Ti Bog Mater i Bundesligi!
Nije da je poanta u Sahinu, ali volim kad mi NOOOOOS, savršeno radi!!!!
Reko bih da imam Schnaze ko Šeferhund!
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Naravski hoce jasta neg ...Edvin_Mg je napisao/la:Hocel imat prava igranja u LP ?
STIDI SE CIGANE CIJI GRB DRZIS CIJI TAJ GRB TI JE DAO SVE SVE STO IMAS TOM GRBU ZAHVALI I LJUDIMA KOJI VOLE TAJ GRB A TI SI NAM PLJUNO U PO FACE
Damir_BvB je napisao/la:Sahin je na dobrom putu da debituje za fasiste ... Cim debituje ide sa avatara za sva vremena cigan ciganski dabogda propo ko owen hargreaws ...![]()
![]()
Eto sta je Sahin napisao na Fb profil, mamu mu ja i zenu tugbu ovim putem pozdravljam, seljak jedan ispade ko da real voli i srcem i dusom, izgleda zaboravio ko mu je dao hljeb i napravio od njeg ovo sto jest cigan ciganski...
Kako god zelim mu sve najgore u karijeri njegovoj.
Od Ikone do najgoreg papka izdajice svih vremena. Stidim se za svoj avatar i rijeci u kojima sam velicao najvecu izdajicu ovog meni svetog kluba . Sahine stidi se svog karaktera i svojih rijeci ... Na 6 god lik potpisa ugovor a sa BvB om na 3 onda potpisa il 2 to je dokaz koliko voli bvb nema sta uvijek je bilo ne voli rijecima vec djelima zalosno i sramotno u kog smo se mi kleli
Na prvu je tako, ali dugoročno ovo može biti strašan potez ako se Nuri vrati u top formu.amerosm je napisao/la: Sve iznad 10 miliona € je za mene glup potez Watzke-a..
KSIVLE je napisao/la:Na prvu je tako, ali dugoročno ovo može biti strašan potez ako se Nuri vrati u top formu.amerosm je napisao/la: Sve iznad 10 miliona € je za mene glup potez Watzke-a..
Zivio ti legendo ...Henderson je napisao/la:Kad kazem da Sahin dolazi; onda dolazi.![]()
Sretno mu bilo i nadam se da ce osvojiti koji trofej sa vama ove sezone.
Sad zamisli koliko je ljudi navalilo joj dzaba cekoSemir bvb je napisao/la:Nema šanse otvorit' niti BvB stranicu niti ovu uživo presicu. Sve se "srušilo".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.