LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

amerosm
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la amerosm » 12 jan 2013, 13:49

Molim navijace Lakersa da budu realni i kazu da li su stvarno sinoc ocekivali pobjedu protiv Thundera. :D :D
Nakon utakmice trener Lakersa izjavi sljedece:
Mike Trudell ‏@LakersReporter

D’Antoni said to the team: “Our season starts Sunday.”
:? :? I onda ovdje dodju neki i meni govore da nemam pojma o kosarci. U svakom normalnom klubu bi on dosad dobio nogu, ali nazalost mi kao vlasnika imamo RETARDA.

Kupchak ako je pametan ce vec sada poceti planirati za narednu sezonu. Jedino su sigurni Bryant i Nash, dok situaciju sa Howardom treba rijesiti do 21.Februara, a ostalo je sve na trade listi ili im istice ugovor....
"My Favorite Ring is Always the Next One"

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 jan 2013, 14:03

Znas kako druze...nisam vjervao u pobjedu,al uvjek ono potajno u sebi ocekujes "krenuti ce ih vec jednom". Nazalost,vec 30 i kusur urakmica to cekam a nikako da se desi.

Sto se tice Howarda on mora ostati u Lakersima ako zelimo ista da uradimo iduce sezone. Oko njega ce se buduci tim graditi.

Da nema Kobeja,ja bih najsretniji bio kad bi ovo ljeto krenuli u rekonstrukciju tima. Ima dosta slobodnih igraca ovo ljeto.

Moj izbor najboljih

Al Jefferson,Howard,Josh Smith,David West,Paul Millsap,Stephen Jackson,Monta Elis,Iguadala,Tyreke Evans,Jennings i Cris Paul.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 12 jan 2013, 15:17

Skromno nema sta :D
Thomas Müller - Fußballgott

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 jan 2013, 15:30

don_burza je napisao/la:Skromno nema sta :D

Drug,nisi me razumio. Ovo je skupina igraca iz koje bih ja nasao jedno ili dva pojacanja za Lakerse.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 12 jan 2013, 15:43

Iguodala bi vama odlicno dosao, covjek igra odlicnu odbranu, a u napadu nije rupa, uz to odlican timski igrac i Josh Smith ima ove karakteristike, ali nevjerujem da ce on iz Atlante.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 12 jan 2013, 15:49

asunsao je napisao/la:Iguodala bi vama odlicno dosao, covjek igra odlicnu odbranu, a u napadu nije rupa, uz to odlican timski igrac i Josh Smith ima ove karakteristike, ali nevjerujem da ce on iz Atlante.
Isto tako i ja ne vjerujem da ce Iggy iz Denvera ;) ;)
I on nije ove sezone slobodan igrac,ali moze postati,jer ima opciju u ugovoru kojom bi iduce sezone uzeo 15mil.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 jan 2013, 16:05

asunsao je napisao/la:Iguodala bi vama odlicno dosao, covjek igra odlicnu odbranu, a u napadu nije rupa, uz to odlican timski igrac i Josh Smith ima ove karakteristike, ali nevjerujem da ce on iz Atlante.

Smith ce 100 % ici iz Atlante

mvpkobe
Kontakt:

Post Postao/la mvpkobe » 12 jan 2013, 18:07

amerosm je napisao/la:Molim navijace Lakersa da budu realni i kazu da li su stvarno sinoc ocekivali pobjedu protiv Thundera. :D :D
Nakon utakmice trener Lakersa izjavi sljedece:
Mike Trudell ‏@LakersReporter

D’Antoni said to the team: “Our season starts Sunday.”
:? :? I onda ovdje dodju neki i meni govore da nemam pojma o kosarci. U svakom normalnom klubu bi on dosad dobio nogu, ali nazalost mi kao vlasnika imamo RETARDA.
Ali Lakersi nisu svaki klub, zasto ga mijenjati kad je sada postalo jasno da nije do trenera, ova losa igra se vuce vec par godina, ovo je samo kulminacija, najbolji trener sa ovom istom i cak jacom ekipom dozivio je itekakav debakl...

Dakle najlogicnije je pustiti sada covjeka da radi - mozda ce ih krenuti...

BTW zasto bi vlasnik bio retard? Da je on retard ne bi bio vlasnik takve institucije. Covjek je ostavrio mnoge stvari u zivotu i sa lakersima i vjerujem da on ima siru perspektivu te da shvata da nije smak svijeta ako lakersi imaju jednu losu sezonu u 20 godina. I potpuno ga razumijem ako mu je njegov sin vazniji od navijaca. Sa druge strane sezona nije ni na polovici i sve je moguce pa cak i da lakersi osvoje prstenje.

mvpkobe
Kontakt:

Post Postao/la mvpkobe » 12 jan 2013, 18:13

asunsao je napisao/la:Mene ponasanje Howarda iritira, covjeku sve smijesno. Gube Lakersi on crce od smijeha na klupi, a on je po meni uz trenera najveci krivac jer je on i doveden da igra odbranu, kao jedan od najboljih odbrambenih igraca u NBA.
Covjek je pametniji od tebe i od mnogih navijaca lakersa i vi bi se mogli ugledati na njega.

Jel treba sad da place i da se nervira? Pa bas kad ti lose ide tada ti je dobro raspolozenje najpotrebnije da ne klones duhom i ne pogubis zivce. Zato smijeh i sluzi. :mrgreen:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 12 jan 2013, 18:13

mvpkobe je napisao/la:
Ali Lakersi nisu svaki klub, zasto ga mijenjati kad je sada postalo jasno da nije do trenera, ova losa igra se vuce vec par godina, ovo je samo kulminacija, najbolji trener sa ovom istom i cak jacom ekipom dozivio je itekakav debakl...

Dakle najlogicnije je pustiti sada covjeka da radi - mozda ce ih krenuti...

BTW zasto bi vlasnik bio retard? Da je on retard ne bi bio vlasnik takve institucije.
prvo Jim Buss je tu jer mu je tatica to sve ostavio i lik itekako jeste retardiran (al haman tebi nikako to ne ide u glavu :roll: ), reko si mi skoro da nemam argumenata za ovu raspravu, gdje ces bolji argument od ovog skora Lakersa i 2 zaredom pogresna trenera, poslusaj sta kaze legenda Lakersa (valjda nosi neku tezinu) : I love dr. Buss, but I don't trust Jim Buss :!:
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 12 jan 2013, 18:16

mvpkobe je napisao/la:
asunsao je napisao/la:Mene ponasanje Howarda iritira, covjeku sve smijesno. Gube Lakersi on crce od smijeha na klupi, a on je po meni uz trenera najveci krivac jer je on i doveden da igra odbranu, kao jedan od najboljih odbrambenih igraca u NBA.
Covjek je pametniji od tebe i od mnogih navijaca lakersa i vi bi se mogli ugledati na njega.

Jel treba sad da place i da se nervira? Pa bas kad ti lose ide tada ti je dobro raspolozenje najpotrebnije da ne klones duhom i ne pogubis zivce. Zato smijeh i sluzi. :mrgreen:
Drug,koliko god ja mrzio lakerse ti nisi u pravu.
Lakersi su ipak ime,koje je bilo,koje je sad i koje ce ostati i poslije Howarda,a kako je krenuo samo ce svoje ime unistiti...
Kakav je to igrac kad ga boli neka stvar za ekipu u kojoj igra??Pri dolasku kaze kako ce uciniti sve da osvoji prsten a onda mu smijesno kad fuli 856000 slobodnih bacanja...Pa i Wizardsima je tesko kad gube iako su 100x slabija ekipa od LAL,a ovom svejedno...treba to po kratkom postupku u BKN za Lopeza i Wallace-a,dok se rus nije predomislio :roll:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 12 jan 2013, 18:21

mvpkobe je napisao/la:

Nisam nikakav fan Lakersa, kao sto se vidi iz avatara, nego objektivno govorim da me to iritira, a meni svejedno nek se smije, pa kad ne udju u play-off mozda da snimi neku komicnu seriju dok se ostale ekipe bore za prsten :?:
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 jan 2013, 18:34

Jos nisam dozivio da navijaci L.A mrze toliko svoj klub. :!: :!: Samo su uz tim, kada se pobjeduje.Da dode Phil,neka izgube 3,4 tekme,traziti ce smjenu trenera.Kad se samo sjetim kada su trade napravili sa Howardom,kao ima da sredimo sve redom,daleko smo najaci tim :!: Cesto je Kobe kriv,pa vlasnik kluba sada,(a trade sa Howardom se bio genialan)Mike prvi,pa drugi........... :oops: :oops: :oops:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 jan 2013, 19:14

majestic24 je napisao/la:

Smith ce 100 % ici iz Atlante
Smith 100''% nece ici iz ATL jer je on franchise igrac i gradice se ekipa oko njega,a imace salary cap za to iduce sezone plus je on izjavio da nikada ,do sada,nije ni namjeravao ici iz ATL!

mvpkobe
Kontakt:

Post Postao/la mvpkobe » 12 jan 2013, 19:19

asunsao je napisao/la:
mvpkobe je napisao/la:

Nisam nikakav fan Lakersa, kao sto se vidi iz avatara, nego objektivno govorim da me to iritira, a meni svejedno nek se smije, pa kad ne udju u play-off mozda da snimi neku komicnu seriju dok se ostale ekipe bore za prsten :?:
Zar sam rekao da si fan lakersa? Vidis kako sikiracija umanjuje mentalne sposobnosti... Bas si pametan sto te to iritira, milina jedna jel tako? Ii mozda vise volis da se smijes i osjecas dobro? :mrgreen:

kako ne shvatas da od sikirancije i tuge nema fajde?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 13 jan 2013, 00:14

majestic24 je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Skromno nema sta :D

Drug,nisi me razumio. Ovo je skupina igraca iz koje bih ja nasao jedno ili dva pojacanja za Lakerse.
Koliko to cap spacea imate? :roll:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

mvpkobe
Kontakt:

Post Postao/la mvpkobe » 13 jan 2013, 09:25

Melo15 je napisao/la:
mvpkobe je napisao/la:

Drug,koliko god ja mrzio lakerse ti nisi u pravu.
Lakersi su ipak ime,koje je bilo,koje je sad i koje ce ostati i poslije Howarda,a kako je krenuo samo ce svoje ime unistiti...
Kakav je to igrac kad ga boli neka stvar za ekipu u kojoj igra??Pri dolasku kaze kako ce uciniti sve da osvoji prsten a onda mu smijesno kad fuli 856000 slobodnih bacanja...Pa i Wizardsima je tesko kad gube iako su 100x slabija ekipa od LAL,a ovom svejedno...treba to po kratkom postupku u BKN za Lopeza i Wallace-a,dok se rus nije predomislio :roll:
Tebi bi koristilo da se malo upoznas sa Zen filozofijom, dakle nekad je dobro da ti nije stalo...ikad cuo za izraz izgorio u zelji? previse mu je stalo? previse zelio?

Sa druge strane otkud znas da mu nije stalo? - ako se smije i dobro zabavlja to ne znaci da mu nije stalo nego da dobro upravlja svojim mentalnim stanjem to je izraz lica pobjednika dakle covjek ima jednu od najboljih NBA karijera i uvjeren je u svoj konacni trijumf, pun samopouzdanja i sad treba da se sekira zbog ne toliko dobrog pocetka sezone i sto fula tamo neka slobodna slobodna- a vamo milioni kapaju svake hefte? U biti osmjeh je jedan od nacina da se izrazi embarasment a da se ne izgleda kao placipi.cka i ne osjecas jadno...Jesi primjetio da neki ljudi kad upadnu na ledu na ulici ili slicno pocnu se smijati dok drugi pocnu proklinjati i psovati?

Ali u balkanskoj kulturi(i ne samo balkanskoj) veliki je fol nabaciti nasikiran i ozbiljan izraz lica i onda si kao pametan i ozbiljan(ziku izraza-'ozbiljan' kao vrlina a nisam vidio vece mane u zivotu od ozbiljnosti), a u stvari samo sebi stvaras problem jer tuga jad i depresija nisu ti od koristi, a smijeh jeste od koristi :mrgreen:

U stvari cilj svakog covjeka nisu pare nego sreca dakle smijeh i dobar osjecaj cilj su sami po sebi... sta ce mu milioni koje zaradjuje ako ce sve te nba godine provoditi ozbiljnog lica i sekirati se svaki put kad izgubi i promasi...je.bo milione kad se ne osjecas dobro i raspolozeno... :mrgreen:

Dakle, levatine, ucite od pravog pobjednika i multimilionera...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 jan 2013, 09:28

zen filozofija, kakva zen filozofija bolan kad je howard blento cisti kojeg nista ne zanima osim show, pare i sam sebi da je bitan, nema tu zelje nikakve vise vezane za tim i ostalo, barem trenutno je nema
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 13 jan 2013, 09:48

LenBias je napisao/la:zen filozofija, kakva zen filozofija bolan kad je howard blento cisti kojeg nista ne zanima osim show, pare i sam sebi da je bitan, nema tu zelje nikakve vise vezane za tim i ostalo, barem trenutno je nema
ma brate ne obracaj paznju na ovog trolera koji poznaje kosarku koliko i ja skvoš
Greivis je napisao/la:
Koliko to cap spacea imate? :roll:
Lakersi i cap space ne ide u istu recenicu :!:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 13 jan 2013, 10:28

ja se stvarno nadam da trola i da nije ozbiljan :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.