BvB-Mechelen za nekih 40 minuta...
Gotze je cak rekao da u odredjenoj situaciji moze zamisliti da do kraja karijere ostane u BvB-u
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Nisu smiješne nego nas raduju.M4kaveli je napisao/la:Ne znam zasto su vam smijesne te izjave Gotzea ?![]()

Da jeste, ali kako čitam upravo na Bild.de, izgleda da je Jajern veoma zagriz'o i da je Sammer saglasan sa Rumenim i Rumenigeom da je Rode po njihovom ćejfu.Klare je napisao/la: Inače Rode je najizglednija opcija, možda već u januaru.
K'o da je sparingov'o s Klitschkom.kraljttbvb je napisao/la:Kakava je ono slika Santane na fb, krv iz natecenog nosa. Nos mu ko pola glave![]()
Necemo valjda sa Grosskreutzom na stoperu poceti drugi dio sezone...
Edit: Zwei tage pause!
Tako Bild piše:Damir_BvB je napisao/la:Ljuuuuuuuuuuuuuuudi sunce vam je.bem evo zakazana konferencija za novinare u 18 h ... Spekulise se uveliko da ce se predstavit NURI SAHIN... Joj ako bude patka i dzaba me nafuraju joj joj joj nedaj boze .... sad ce to jos samo 2 i po sata
![]()

Evo ja sam čit'o da je odšteta za njega 15 mil eura ako je istina da dolazi. Puno brate, puno.Damir_BvB je napisao/la:Ocigledno da je posudba upitanju . Nadam se da cemo imat i klauzulu za otkup ugovora . Da nece ostat samo 6 mjesece nego citavu karijeru je.bo sve svoje ... Ja iskreno mislim da je to sad 100% sigurno jer je jutros i vidjen njegov menadzer Reza Fazeli ... To je to
Nije logično da bude tolika, pošto ga je Real platio puno manje od toga i pošto na njega nikako ne računaju.Semir bvb je napisao/la:Evo ja sam čit'o da je odšteta za njega 15 mil eura ako je istina da dolazi. Puno brate, puno.Damir_BvB je napisao/la:Ocigledno da je posudba upitanju . Nadam se da cemo imat i klauzulu za otkup ugovora . Da nece ostat samo 6 mjesece nego citavu karijeru je.bo sve svoje ... Ja iskreno mislim da je to sad 100% sigurno jer je jutros i vidjen njegov menadzer Reza Fazeli ... To je to
Sema jel to cifra koja se spominje sad odmah u Januaru ili u ljeto kad se zavrsi posudba ? I jel dolazi na posudbu ili prelazi kako treba . Jesi iskopo ti sta .. Ja sam naso da je upitanju posudba samo...KSIVLE je napisao/la:Nije logično da bude tolika, pošto ga je Real platio puno manje od toga i pošto na njega nikako ne računaju.Semir bvb je napisao/la:Evo ja sam čit'o da je odšteta za njega 15 mil eura ako je istina da dolazi. Puno brate, puno.Damir_BvB je napisao/la:Ocigledno da je posudba upitanju . Nadam se da cemo imat i klauzulu za otkup ugovora . Da nece ostat samo 6 mjesece nego citavu karijeru je.bo sve svoje ... Ja iskreno mislim da je to sad 100% sigurno jer je jutros i vidjen njegov menadzer Reza Fazeli ... To je to
Ispravili su tekst. Sad piše da je posudba, ali prije par trenutaka pisalo je da je odšteta 15 mil.Damir_BvB je napisao/la:Sema jel to cifra koja se spominje sad odmah u Januaru ili u ljeto kad se zavrsi posudba ? I jel dolazi na posudbu ili prelazi kako treba . Jesi iskopo ti sta .. Ja sam naso da je upitanju posudba samo...KSIVLE je napisao/la: Nije logično da bude tolika, pošto ga je Real platio puno manje od toga i pošto na njega nikako ne računaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.