karijere ostane u BvB-u :mrgreen:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 jan 2013, 16:06

Weidi - Grosskreutz, Santana, Hummels, Schmelzer - Bender, Leitner - Kuba, Gundogan, Gotze - Lewandowski
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 10 jan 2013, 16:15

Ne znam zasto su vam smijesne te izjave Gotzea ? :D
Pa momak je tu odrastao, familija mu je tu, grad, citav zivot.
Igra u klubu koji iz dana u dan samo raste i napreduje i koji igra mozda i najljepsi fudbal u Evropi.
Ok, drugi su sto se toga tice. :mrgreen:
Za trenera ima profesora fudbala od kojeg moze dosta toga nauciti i za koju godinu biti jedan od glavnih kandidata za Ballon d'or.
Zdrava atmosfera u klubu, tu mu je Reus. :mrgreen:
Ne vidim zasto bi negdje otisao ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 jan 2013, 16:33

M4kaveli je napisao/la:Ne znam zasto su vam smijesne te izjave Gotzea ? :D
Nisu smiješne nego nas raduju. :D

Ovo ostalo što si naveo su upravo ti razlozi koji govore u našu korist zbog kojih je Gotze i dao tu izjavu . 8-)

Što se tiče utakmice, k'o dlake je zasad. Ovaj Mechelen ide haman na neriješeno. Ne može se prići golu. :twisted:

EDIT:
Upravo Gotze iz penala pogađa za 1-0, nakon što je na njemu i bio penal. :D
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 10 jan 2013, 17:28

kakvi su ovo znakovi sa nosom ??? komentator lego od smijeha a meni ništa jasno :lol: :lol: :lol: :lol:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 10 jan 2013, 17:50

Perisa zabio za wukove ... Mechelen mi zgadi fudbal cccc ....
BvB Echte Liebe !!!

Klare

Post Postao/la Klare » 10 jan 2013, 22:01

Nećemo pretjerati ako kažemo da je Bender u samom svjetskom vrhu destruktivaca, ali bi pogriješili kada bi rekli da je i najbolji.
Ipak treba i tog Buskeca prigledati,
glavnog kotača za onakav presing Barce, ali svakako da je i Benda cijenjen, i extra kvalitetan igrač.

Lewandowski odlazi(mislim svi već manje više znamo), ali on ne odlazi zbog toga što neće sa bvb-om, nego zbog tog što se Borusiji sviđaju novci, a svjesni su da ga mogu masno naplatiti,
pa mu stoga nisu ni nudili uslove kakve zaslužuje.

Odluka da vas napušta je direktno od vaših ljudi, a ne njega samog. ;)

Inače Rode je najizglednija opcija, možda već u januaru. :?

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 11 jan 2013, 00:03

Kakava je ono slika Santane na fb, krv iz natecenog nosa. Nos mu ko pola glave :)

Necemo valjda sa Grosskreutzom na stoperu poceti drugi dio sezone...

Edit: Zwei tage pause!

slika
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 11 jan 2013, 00:09

Ovaj Mechelen je baš mesarska ekipa. Nekoliko puta me bilo baš bilo strah za naše igrače, al' fala Bogu ništa ozbiljno.

Španjolski mediji prenose da je Sevilla odbila našu ponudu od 15 mil eura za Negreda. Sad koliko je to tačno, pitanje je?! Moram priznat' da mi se Negredov stil uvijek sviđao. Odličan napadač s vrlo dobrom tehnikom i sa super osjećajem za gol.

Izvor je portal iz Seville.
http://www.orgullodenervion.com/noticia ... gredo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Klare je napisao/la: Inače Rode je najizglednija opcija, možda već u januaru. :?
Da jeste, ali kako čitam upravo na Bild.de, izgleda da je Jajern veoma zagriz'o i da je Sammer saglasan sa Rumenim i Rumenigeom da je Rode po njihovom ćejfu.

Ono što je smiješno je da je Rode navijač BVB-a i da posjeduje dres Sammera koji je sada na suprotnoj strani. :mrgreen: :)
kraljttbvb je napisao/la:Kakava je ono slika Santane na fb, krv iz natecenog nosa. Nos mu ko pola glave :)

Necemo valjda sa Grosskreutzom na stoperu poceti drugi dio sezone...

Edit: Zwei tage pause!
K'o da je sparingov'o s Klitschkom. :P

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 11 jan 2013, 15:26

Ljuuuuuuuuuuuuuuudi sunce vam je.bem evo zakazana konferencija za novinare u 18 h ... Spekulise se uveliko da ce se predstavit NURI SAHIN :D ... Joj ako bude patka i dzaba me nafuraju joj joj joj nedaj boze .... sad ce to jos samo 2 i po sata :evil: :evil:
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 11 jan 2013, 15:43

Damir_BvB je napisao/la:Ljuuuuuuuuuuuuuuudi sunce vam je.bem evo zakazana konferencija za novinare u 18 h ... Spekulise se uveliko da ce se predstavit NURI SAHIN :D ... Joj ako bude patka i dzaba me nafuraju joj joj joj nedaj boze .... sad ce to jos samo 2 i po sata :evil: :evil:
Tako Bild piše:
slika
http://www.bild.de/sport/fussball/borus ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vidjet' ćemo šta nam spremaju. Možda je samo povodom završetka priprema u La Mangi. Ko zna?!

EDIT:
Evo svi prenose vijest da je razlog večerašnje konferencije dolazak Sahina. Treba opet ovo uzet' s rezervom, jer da se ne provalimo k'o Jajernovci kad im je Nerlinger spremio iznenađenje... :lol: :lol: :lol:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 11 jan 2013, 16:03

Ocigledno da je posudba upitanju . Nadam se da cemo imat i klauzulu za otkup ugovora . Da nece ostat samo 6 mjesece nego citavu karijeru je.bo sve svoje ... Ja iskreno mislim da je to sad 100% sigurno jer je jutros i vidjen njegov menadzer Reza Fazeli ... To je to :D
BvB Echte Liebe !!!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 11 jan 2013, 16:05

Nuri mora vratiti dug ako se vrati, i to u vidu vrhunskih partija do kraja karijere. Daj Bože da je to razlog pressice.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 11 jan 2013, 16:06

Damir_BvB je napisao/la:Ocigledno da je posudba upitanju . Nadam se da cemo imat i klauzulu za otkup ugovora . Da nece ostat samo 6 mjesece nego citavu karijeru je.bo sve svoje ... Ja iskreno mislim da je to sad 100% sigurno jer je jutros i vidjen njegov menadzer Reza Fazeli ... To je to :D
Evo ja sam čit'o da je odšteta za njega 15 mil eura ako je istina da dolazi. Puno brate, puno. :roll:
EDIT:
Ipak su ispravili tekst i pišu da je posudba u pitanju. Sad samo treba da mu mi vratimo formu i da ga opet prepustimo Realu. :oops: Ako kojim slučajem dođe, onda svakako moramo povuć' opciju otkupa inače će se @Damir kilnut'. :P

Al' opet naglašavam da budemo oprezni, jer možda ipak bude nešto bezze na pressici. ;)
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 11 jan 2013, 16:11, ukupno mijenjano 2 puta.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 11 jan 2013, 16:06

Biće dobro za Nurija da se vrati "svojima" pa makar i na posudbu.Od one povrede u Realu karijera mu ide silaznom putanjom, eto nažalost ni u Liverpoolu se nije snašao.
Drag mi je igrač i nadam se da će se vratiti u formu u kojoj je bio kad je odlazio iz Borussie !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 11 jan 2013, 16:09

Semir bvb je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:Ocigledno da je posudba upitanju . Nadam se da cemo imat i klauzulu za otkup ugovora . Da nece ostat samo 6 mjesece nego citavu karijeru je.bo sve svoje ... Ja iskreno mislim da je to sad 100% sigurno jer je jutros i vidjen njegov menadzer Reza Fazeli ... To je to :D
Evo ja sam čit'o da je odšteta za njega 15 mil eura ako je istina da dolazi. Puno brate, puno. :roll:
Nije logično da bude tolika, pošto ga je Real platio puno manje od toga i pošto na njega nikako ne računaju.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 11 jan 2013, 16:11

KSIVLE je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:
Nije logično da bude tolika, pošto ga je Real platio puno manje od toga i pošto na njega nikako ne računaju.
Sema jel to cifra koja se spominje sad odmah u Januaru ili u ljeto kad se zavrsi posudba ? I jel dolazi na posudbu ili prelazi kako treba . Jesi iskopo ti sta .. Ja sam naso da je upitanju posudba samo...
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 11 jan 2013, 16:13

Damir_BvB je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la: Nije logično da bude tolika, pošto ga je Real platio puno manje od toga i pošto na njega nikako ne računaju.
Sema jel to cifra koja se spominje sad odmah u Januaru ili u ljeto kad se zavrsi posudba ? I jel dolazi na posudbu ili prelazi kako treba . Jesi iskopo ti sta .. Ja sam naso da je upitanju posudba samo...
Ispravili su tekst. Sad piše da je posudba, ali prije par trenutaka pisalo je da je odšteta 15 mil. :?

Evo link za pressicu od 18h, pa ćemo vidjet' je li Sahin ili nešto drugo u pitanju...
http://www.meinbvb.de/" onclick="window.open(this.href);return false;

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 11 jan 2013, 16:26

Nas doktor Marcus Braun je dosao u Bolnicu navodno da bi obavio medicinski pregled :) .... Nas sefovi i Zorc su uzeli carterlet iz La Mange za Dortmundu, i sletjeli su u Dortmund ... Jbg sve stima sve se poklapa to je to ba 100% ...
BvB Echte Liebe !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 11 jan 2013, 16:37

Nuri is back bitches :lol:

Naravno ovo nista nece znaciti ako ne postoji pristojna otkupna klauzula...ali vjerujem da nisu toliko ludi da opet realu naprave igraca.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []