U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Cartman
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Cartman » 11 jan 2013, 16:24

Sta hoces ti? Da se pojavi igrac Svjetske klase od 25 godina i da igra za BiH? Pa yebo ga ti, BiH nije nimalo napravila Spahica, Pjanica, Begovica, Mujdzu, Ibisevica, Salihovica, Misimovica i tako dalje sto se tice fudbala. Sve su naucili u inostranstvu. A qurac bi i Dzeko bio gdje je danas da je ostao u Zelji samo jos godinu ili dvije. Unistili bi ga. Dobili smo citavu reprezentaciju skoro gotovu. Jadna nam je majka da BiH sama svoje igrace proizvodi. Plafon nivo Albanije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

b9k
Kontakt:

Post Postao/la b9k » 12 jan 2013, 13:05

Vi pricajte sta hocete al mali Haris razvaljuje za Real M. U18, 12 golova, 14 tekmi..tako mi rece njegov stari ;)

nihco

Post Postao/la nihco » 12 jan 2013, 13:09

b9k je napisao/la:Vi pricajte sta hocete al mali Haris razvaljuje za Real M. U18, 12 golova, 14 tekmi..tako mi rece njegov stari ;)
koji haris ?
Sent from my Commodore 64

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jan 2013, 13:14

b9k je napisao/la:Vi pricajte sta hocete al mali Haris razvaljuje za Real M. U18, 12 golova, 14 tekmi..tako mi rece njegov stari ;)
:lol: :lol: :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 jan 2013, 13:17

nihco je napisao/la:
koji haris ?
harishp :mrgreen:
garant igra na nečije drugo ime, varaju i u Realu ccc
DRUG NEBI TI PUNCA

nihco

Post Postao/la nihco » 12 jan 2013, 13:18

bagrcavi je napisao/la:
nihco je napisao/la:
koji haris ?
harishp :mrgreen:
garant igra na nečije drugo ime, varaju i u Realu ccc
On je u PSG, priprema teren za novog trenera ! ne fakat, ima ovj Mujcinovic sto je potpisao na 6 godina , navodno je u Real Castilla > Jel taj ?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jan 2013, 13:20

Kako da ne. Kakav Real, kakvi bakraci. Igra za Real koliko i Izet Zahirovic za United. Ljudi lazu kao da internet ne postoji i kao da se te stvari ne mogu provjerit. Moze proc u njegovom selu, ali na forumu ne moze.

nihco

Post Postao/la nihco » 12 jan 2013, 13:23

Cartman je napisao/la:Kako da ne. Kakav Real, kakvi bakraci. Igra za Real koliko i Izet Zahirovic za United. Ljudi lazu kao da internet ne postoji i kao da se te stvari ne mogu provjerit. Moze proc u njegovom selu, ali na forumu ne moze.
Pa zar ima kod nas osoba koje lazu !?

b9k
Kontakt:

Post Postao/la b9k » 12 jan 2013, 13:29

ljudi sta vam je? ne znam ni ja jel to pouzdano. njegov stari rece mom starom da igra dobro i zabija. A da je otiso u Madrid, jest 100%!

nihco

Post Postao/la nihco » 12 jan 2013, 13:30

b9k je napisao/la:ljudi sta vam je? ne znam ni ja jel to pouzdano. njegov stari rece mom starom da igra dobro i zabija. A da je otiso u Madrid, jest 100%!
Ma dobro sto zabija, zabijam i ja na terminu ali u kojoj je selekciji Reala, imal neki info ?

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 12 jan 2013, 13:38

Selekcija u18 Reala ne postoji. Kakav ba Haris, ne lupajte.
Taj Haris nije vidio Reala od ukidanja prijenosa na Mrezi plus.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jan 2013, 14:22

b9k je napisao/la:ljudi sta vam je? ne znam ni ja jel to pouzdano. njegov stari rece mom starom da igra dobro i zabija. A da je otiso u Madrid, jest 100%!
I sta onda? To sto njegov stari laze po selu znaci da mi trebamo vjerovat? Prestanite sa tim glupostima.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 jan 2013, 14:25

Pravda za Izeta Zahirovica :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 12 jan 2013, 14:26

Jel se moze znati prezime tog vaseg Harisa?

A u slucaju da igra u Real Madrid bio bi sigurno svugdje po internet stranicama jer najveci klubovi imaju spiskove od 11-godisnjaka pa sve do prve selekcije. :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 jan 2013, 14:27

Bosniacum Lilium je napisao/la:Pravda za Izeta Zahirovica :mrgreen:
Kad se ono vraca sa posudbe u Vrbanjusi? Treba Unitedu sad za zavrsnicu LP. Vidis Real ima ovog Harisa, treba i Unitedu pojacanje. :lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 jan 2013, 14:30

Cartman je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Pravda za Izeta Zahirovica :mrgreen:
Kad se ono vraca sa posudbe u Vrbanjusi? Treba Unitedu sad za zavrsnicu LP. Vidis Real ima ovog Harisa, treba i Unitedu pojacanje. :lol:
Ja ne znam ko je podmetnuo tu bombu za Izeta, ali bilo kako bilo, bio je to simpatican pokusaj "navlakuse" :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 12 jan 2013, 15:04

Kemal Šikanović:Želim igrati za Bosnu i Hercegovinu!

U vihoru rata mnogi građani naše zemlje su bili prisiljeni napustiti svoja ognjišta i nastaniti se u zemljama širom Europskog kontinenta.
Takva priča je i od porodice Šikanović,porjeklom s područja Kalesije,koji su se skrasili u Francuskoj.
Otac Šaban i majka Rusema su ponosni na svoje dvoje djece,kćerku Amilu i sina Kemala,koji je rođen u Francuskoj 1994 godine.
Da su Bosanci i Hercegovci uistinu talentovana sportska nacija svjedoči i uspješan put kojim je krenula fudbalska karijera mladog Kemala.
"Još kao mali je pokazivao strast za loptom,pa sam ga upisao u fudbalsku školu Strasbourga",započinje priču otac Šaban dok sjedimo u njihovom domu u Strasbourgu.
Treneri su ubrzo prepoznali da odskače od svojih vršnjaka i govorili mi da ako moj sin nastavi žestoko raditi da ću ga gledati u Ligi Prvaka.
Nakon što je predvodio kadetsku selekciju Strasbourga do titule prvaka Alsace regije,stigao je poziv iz slavnog Lyona.
"U početku nismo mogli vjerovati,Lyon je institucija u Francuskoj",nastavlja Šaban.
Iako nam nije bilo lako pustiti Kemala da tako rano ode iz porodične kuće,u dogovoru sa trenerima Strasbourga nakon što je u zadnjoj sezoni ostvario 12 golova i 18 asistencija znali smo da je spreman za korak više.
Kemal je brzo stvorio ime u omladinskoj selekciji Lyona,koja važi za jednu od najboljih u Europi.

slika
Kemal okružen zvijezdama Lyona nakon utakmice između seniorskog i juniorskog sastava Francuskog velikana gdje je postigao gol i upisao asistenciju

Danas je Kemal standardan igrač juniorskog sastava Lyona,koji redovno osvaja međunarodne turnire u svom uzrastu.
Tako su nedavno na turniru održanom u Turskom Izmiru u finalu pobjedili svoje vršnjake iz Manchester Citya,a prije toga su redom padali Galatasaray,Everton,Partizan...
Kemal Šikanović je bio proglašen najboljim igračem polufinalne utakmice protiv Partizana,a u finalu u kojem su odlučivali jedanesterci je bio siguran sa bijele tačke.
Otac Šaban ne krije koliko je ponosan:"Evo sad dok pričamo Kemal putuje sa Lyonom na turnir u Portugal",ne uspjeva sakriti radost sa lica.
Svi ga podržavamo i vjerujemo u njega,moram istaći da su i treneri koji ga vode u Lyonu trenerske i ljudske veličine.
Moram spomenuti i Miralema Pjanića,koji mu je bio velika podrška dok je nastupao za Lyon,čak i danas kada je velika zvijezda nazove,pita Kemala kako napreduje karijera.

Kada smo spomenuli reprezentaciju Bosne i Hercegovine,Šabanu je splasnuo osmijeh sa lica.
Nikad nas niko nije zvao,sa uzdahom ističe.
Sa Kemalom su na njihovu incijativu govorili ljudi iz Francuskog saveza,čak je i sam trener juniorske reprezentacije Bergero dolazio lično da ga posjeti,ali ni ja ni Kemal ne krijemo da je njegova želja dres Bosne i Hercegovine.
Ipak,razočarani smo.
Ako nas u skorašnje vrijeme niko ne kontaktira iz nogometnog saveza BiH,morat ćemo nerado razmotriti i ponudu Francuske reprezentacije.

Sa samim Kemalom smo se čuli telefonom,iako ne priča Bosanski jezik baš najbolje,priznao nam je da gleda i navija za vrijeme svake utakmice Bosne i Hercegovine,te da najviše voli igrati iza dvojice napadača.

Nadamo se da će čelni ljudi nogometnog saveza BiH zajedno sa stručnim štabom brzo reagirati i ne dozvoliti da nam se ponovi slučaj Zlatana Ibrahimovića.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 12 jan 2013, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

nihco

Post Postao/la nihco » 12 jan 2013, 15:10

Dylan Dog je napisao/la:
Kemal Šikanović:Želim igrati za Bosnu i Hercegovinu!

U vihoru rata mnogi građani naše zemlje su bili prisiljeni napustiti svoja ognjišta i nastaniti se u zemljama širom Europskog kontinenta.
Takva priča je i od porodice Šikanović,porjeklom s područja Kalesije,koji su se skrasili u Francuskoj.
Otac Šaban i majka Rusema su ponosni na svoje dvoje djece,kćerku Amilu i sina Kemala,koji je rođen u Francuskoj 1994 godine.
Da su Bosanci i Hercegovci uistinu talentovana sportska nacija svjedoči i uspješan put kojim je krenula fudbalska karijera mladog Kemala.
"Još kao mali je pokazivao strast za loptom,pa sam ga upisao u fudbalsku školu Strasbourga",započinje priču otac Šaban dok sjedimo u njihovom domu u Strasbourgu.
Treneri su ubrzo prepoznali da odskače od svojih vršnjaka i govorili mi da ako moj sin nastavi žestoko raditi da ću ga gledati u Ligi Prvaka.
Nakon što je predvodio kadetsku selekciju Strasbourga do titule prvaka Alsace regije,stigao je poziv iz slavnog Lyona.
"U početku nismo mogli vjerovati,Lyon je institucija u Francuskoj",nastavlja Šaban.
Iako nam nije bilo lako pustiti Kemala da tako rano ode iz porodične kuće,u dogovoru sa trenerima Strasbourga nakon što je u zadnjoj sezoni ostvario 12 golova i 18 asistencija znali smo da je spreman za korak više.
Kemal je brzo stvorio ime u omladinskoj selekciji Lyona,koja važi za jednu od najboljih u Europi.

slika
Kemal okružen zvijezdama Lyona nakon utakmice između seniorskog i juniorskog sastava Francuskog velikana gdje je postigao gol i upisao asistenciju

Danas je Kemal standardan igrač juniorskog sastava Lyona,koji redovno osvaja međunarodne turnire u svom uzrastu.
Tako su nedavno na turniru održanom u Turskom Izmiru u finalu pobjedili svoje vršnjake iz Manchester Citya,a prije toga su redom padali Galatasaray,Everton,Partizan...
Kemal Šikanović je bio proglašen najboljim igračem polufinalne utakmice protiv Partizana,a u finalu u kojem su odlučivali jedanesterci je bio siguran sa bijele tačke.
Otac Šaban ne krije koliko je ponosan:"Evo sad dok pričamo Kemal putuje sa Lyonom na turnir u Portugal",ne uspjeva sakriti radost sa lica.
Svi ga podržavamo i vjerujemo u njega,moram istaći da su i treneri koji ga vode u Lyonu trenerske i ljudske veličine.
Moram spomenuti i Miralema Pjanića,koji mu je bio velika podrška dok je nastupao za Lyon,čak i danas kada je velika zvijezda nazove,pita Kemala kako napreduje karijera.

Kada smo spomenuli reprezentaciju Bosne i Hercegovine,Šabanu je splasnuo osmijeh sa lica.
Nikad nas niko nije zvao,sa uzdahom ističe.
S Kemalom su na njihovu incijativu govorili ljudi iz Francuskog saveza,čak je i sam trener juniorske reprezentacije Bergero dolazio lično da ga posjeti,ali ni ja ni Kemal ne krijemo da je njegova želja dres Bosne i Hercegovine.
Ipak,razočarani smo.
Ako nas u skorašnje vrijeme niko ne kontaktira iz nogometnog saveza BiH,morat ćemo nerado razmotriti i ponudu Francuske reprezentacije.

Sa samim Kemalom smo se čuli telefonom,iako ne priča Bosanski jezik baš najbolje,priznao nam je da gleda i navija za vrijeme svake utakmice Bosne i Hercegovine,te da najviše voli igrati iza dvojice napadača.

Nadamo se da će čelni ljudi nogometnog saveza BiH zajedno sa stručnim štabom brzo reagirati i ne dozvoliti da nam se ponovi slučaj Zlatana Ibrahimovića.
E je.bi ga, pa stvarno su ovi iz dijaspore dosadni. Zna se kako se dolazi u reprezentaciju BiH ! Nismo mi ,neki tamo, Francuzi pa da posjecujemo igrace ! Spremi papire i pjeske u Bosnu, pa cemo vidjeti.
Jos ga treba moliti !

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 12 jan 2013, 15:22

Cartman je napisao/la:Sta hoces ti? Da se pojavi igrac Svjetske klase od 25 godina i da igra za BiH? Pa yebo ga ti, BiH nije nimalo napravila Spahica, Pjanica, Begovica, Mujdzu, Ibisevica, Salihovica, Misimovica i tako dalje sto se tice fudbala. Sve su naucili u inostranstvu. A qurac bi i Dzeko bio gdje je danas da je ostao u Zelji samo jos godinu ili dvije. Unistili bi ga. Dobili smo citavu reprezentaciju skoro gotovu. Jadna nam je majka da BiH sama svoje igrace proizvodi. Plafon nivo Albanije.
A ti si kao ocekivo od zemlja od 4 miliona,da sama stvara vrhunske igrace?Nemamo mi ligu za to,ali imamo da stvori talente.
Tu dodaj i Srbiju,i Hrvatski i Austriju,i Svicarsku i i i i i i i i i.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 12 jan 2013, 15:24

Odakle članak o ovom malom iz Fr ?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Invincibles14 i 8 gostiju.