Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Mali milion puta smo se uvjerili u kolicinu gluposti kojom raspolaze Susic, ali smo danas ustanovili da je jos o gluplji.
Halilovica namjerava zvati poslije Brazila??
Sa ovakvim izjavama mozemo izgubiti extra talenta koji ce nam ubuduce puno znaciti, dok ce ovaj retard od trenera naci angazman u nekom od klubova koje je prizeljkivao i onda kad je pristupio klupi BiH repke.
Ne znam ko moze davati podrsku ovom liku, iskreno se nadam da svojim izjavama nece otjerati buducnost naseg fudbala.
Sa ovakvim izjavama mozemo izgubiti extra talenta koji ce nam ubuduce puno znaciti, dok ce ovaj retard od trenera naci angazman u nekom od klubova koje je prizeljkivao i onda kad je pristupio klupi BiH repke.
Ne znam ko moze davati podrsku ovom liku, iskreno se nadam da svojim izjavama nece otjerati buducnost naseg fudbala.
Nadam se samo da Begic ne slusa ove gluposti Susica. Ok, ako Susic ne zeli da gleda dalje od svog nosa (jest da mu je velik, ali nije toliko), ali onda neko drugi mora bit zaduzen za dugorocne planove reprezentacije. Neka to bude Begic ili neko drugi, ali onda se tu Susic nema sta pitat i petljat. Halilovic i Kolasinac su od vitalnog interesa za BiH. Ne ove sekunde, ali u buducnosti bez sumnje. Ne pricamo o nekim Hadzicima i Izmetima koji bi mogli zakrpit tu i tamo, nego o potencijalnim igracima Svjetske klase. A ovoga ne zanimaju. Necemo ih molit. Ma mars, Pape. Kako me ovaj covjek zna isprovocirat, to ne moze niko ziv.velez_mostar je napisao/la:Mali milion puta smo se uvjerili u kolicinu gluposti kojom raspolaze Susic, ali smo danas ustanovili da je jos o gluplji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman-e svaka ti je na mjestu, i ja mislim da j Begic ozbiljan covjek i da se prihvatio svog posla na pravi nacin, a Pape je stvarno poceo lupati neke gluposti u zadnje vrjeme.Cartman je napisao/la:Nadam se samo da Begic ne slusa ove gluposti Susica. Ok, ako Susic ne zeli da gleda dalje od svog nosa (jest da mu je velik, ali nije toliko), ali onda neko drugi mora bit zaduzen za dugorocne planove reprezentacije. Neka to bude Begic ili neko drugi, ali onda se tu Susic nema sta pitat i petljat. Halilovic i Kolasinac su od vitalnog interesa za BiH. Ne ove sekunde, ali u buducnosti bez sumnje. Ne pricamo o nekim Hadzicima i Izmetima koji bi mogli zakrpit tu i tamo, nego o potencijalnim igracima Svjetske klase. A ovoga ne zanimaju. Necemo ih molit. Ma mars, Pape. Kako me ovaj covjek zna isprovocirat, to ne moze niko ziv.velez_mostar je napisao/la:Mali milion puta smo se uvjerili u kolicinu gluposti kojom raspolaze Susic, ali smo danas ustanovili da je jos o gluplji.
Da je Susic rekao da ce pozvati Halilovica,vec u martu bi Halilovic igrao zvanicnu utakmicu za Hrvatsku,bar 2-3 minuta,sto bi bila zavrsena prica za nas.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Procitao sam na stotine glupih intervjua i izjava gospodina Susica, a ova zadnja je malo receno katastrofa....Katastrofa...
Je8ote po 1000 put mladim igracima drugih repki porucuje da se sami odluce i vade papire.....Kakv je to ba bahat odnos prema djeci.....Valjda treba djeci prvo obecati poziv i pricati snjima, papiri su samo formalnost.....Niko nije lud da vadi neke papire ako ga niko ne zove niti zna da li ce ikako i u koju repku pozvati...
Onda ovo oko Halilovica, pa covjek da ne povjeruje, niko ne ocekuje da ga zove al onako odbaciti decka, to je ludost.....
Puno sam ga branio u slucaju Izet, koji je zaista dno dna ali je Pape glavni i odgovorni krivcac za igrace iz vana....
Juce citam izjavu begica kako cemo se boriti za sve i nikada necemo odustajati i onda dolazi ovaj gospodin koji poznat po glupim izjavama i opet onu svoju staru glupu izjavu da necemo nikoga moliti....
I pazi, cuj neka okolina odluci Halilovicu, e moj Susicu, umjesto da ga savjetujes koga da izabere ti tako brbljas, ugledaj se na starog Ciru koji je takodjer uticao na Halilovica i odluku, a Susic se ne bi mjesao...
E sada bi mu opsovao sve po spisku od praprapranene do matere...
Je8ote po 1000 put mladim igracima drugih repki porucuje da se sami odluce i vade papire.....Kakv je to ba bahat odnos prema djeci.....Valjda treba djeci prvo obecati poziv i pricati snjima, papiri su samo formalnost.....Niko nije lud da vadi neke papire ako ga niko ne zove niti zna da li ce ikako i u koju repku pozvati...
Onda ovo oko Halilovica, pa covjek da ne povjeruje, niko ne ocekuje da ga zove al onako odbaciti decka, to je ludost.....
Puno sam ga branio u slucaju Izet, koji je zaista dno dna ali je Pape glavni i odgovorni krivcac za igrace iz vana....
Juce citam izjavu begica kako cemo se boriti za sve i nikada necemo odustajati i onda dolazi ovaj gospodin koji poznat po glupim izjavama i opet onu svoju staru glupu izjavu da necemo nikoga moliti....
I pazi, cuj neka okolina odluci Halilovicu, e moj Susicu, umjesto da ga savjetujes koga da izabere ti tako brbljas, ugledaj se na starog Ciru koji je takodjer uticao na Halilovica i odluku, a Susic se ne bi mjesao...
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 11 jan 2013, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
igrao bi moj qrac....tada igraju sa Srbijom mislis da bi u toj tekmi korisitli dijete, kako bi ga osigurali,...emir79 je napisao/la:Da je Susic rekao da ce pozvati Halilovica,vec u martu bi Halilovic igrao zvanicnu utakmicu za Hrvatsku,bar 2-3 minuta,sto bi bila zavrsena prica za nas.
plus, nisi u toku, Halilovic je rekao da se nece nikome odazivati do 18-te....
Jednostavno je trebao da suti a ne da se glupira, za sve igrace se treba boriti, on bi lizao guzicu Hrvatima, koji su mu pokrali pun voz igraca....Nema sine u toj sveri fer i ne fer, za svakog igraca se bori, Hrvati uzese kapitena Slovenije ispred nosa Slovencima....A mi bi se trebali ustrucavati oko sina bivseg reprezentativca....
Ovo govori vise o tebiBatko je napisao/la:Procitao sam na stotine glupih intervjua i izjava gospodina Susica, a ova zadnja je malo receno katastrofa....Katastrofa...![]()
Juce citam izjavu begica kako cemo se boriti za sve i nikada necemo odustajati i onda dolazi ovaj gospodin koji pozvan po glupim izjavama i opet onu svoju staru glupu izjavu da necemo nikoga moliti....
Neka govori, lik je jos jednom pokazao koliko je glup, a toliko sam ga ovdje branio.....
Susic se boji igraca koji predstavljaju potencijalnu konkurenciju timu koji je napravio. Odavno je rekao da novih poziva nema. Ovo je ekipa za Brazil, pa dokle se dogura .
Stvarno je vise nego tragikomicno tvrditi da su ove nebuloze plod taktike ! Pa valjda bi se, tako mudar i taktican covjek, dogovorio s predsjednikom da jedan drugom ne guraju klipove u tockove !?
U stvari, sve je ovo jedna velika takticka igra, koja za cilj ima da nasi protivnici pomisle da smo totalni idioti i da nas potcijene ! I, moram priznati, odlicno igramo tu igru.
Stvarno je vise nego tragikomicno tvrditi da su ove nebuloze plod taktike ! Pa valjda bi se, tako mudar i taktican covjek, dogovorio s predsjednikom da jedan drugom ne guraju klipove u tockove !?
U stvari, sve je ovo jedna velika takticka igra, koja za cilj ima da nasi protivnici pomisle da smo totalni idioti i da nas potcijene ! I, moram priznati, odlicno igramo tu igru.
Sent from my Commodore 64
Zaista jeste zalosna cinjenica to sto Pape nije veliki govornik, pa mu se kojesta omakne. Ako pogledate kompletan intervju, vidjet' cete da on zapravo hvali i zeli Alena, ali onda izvali dvije recenice koje kada se gledaju van konteksta (a to Hrvati neumoljivo koriste za pravljenje skandala), ispada da on kao ipak nece u sl 3-4 godine zvati Alena, a svima je jasno da bi ga zovnuo i nakon god dana ukoliko alen uznapreduje onoliko koliko mi ocekujemo da hoce.
Davno su neki ovdje rekli da bi Pape trebao da si nabavi PR-a, al eto...
Davno su neki ovdje rekli da bi Pape trebao da si nabavi PR-a, al eto...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Koji qurac pa ovaj mali Halilovic ne igra za Hajduk...Tad bi 1000000% bio nas.... 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Igrao on za Dinamo, Real ili Mozambik ako on izrazi zelju da igra za BiH ne postiji nacin da Mamic ili bilo ko iz Hrvatske sprijeci u tome.gringobih je napisao/la:Koji qurac pa ovaj mali Halilovic ne igra za Hajduk...Tad bi 1000000% bio nas....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Tesko Bosancu objasniti,da mediji u Hrvatskoj vrse pritisak na Stimca,da pozove malog. Zato su juce i objavili ,da je Susic pozvao Halilovica a A reprezentaciju.
Susic je morao sve to demantovati,i sa Alena skinuti sav teret koji nosi u Zagrebu.
Dragi ljudi,to je djecak jos uvijek,bas bi volio znati kakvi ste vi bili u njegovim godinama.
Susic je morao sve to demantovati,i sa Alena skinuti sav teret koji nosi u Zagrebu.
Dragi ljudi,to je djecak jos uvijek,bas bi volio znati kakvi ste vi bili u njegovim godinama.
Je li se Susic i Begic poznaju ? Mislim , razgovaraju li o fudbalu ? Jesu li se , mozda, mogli posavjetovati ili se nema impulsa, mala plata ? Ili je i to taktika ?
Ovo ima samo kod nas !
Begic pozove Halilovica,a patriote u glas - "Odlican potez predsjednika !", sutra Susic kaze -"Kakav Halilovic, necu ga nikad pozvat" , opet iste patriote u glas - "Odlican potez selektora!"
Valjda taktika !?
Ovo ima samo kod nas !
Begic pozove Halilovica,a patriote u glas - "Odlican potez predsjednika !", sutra Susic kaze -"Kakav Halilovic, necu ga nikad pozvat" , opet iste patriote u glas - "Odlican potez selektora!"
Valjda taktika !?
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 11 jan 2013, 17:39, ukupno mijenjano 3 puta.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Okupilo se drustvo dezurnih pljuvaca na ovoj temi
Normalno da Susic zeli Alena u ekipi ali treba biti taktican. Prvo jer jos nije kvalitet za repku a drugo jer nema ni papirologiju sredjenu. Da je neko od vas selektor, na sav glas bi rekli da cete zvati momka, a zbog ovog sto sam prije napisao u praksi ga nebi mogli pozvati jos dugo vremena. Sto bi Stimac iskoristio i odmah ga pozvao. A vi bi ste se onda pitali gdje ste pogrijesili......

Normalno da Susic zeli Alena u ekipi ali treba biti taktican. Prvo jer jos nije kvalitet za repku a drugo jer nema ni papirologiju sredjenu. Da je neko od vas selektor, na sav glas bi rekli da cete zvati momka, a zbog ovog sto sam prije napisao u praksi ga nebi mogli pozvati jos dugo vremena. Sto bi Stimac iskoristio i odmah ga pozvao. A vi bi ste se onda pitali gdje ste pogrijesili......

sušiću sušiću *ebemo te mi, ti nisi bosna, bosna smo mi
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Mislim, salu na stranu, medijski lobiji koji podrzavaju Susica u svakoj njegovoj gluposti bi , stvarno, trebali porazmisliti gdje to vodi? Covjek se potpuno opustio , i u radu i u izjavama .
ali zato postoji Susic koji ce ga sprijeciti..jednostavno covjek se ne treba oglasavati putem medija..ionako mu je vokabular rijeci mizeran...al da je glup..GLUP je..tu nema dilemeElegant je napisao/la:Igrao on za Dinamo, Real ili Mozambik ako on izrazi zelju da igra za BiH ne postiji nacin da Mamic ili bilo ko iz Hrvatske sprijeci u tome.gringobih je napisao/la:Koji qurac pa ovaj mali Halilovic ne igra za Hajduk...Tad bi 1000000% bio nas....
Sta je picke sto placete????? Ovo malo **** da se moli da igra za Bosnu? Ako je on zaboravio ko je i sta je onda nam i netreba. VOLIM TE BOSNO!
Mozambik je državaElegant je napisao/la:Igrao on za Dinamo, Real ili Mozambik ako on izrazi zelju da igra za BiH ne postiji nacin da Mamic ili bilo ko iz Hrvatske sprijeci u tome.gringobih je napisao/la:Koji qurac pa ovaj mali Halilovic ne igra za Hajduk...Tad bi 1000000% bio nas....
Trenutno korisnika/ca: General505, izdzezveubrazil, legendarnadruga i 32 gosta.