Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
ma ko nam je ono na golu Rudara...Asmir Avdukic 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Koliko je kilometara ovaj stadion udaljen od Mostara ?
5-6 kmSchlager je napisao/la:Koliko je kilometara ovaj stadion udaljen od Mostara ?
Ne pada mi na pamet iznositi cinjenice (koje su iznesene barem milion puta),covjeku koji misli da njegov klub postoji 100 godina,covjeku koji misli da je stadion na kojem je Velez stekao slavu regularno dodjeljen njegovom klubu,covjeku koji je ili mladji od 25 ili promijenio klub za koji navija i misli da je to normalno.Vama nema smisla iznositi cinjenice jer zivite u zabludi!!ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:@megafon
E jesi primitivac,normalno raspravljaj i iznesi činjenice
Nemoj odgovarati na ovaj post jer svi znamo sta ces odgovoriti.Opet ces mi pricati bajke,a mislis da su cinjenice!
Ima li ikakva tribina na ovoj strani odakle snima kamera,zapadna strana valjda?
- ZRINJSKI-MOSTAR
Ja da se pitam najbolje bi bilo za nas i za mog Zrinju naparaviti novi stadion isto u predgrađu npr. Rodoć,nešto slično kao Pecara.Jer ako ste primijetili stadioni se obično dislociraju iz grada.Ali nema se para.
A Gradski bi bilo najbolje srušiti i napraviti naselje,jer je u katastrofalnom stanju.
A Gradski bi bilo najbolje srušiti i napraviti naselje,jer je u katastrofalnom stanju.
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
bosanski mediji?megafon je napisao/la:Ne pada mi na pamet iznositi cinjenice (koje su iznesene barem milion puta),covjeku koji misli da njegov klub postoji 100 godina,covjeku koji misli da je stadion na kojem je Velez stekao slavu regularno dodjeljen njegovom klubu,covjeku koji je ili mladji od 25 ili promijenio klub za koji navija i misli da je to normalno.Vama nema smisla iznositi cinjenice jer zivite u zabludi!!ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:@megafon
Nemoj odgovarati na ovaj post jer svi znamo sta ces odgovoriti.Opet ces mi pricati bajke,a mislis da su cinjenice!
podvelezci??
argumentovano diskutovat???

megafon, ignorisi svinju vidi s da ga je gripa spopala..
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
nema ali ima dosta prostora i u planu je da se pravi,vec je izmjerena lokacija i tdSchlager je napisao/la:Ima li ikakva tribina na ovoj strani odakle snima kamera,zapadna strana valjda?
- ZRINJSKI-MOSTAR
Kad svi ovdje tako nas zovete,onda što bi i ja bio kulturannem73 je napisao/la: ignorisi svinju vidi s da ga je gripa spopala..
ZRINJSKI
ZRINJSKI
nema ali bice za gostujuce navijace.. reflektori stizu u zimskoj pauzi..Schlager je napisao/la:Ima li ikakva tribina na ovoj strani odakle snima kamera,zapadna strana valjda?
ovi danasnji uslovi na stadionu nisu bas bajni
tek zadnji godina se stanje znacajnije popravilo..
kada nam je bilo najpotrebnije, uslovan stadion(nas stadion) to je bila nemoguca misija ..
i nije bas da se kuka za BB-om vise je to moralno pitanje za klub kojem se taj stadion i izgradio..
zamisli istu/slicnu situaciju u BL-u i zapitaj sebe kako bi Borac reagovao u takvoj situaciji??
ove argumente i cinjenice skutorski medija ne uzimaj za ozbiljno
i ptice na grani znaju da Velez nije, niti dan danas moze na BB ,-
sve i da suhim zlatom plati-- a bezvrijedno je o ovome diskutovati..
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- ZRINJSKI-MOSTAR
Da možda ti ne živiš u zabludi???megafon je napisao/la:Ne pada mi na pamet iznositi cinjenice (koje su iznesene barem milion puta),covjeku koji misli da njegov klub postoji 100 godina,covjeku koji misli da je stadion na kojem je Velez stekao slavu regularno dodjeljen njegovom klubu,covjeku koji je ili mladji od 25 ili promijenio klub za koji navija i misli da je to normalno.Vama nema smisla iznositi cinjenice jer zivite u zabludi!!ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:@megafon
Razmisli...

ZRINJSKI
ZRINJSKI
razmisli i preberi zadnje postove, vidi ko je sa vrijedjanjem poceo prvi..ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Kad svi ovdje tako nas zovete,onda što bi i ja bio kulturannem73 je napisao/la: ignorisi svinju vidi s da ga je gripa spopala..
aj aj ne trosi mi slova bezze.. nisi bitan svakako..
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
-
- Kontakt:
antipropaganda nogometa sto se tice Rudara,slaba igra ,kapetan im najgori,nemaju nikakvih ambicija za 3 boda,Velez ok,mada i oni slabo napadaju,neka malo i Veleza i ostalih ekipa na tv-u ovaj medija projekt stvarno je odlican,iako su rivali na tv-u bolje njih gledat nego njemce i engleze,dopizdili vise,a onaj voditelj lijepo je spomenuo suce sa utakmice zrinj-sara a nista o onim olim-zrinjski koji su također dobili 8 utakmica kazne,stvarno npr sad ko nema internet i jedini informativni dostupnik je bht pomisli da se samo sarajevu lose sudi,uvjek im fali ta objektivnost i realno prenosenje 

1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!
- ZRINJSKI-MOSTAR
@nem73
Dokaži da nisam u pravu i da se vi želite vratiti na stadion
ZRINJSKI
ZRINJSKI
-
- Kontakt:
Imaju li ovi rođeni ijednu svoju pjesmu?? Pa zar je tako teško smisliti pjesmu...
Prvo Šalalalala Velež Mostar (pa ruke), onda Tebe volim, tebi pjevam...

plagijatori...

Prvo Šalalalala Velež Mostar (pa ruke), onda Tebe volim, tebi pjevam...

plagijatori...
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
aj bola ne budi dijete?!?ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:@nem73
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Vratiti se ako može pod Bijeli Brijeg iz Principa i odigrati sezonu možda, ali istina je da nikada kao domaćini ne bi imali posjetu i belaja bi uvijek bilo.ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:@nem73
Druga stvar Bijeli Brijeg nije stadion za Budućnost. Treba planirati novi stadion.
Velež je sam sagradio sve što ima i ništa nije ukrao. Navijači skupili pare za semafor. Sve što imamo sami smo sve iz nule podigli. Ništa nikom ukrali niti neku pomoć dobili niti podršku političku ništa. Izgrađene svlaćionice po UEFA standardima, dolaze reflektori, gradiće se još tribina.
zasto se um- bol-ci javljaju najvise na ovoj temi trenutno?
al stvarno me interesira, zasto??
odkud ljub0omora?
al stvarno me interesira, zasto??
odkud ljub0omora?

ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
- ZRINJSKI-MOSTAR
Jadno,al eto sačuvali ste prednost.I vi bi u Evropu??

ZRINJSKI
ZRINJSKI
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Jadno,al eto sačuvali ste prednost.I vi bi u Evropu??![]()
Kazese jadno,jeste jadno ali je posteno,a ono vase je i jadno i neposteno kao sto je i sve vezano za Zrinjski!!
Kupujete utakmice i sudije pa vas **** ko god stigne u evropi.
Vi bi u evropu????
Zadnja izmjena: megafon, dana/u 01 nov 2009, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.