San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Ovo ako ode u produzetke, ja cu navijati za Lakerse da pobjede...
Katastrofa od utakmice , sto prije zaboravit
ESPN komentatori
ESPN komentatori
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Uzas, uzas i samo uzas!
Sta smo sebi dopustili, ovo je za pohapsit' sve!
Da moram strepiti od zadnjeg suta u prakticno dobijenoj utakmici, Boze sacuvaj...
NE ZNAM KAD SMO GORE ODIGRALI
Sta smo sebi dopustili, ovo je za pohapsit' sve!
Da moram strepiti od zadnjeg suta u prakticno dobijenoj utakmici, Boze sacuvaj...
NE ZNAM KAD SMO GORE ODIGRALI
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Evidentno je da smo u losoj formi,ali pobjeda se pise... 
Sažetak:
Taman kad sam počeo uživati maximalno, SAS je sve zabrljao. Mrzim kad pobjedimo, a protivnička ekipa je imala napad za izjednačenje ili pobjedu. Ali pobjedi se ne gleda u zube, lijepo je pobijediti LAL, pa kako god.
Ali inače SAS ima ove faze da od dobijene utakmice prave dramu, kao recimo protiv Milwaukee Bucksa, kad smo ih na kraju dobili 5 razlike, a vodili i do 18.
Taman kad sam počeo uživati maximalno, SAS je sve zabrljao. Mrzim kad pobjedimo, a protivnička ekipa je imala napad za izjednačenje ili pobjedu. Ali pobjedi se ne gleda u zube, lijepo je pobijediti LAL, pa kako god.
Ali inače SAS ima ove faze da od dobijene utakmice prave dramu, kao recimo protiv Milwaukee Bucksa, kad smo ih na kraju dobili 5 razlike, a vodili i do 18.
Ovo sto smo veceras napravili u zadnjim minutama, ponovljen je scenarij iz domace utakmice protiv New Yorka, kada smo dobijenu utakmicu i 12 razlike hladno prokockali i zijanili tekmu...VanjaSAS je napisao/la:Ali inače SAS ima ove faze da od dobijene utakmice prave dramu, kao recimo protiv Milwaukee Bucksa, kad smo ih na kraju dobili 5 razlike, a vodili i do 18.
Nije problem kad se takva stvar desi, ali me ubija sto to ponavljamo...
Ne sjecam se kad smo zadnji put pobijedili nekog od "top teams" u gostima, tako da je veceras izvrsna prilika da se promijeni to...
Nesto kao "statement win"...
Nesto kao "statement win"...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ceka se zvanicna potvrda.Kazu da je sve zavrseno,ali da bi se ozvanicilo treba se sacekati FIBA-ina dozvola,a to moze potrajati i vise od mjesec dana...filip13 je napisao/la:dolazi li baynes?
Nisam nesto optimistican. 2 smo izgubili od Clippersa, 2 od New Yorka, Memphis kod kuce dobili jedva na produzetke, tako da veceras i ako izgubimo, nista cudno. Vec, moglo bi se reci, standard.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta uradismo...ccc 
sta bi ja sam ugasio stream par sekundi do kraja 4 razlike kad je duncan fulao 3 kad vidim na nba com OT??!!
Ovo je bolesno bilo, jos ih ja cekam na kladionici over 93,5 cetri sekunde do kraja imaju 89 i oni dadnu dvije trice 
ser del barça es el millor que hi ha !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
2 puta ccc

I ja sam onako zivcan, poslije polaganja T. Allena, ugasio TV, i sad vidim da su bili produzeci. I bolje da nisam gledao, dozivio bi jos vece razocarenje, izvucemo produzetke, pa opet izgubimo. Nema od nas nista, od svake malo ozbiljnije ekipe gubimo, a Lakerse smo na svom terenu jedva dobili, a ljudima samo jedan visoki igrac igrao. Treba biti realan.
Ja se nadam da ce se nesto radit u martu...
s ovom ekipom se ne moze preko ovog krvavog zapada , objektivno..
s ovom ekipom se ne moze preko ovog krvavog zapada , objektivno..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nisam zadovoljan nikako, sreca pa ima dovoljno vremena do Playoff-a, da se neke stvari srede...
Veliki pozdrav fanovima najboljeg tima u NBA!!!! 
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.