Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

emir18
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la emir18 » 11 jan 2013, 11:12

[youtube][/youtube]
Dok se mi ovdje raspravljamo o njima oni zgrcu lovu.zanimljiva reklama 8-)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 11 jan 2013, 11:28

Stari moj a na šta bi ličilo da Ronaldo i Mesi na forumu vode raspravu je li kanta lud ili samo glup ili koji qrac je onom areni, a da mi kod kuće sjedimo i primamo platu zato što volimo gledati fudbal na tv-u.
Nek zaradjuju koliko ih plate nisu na državnom budžetu pa da zbog njih država propadne.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 11 jan 2013, 11:50

madridist je napisao/la:Marca sebi uzima previše slobode i raznim anketama destabilizira tim,uzeli su Mourinha na zub od dana kad je došao,vjerovatno jer tip nije htio da trči kad god ga nazove glavni urednik Marce,u svakom slučaju ta novina je u zadnje dvije godine puno više dobroga donijelima konkurentima Madrida nego klubu koji bi uz Atletico po logici stvari trebao biti na prvom mjestu novinarima što se dobrih namjera tiče.
Trebaš biti samo malo pametan da nađeš videozapis svake press-konferencije Josea Mourinha čije riječi Marca izvlači iz konteksta i objavljuje ih onako kako oni žele (to sam dokazao sa videom o Adanu i Ikeru).

A trebaš biti suviše glup da povjeruješ da će sociosi Real Madrida stupiti u kontakt sa Marcom i tom agencijom i davati im odgovore na pitanja da li žele ostanak Mourinha i Pereza ili ne. Toliko hiljada ljudi, od kojih je puno onih koji su tu preko 40-50 godina, da da odgovor Marci i da Marca uspješno sprovede tu anketu? Pa to je smiješno.

To jednostavno nije moguće, a ako ne mogu brojati sve sociose, onda ne mogu dati ni relevantne rezultate ankete.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 jan 2013, 13:16

benitez :lol: :lol: :lol: kada i ako nekad ode mourinho jedine osobe vrijedne spomena da budu buduci treneri real madrida su low i klopp
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 11 jan 2013, 13:32

Lippi i don Fabio su za mene uz Josea i Hiddinka četiri najbolja živa trenera,ostali uz dužno poštovanje(i izuzetak SAF-a kojeg ne bih mogao zamisliti u drugom klubu) bi za mene bili nužno zlo na klupi.
Možda ja i griješim glede Low-a ili Kloppa ali mi je pun kurrac eksperimenat-trenera tipa pelegrini,ramos,šuster,quieroz i da ne nabrajam dalje.
Stupidni mentalitet koji nakon tri poraza pali lampice na uzbunu bez obzira jel na klupi Jose ili Quieroz je zaostao u svakom pogledu i vrijeme je da se i Madrid okrene dugoročnijem rješenju jer i ako danas-sutra Jose i bude otjeran kladim se u 1000 karamela da će ga se u narednih 5,6 godina moliti da se vrati na klupu kao da se ništa nije desilo(slučaj Capello).
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 11 jan 2013, 13:55

U što se Punto Pelota pretvori :(

http://www.intereconomia.com/noticias-/ ... r-20130111" onclick="window.open(this.href);return false;
2012/2013

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 11 jan 2013, 18:26

Neko je ranije pitao za Sahina. Donio je odluku - neće ostati u Liverpoolu. Vraća se ili u Real (vjerovatno ne) ili u Dortmund (vjerovatno).
2012/2013

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 11 jan 2013, 18:50

RealMoudrid je napisao/la:Neko je ranije pitao za Sahina. Donio je odluku - neće ostati u Liverpoolu. Vraća se ili u Real (vjerovatno ne) ili u Dortmund (vjerovatno).
U BVB posudba na godinu i po. Imamo pravo otkupa ugovora. Već je predstavljen na pres-konferenciji. ;) :)

slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 11 jan 2013, 18:59

Nisam ni skontao na AS-u naslov, pa evo sad vidim i na stranici Reala.

Real Madrid C.F.
Official Announcement:
Real Madrid C.F. and Borussia Dortmund have reached an agreement for the loan of Nuri Sahin to the German club.

EDIT: El agente de Ashley Cole está en Madrid (Agent Ashleya Colea je u Madridu)

Tiene previsto reunirse con el Real Madrid para tratar el traspaso del lateral del Chelsea (Planiran je sastanak sa predstavnicima Reala oko mogućeg transfera iz Londona u Madrid)
2012/2013

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 11 jan 2013, 19:07

RealMoudrid je napisao/la:EDIT: El agente de Ashley Cole está en Madrid (Agent Ashleya Colea je u Madridu)

Tiene previsto reunirse con el Real Madrid para tratar el traspaso del lateral del Chelsea (Planiran je sastanak sa predstavnicima Reala oko mogućeg transfera iz Londona u Madrid)
Daj Bože.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 jan 2013, 19:10

Toxicity je napisao/la:Daj Bože.
Za kaj želiš 32 godišnjeg Engleza pored 10 godina mladjeg Marcela i Coentrao(pa cak i da ovaj ispadne iz kombinacija ?)

nepotrebno
moze dati godinu,dvije max
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 11 jan 2013, 19:25

Nek dadne koliko god dadne, zar ti nije dosta Marcelovih valjanja po podu kad ga malo ozbiljnije desno krilo napane?

Real Madrid

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 jan 2013, 19:28

Manje je toga dosta od dolaska Mourinha
valjali su ga Navasi i slicni , al treba reci da je tada ima svega 20,21 godinu
i dan danas nije neka klasa u odbrani , al je mnogo napredovao
sta vise odlican je kad znas da mu Ronaldo ne ispomaze u odbrani nista

a ofanzivno vec znamo da je najbolji bek na svijetu
24 godine tek , s toliko je Carlos dosao u Real
najbolje godine su pred njim i nema potrebe da ga neki tridesetdvogodisnji Englez zeljan love gusi..

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 11 jan 2013, 19:31

Šta ima veze, nek dođe Ashley, svakako Coentrao pravi probleme i glumi zvijezdicu.
Dobijemo provjerenog lijevog beka koji je x puta bolji u defanzivi i koji je i dalje više nego solidan prema naprijed.
Malo iskustva u zadnoj liniji nije od goreg ;)

Real Madrid

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 jan 2013, 19:33

Ako ce Coentrao nastavit sranja , neka dobijemo dobru cijenu za istog
a Cole moze uskociti kao provjereni backup naravno
neke velike utakmice , na gostovanju(npr. kod Uniteda) ne bi bilo lose

al Coentrao je Mendesov covjek , takvi za sada nece ici iz Madrida
samo mogu novi doci

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 11 jan 2013, 19:37

Pa to ti govorim. Dolaze teške utakmice i sigurno ne želimo gledati Marcelove ispade u obrani protiv Valencie ili tko već bude na desnoj strani. A dobro znamo da Cole odavno igra na najvećem nivou i da je među najboljim na svojoj poziciji (unatoč godinama).

Real Madrid

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 11 jan 2013, 19:44

Da, ali imaj na umu da ga kao takvog treba uigravati za te "teze" utakmice. Covjek od 32. godine u jeku sezone dodje u Madrid da bi igrao jace utakmice? Bez da poznaje jezik, kulturu i nacin igranja. Na jednoj od najzahtjevnijih pozicija gdje vec imamo ponajboljeg igraca. Nista boljega ne bi dobili njegovim dovodjenjem, a ako vec zelis igraca beka koji nije deficitaran u obrani, imas Coentraa. Njegove greske na beku za ovo vremena koje je proveo u Madridu, skoro da ih i nema.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 11 jan 2013, 19:51

Da, ali uzmi u obzir što se tiče Coentrao-a da nije baš svoj i kao takav nam neće biti od velike pomoći, tako da će manji problem biti jezična barijera Cole-a.
A sjeti se samo prošle godine kako je Adebayor fino upao pola godine unatoč dvojici odličnih napadača.

Real Madrid

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 11 jan 2013, 20:04

Toxicity je napisao/la:A sjeti se samo prošle godine kako je Adebayor fino upao pola godine unatoč dvojici odličnih napadača.
Ne. Tada nismo imali nijednog odlicnog napadaca. Benzemi je trebalo pedeset prilika da zabije gol, tek je se upravo nakon dolaska Adebayora malo poboljsao, a Higuain je bio povrijedjen sve do cetvrtog mjeseca. Dakle, imali smo jednog groznog napadaca i jos jednog koji je bio povrijedjen. Nije bilo tesko upasti tu, makar je kasnije dijelio minutazu sa Benzemom koji se dobrano popravio, valjda zbog konkurencije.
Potpuno je druga stvar sa Coleom. Imamo ponajboljeg beka na svijetu i jos jednog koji spada u konkurenciju najboljih. Radi sranja? Pa nece ih vjecno raditi, napravio je gresku, oprostit ce mu se, a kada se Marcelo potpuno oporavi, samo ce mu biti back up. Nema potrebe da pored dva sjajna beka dovodimo i treceg koji je davno zakoracio u cetvrtu deceniju zivota.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 11 jan 2013, 20:18

Pa tko mi može obećati da će se Marcelo dobar vratiti nakon ove ozljede? Sigurno je glupo riskirati, a tog Coentrao-a se i ne sjećam kad je zadnji put odigrao iskreno.
Tako da to sve što si rekao da smo trebali dovesti Adebayora prošle godine možemo komotno i za Colea to reći, i kakve veze ima što su mu 32 godine ako će odigrati samo polusezonu. Spreman je, u odličnoj je formi i to je ono što je najvažnije :)

Real Madrid

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.