Portland Trail Blazers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Portland Trail Blazers

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jan 2012, 17:46

Griffin je u prvoj sigurno.Dirk i Duncan ne zaslužuju na ime mjesto pored Lovea i LaMarcusa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 jan 2012, 18:10

LBJ MVP je napisao/la:Griffin je u prvoj sigurno.Dirk i Duncan ne zaslužuju na ime mjesto pored Lovea i LaMarcusa
ko da je prosle godine zasluzio.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jan 2012, 18:42

Donnie Darko je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Griffin je u prvoj sigurno.Dirk i Duncan ne zaslužuju na ime mjesto pored Lovea i LaMarcusa
Pa nije.Jbg i ove godine veća je vjerovatnoća da bude on nego LaMarcus
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 09 jan 2012, 19:22

LBJ MVP je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
Pa nije.Jbg i ove godine veća je vjerovatnoća da bude on nego LaMarcus

otkud to?

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 jan 2012, 06:45

bilo je 'gusto', pogotovo pred kraj ali padose i clippersi.
atmosfera odlicna, kao nekad u mejdanu i bas se osjeti taj pobjednicki duh u ekipi 8-)
sljedeci je orlando

Ryder
Kontakt:

Post Postao/la Ryder » 02 jan 2013, 17:44

Biće zayebano, ali bio bi ogroman uspjeh i vel'ki podstrek taj plasman u PO za mnoge igrače. Samo da imaju jednog konkretno igrača na klupi, taj plasman se ne bi dovodio u pitanje, ovako je druga stvar. Ima li ekipa namjere da dovede nekog do tradelinea?
There's no cure for being a cunt - Bronn, son of... You wouldn't know him.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 12 jan 2013, 00:13

Zar niko ovdje ne simpatizira ovu ekipu.Evo nas'o se jedan :D

Trenutno sedma momcad Zapada (20-15).Bit ce tesko i gusto do kraja.Za ulazak u PO trebat ce jako puno snage, a ne cine mi se svjezi bas.Tezak raspored i veceras ne ocekujem previse kod GoldenStatea.Ipak su istroseni.Batum pogotovo.

Nisam se nadao pobjedi nad prvacima, ali iznenadise me.Sada slijede Warriorsi,Thunder, pa Denver.Bit ce zayebano.Bilo bi sjajno tu izvuci makar jednu pobjedu.Klupa je izrazito losa, najtanja u ligi rekao bih.Tako da petorka ne moze iznijet sav teret.

Barem imaju najbolju atmosferu u ligi sta jest jest ;)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 12 jan 2013, 07:55

ima nas al' drzimo se u sjeni (barem ja) :D
iskren da budem, nisam ocekivao ovako dobru sezonu jer je trebala biti godina tranzicije i sazrijevanja mladih igraca na koje se uveliko racuna u buducnosti, a tu prije svega mislim na lillarda koji je premasio svacija ocekivanja i meyersa koji bi trebao izrasti u startnog centra ali ima jos dosta toga da popravi u svojoj igri (pogotovo u odbrani gdje je uzasan) u cemu ga je uveliko sprijecila ova povreda clanka desne noge. sto se tice prve petorke, mislim da necu pretjerati ako kazem da je u stanju dobiti startnu petorku bilo kojeg drugog nba tima ALI ta klupa i nedostatak kvaliteta na istoj je prava rak rana ekipe. olshey ce imati pune ruke posla pokusavajuci sklopiti kvalitetan roster za iducu sezonu jer sve su prilike da necemo potpisati j.j. hicksona (free agent na kraju sezone), koji jeste solidan ove sezone ali je klasicna cetvorka koja igra na poziciji centra i nerijetko predstavlja najslabiju kariku portlandove igre u odbrani, tako da ce biti u potraznji za startnim centrom. pekovic je jedno od imena koje se spominje ali to ime zahtjeva poprilicno masivan iznos novca . . . bice zanimljivo kako ce se stvari odvijati u rip cityu.
The biggest issue surrounding the Blazers this off season will be what to do with JJ Hickson. If the Blazer's do not renounce his Bird Rights, his cap hold is $7.2 mil. Assuming the best, [that the cap is at least $60 mil, Portland only sticks with the eight guaranteed contracts, and their 1st round pick is sent to Charlotte], if Portland picks up his cap hold, that would leave Portland with $7,708,926 in cap space. With some glaring holes at starting Center, and reserve PG and SG, there is not a lot of room to go out and sign suitable candidates.
jutros ocekivan poraz od warriorsa. ne odgledah utakmicu ali jedan pogled na box score i procenat suta matthewsa i aldridgea je dovoljno jasan pokazatelj koliko ih je umor sustigao.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 jan 2013, 09:18

tesko da ce portland viditi doigravanje ove sezone, jednostavno nemaju klupu za takvo nesto
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 12 jan 2013, 11:02

Portiv Warriorsa se nije moglo.Umor ih svladao.Nije ih bilo u prvim minutama utakmice nikako na terenu, e jbg onda.

Lillard vratio Portland u igru, ali nije mogao sam.Batum los u defenzivi.Bit ce tesko, ali neka da vidimo.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 jan 2013, 02:42

nema baš mnogo simpatizera Blazersa ovdje .. meni su baš simpatični :P
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 17 jan 2013, 04:14

Neka momci sada poderu Cavse.Jako je bitno - ajmoo :)

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 17 jan 2013, 04:38

Nije tako lose.Vratili su se nakon malo veceg zaostatka.Trebali bi kao prvo zaustavit Irvinga.Malo se moraju posloziti.

EDIT: Poluvrijeme -17 :roll:

Nije dobro.Istroseni su, a i sut ih ne ide za razliku od gostiju...

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 17 jan 2013, 06:26

Nakon fantasticnog povratka za pobjedu nije bilo snage.Irving brutalan, s njim i Thompson.

Steta jer ovo je bila velika prilika za uhvatit laku pobjedu.Cestitek Clevelandu.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 17 jan 2013, 21:25

ma ne znam kako izgubiše od očajnog Clevelanda .. katastrofalno prvo poluvrijeme :roll: evo nešto za oči od JJ Hicksona :D šteta što Portland većinu svojih domaćih tekmi igra kasno, 03:00 ili 04:00 h, pa ne mogu da ih gledam .. gledao sam sinoć (jutros) 1/4 i otišao da sovim ..

[youtube][/youtube]

NON MOLLARE MAI

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 18 jan 2013, 03:40

svaka cast hicksonu, bas je podigao svoju igru na neki visi nivo i s obzirom na pare koje zaradjuje pristojnu sumu poena doprinosi timu ali kada vidim kako mu protivnici setaju po reketu dusa me zaboli. igrom slucaja je zavrsio u portlandu kao startni centar a da je situacija iole normalna bio bi odlicna zamjena za lamarcusa.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 jan 2013, 03:53

Ko hoce trenerku gornji dio Portlanda?

Naidjo neki dan u Rossu za 20$, orignal je, samo nek pokrije putarinu, poklon od mene.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 20 jan 2013, 12:56

Zajebli su ih suci, ali opet si ne smijes dopustit izgubit od Cavsa i Bucksa kod kuce ako zelis playoff.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 jan 2013, 13:03

ma sljepci, zgazili ih ljudi 1/4 ..

NON MOLLARE MAI

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 22 jan 2013, 09:26

O moji Blazeri :cry:

Izgubili doma od Wizardsa.Obrana je jako losa,37 koseva 1/4.

Ne vjerujem.Batum triple-double, ali ipak nista od pobjede.Ova sezona je bila sansa za uhvatit PO, ali bojim se da nista od toga.Preumorni su, a klupa ne daje doprinos. :roll:

Odgovori

Natrag na “Portland Trail Blazers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.