New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
White odlican u oba pravca, i on mora vise igrati.
I Kurt na pocetku sto je odigrao dobru rolu, svi ostali nisu vrjedni pomena.
Timska katastrofa, 10 asistencija manje imamo (20 poena minimum), i jasno je kao dan ko nam najvise fali.
I Kurt na pocetku sto je odigrao dobru rolu, svi ostali nisu vrjedni pomena.
Timska katastrofa, 10 asistencija manje imamo (20 poena minimum), i jasno je kao dan ko nam najvise fali.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Bili smo isti bez Amarea kad se Felton povrijedio.
Gledam baš statistiku i jedino White odskače od ostatka tima. Za 15 minuta 11 poena, 2 skoka i 3 ukradene lopte. Brewera više nikad ne uvesti u igru.
Gledam baš statistiku i jedino White odskače od ostatka tima. Za 15 minuta 11 poena, 2 skoka i 3 ukradene lopte. Brewera više nikad ne uvesti u igru.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Evo sad je time-out, na -18 smo. Minutu nakon završetka time-outa bićemo na -22/24
- SheldonCooper
- Kontakt:
@carlo možda i jest igra ovako loša a i rezultat nepovoljan zbog ne igranja Brewera 
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Nesto nije u redu kad god je Amare tu...cini se...SaltCityAttack je napisao/la:ja bi prije reko da ste vi losi sa Amareom nego bez Feltona..jednostavno kad je god on tu vi lose pocnete igrati
Želiš reći da gubimo zbog Amarea?mvpkobe je napisao/la:Nesto nije u redu kad god je Amare tu...cini se...SaltCityAttack je napisao/la:ja bi prije reko da ste vi losi sa Amareom nego bez Feltona..jednostavno kad je god on tu vi lose pocnete igrati
Ja, ja. Fali nam glavni igrač, Ronny BrewerSheldonCooper je napisao/la:@carlo možda i jest igra ovako loša a i rezultat nepovoljan zbog ne igranja Brewera
da indirektno, znaci ne da on nesto previse fula ili ne igra odbranu, nego jednostavno poremeti sistem ili atmosferu koja najvise odgovara knicksima...kemija je mocna stvar...Carlo je napisao/la:Želiš reći da gubimo zbog Amarea?mvpkobe je napisao/la:Nesto nije u redu kad god je Amare tu...cini se...SaltCityAttack je napisao/la:ja bi prije reko da ste vi losi sa Amareom nego bez Feltona..jednostavno kad je god on tu vi lose pocnete igrati
- Paraglajder
- Kontakt:
Da je još možda minuta moglo bi se možda i dobiti ovoParaglajder je napisao/la:Melo vas vrati, jao ovog Čikaga, oni bi protiv Mega Vizure ispustili +30
@kobemvp, trebao si pogledati 4-5 utakmica prije nego što se vratio Amare, ista priča.
Ništa, poraz. Krivi svi redom
Na kraju me Melo ispostova bar za fantasy, prvi put otkad je kod mene (dao sam Durantulu i Parkera za njega i CP3), ako nista drugo, i trebalo mu je ovo, da se malo upuca.
Ne treba kriviti nikoga pojedinacno, posebno ne Amarea, idemo dalje, procice i ovo, vratice se i FELT, pa i Shump, pa cemo onda pricati o Amareu.
I ako jos nekad kazem rjec protiv FELTa nek me banuju odmah sa foruma.
Ne treba kriviti nikoga pojedinacno, posebno ne Amarea, idemo dalje, procice i ovo, vratice se i FELT, pa i Shump, pa cemo onda pricati o Amareu.
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Pa naravno postali su svjesni da im se on vraca...mozda je i trenirao ili putovao sa njima..to su sve znaci lose kemije...Carlo je napisao/la: @kobemvp, trebao si pogledati 4-5 utakmica prije nego što se vratio Amare, ista priča.
Držim te za riječDejaNMG je napisao/la:Na kraju me Melo ispostova bar za fantasy, prvi put otkad je kod mene (dao sam Durantulu i Parkera za njega i CP3), ako nista drugo, i trebalo mu je ovo, da se malo upuca.![]()
Ti ces me prijaviti, ako slucajno sta izlanem.Carlo je napisao/la:Držim te za riječ
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
DogovorenoDejaNMG je napisao/la:Ti ces me prijaviti, ako slucajno sta izlanem.Carlo je napisao/la:Držim te za riječ
jednostavno amare vama donosi nesrecu i sve ostalo sto ide uz to 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne trolaj
[youtube][/youtube]
Jes ga momački spustio
Ray Ray se vraća 21. janura protiv New Jerseyja, propustiće dvije tekme.
[youtube][/youtube]
Jes ga momački spustio
http://espn.go.com/blog/new-york/knicks ... ing-felton" onclick="window.open(this.href);return false;"We miss Raymond," Anthony said after scoring too many of his game-high 39 points in isolation Friday. "We miss him pushing the tempo of the game. There’s a lot of things that when he was playing we were getting [and] we’re not getting right now. When we have different guys in the lineup, the games change."
Ray Ray se vraća 21. janura protiv New Jerseyja, propustiće dvije tekme.
ti ne budi naporan, pokazat ce omjeri i statistika kakvi ste bili prije amarea i kakvi ste sada kad je on dosao, vec pokazuje a tebi samo nek je na pameti i dalje kako svi ostali koji nesto negativno kazu protiv knicksa trolaju 
Mene nije briga šta ko govori o Knicksima, iskreno. Prije nego što se Amare vratio bili smo kriza, odnosno kriza smo otkako je Ray Ray povrijedio zglobove na obje ruke i otkako šuta ispod 40%, a da ne govorim o našem omjeru kada je slomio mali prst, od tada i ne igra. Dakle, ako si pogledao ijednu utakmicu Knicksa poslije 25.12 mogao si primjetiti šta nedostaje - pravi play. Kidd to više nije, on je postao klasični SG.
to opet ne negira ovaj osjecaj da amare jednostavno nesto negativno donosi knicksima, to sam i napiso prvobitno pa si se odmah uhvatio trolanja nekog, nesto bude lose kad se on vrati ekipi, karma neka losa, ne znam ali tako je definitivno, to je sve sto sam ja napisao 
Ok, tvoje mišljenje. Ja mislim da nije tako. Istina da je loš jer se tek vratio, ali čim dobije dozvolu od doktora da igra preko 25 minuta očekujem od njega da bude veoma dobar. Šutevi koje on uzima je u prošlosti pogađao kao od šale, treba njemu da se još navikne obzirom da nije odigrao utakmicu od maja.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.