Neko iz regiona,rts,hrt
Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.
Koje televizije prenose ovo prvenstvo?
Neko iz regiona,rts,hrt
Neko iz regiona,rts,hrt
1946
hrt za hrvatsku,za srbiju rts 2,za makedoniju tv sitel.Head je napisao/la:Koje televizije prenose ovo prvenstvo?
Neko iz regiona,rts,hrt
gdje legenda da mi izanalizira ove igrace, bog za rukomet 
nema potpisa
hrvatska ako prevlada hendikep zvan slavko goluža je prvi favorit za zlato. u londonu su pokazali da im danci i španci nisu ravni, ali kompleks zvan francuska ih ****... i naravno slavkec.
što se tiče njihove grupe mađare su u londonu riješili sa +7, a špance sa +5...
sve su pite pitice, samo burek pitac je
-
Rukomet do smrti
- Kontakt:
Nisi ni blizu prvi favoriti za zlato, čak da ih i neko drugi vodi. Hrvatska je zadnje zlato osvojila 2004 u Atini na OI. Prije toga u Portugalu na svjetskom 2003. Ne vidim kako im Španci i Danci (ako odigraju na nivou) nisu ravni. Španija je uzela zlato Hrvatima u Tunisu 2005, ali je Hrvatska narednih godina bila uspješnija od Španije, međutim Španija sad ima domaći teren. Što se tiče Danske, u zadnjih 10 godina Danska je savladala Hrvatsku više puta nego što je Hrvatska njih. I ta priča o "kompleksu Francuska" je izlizana jer je Francuska dobila veliku vecinu duela, ne zbog toga sto Hrvati imaju kompleks vec sto su Francuzi superiorniji na 90 % pozicija. Ali sve je moguce pa i to da Hrvatska osvoji zlato, iako su oni vise zeljeli evropsko zlato pa da to zaokruze. Sretno svimaPanda je napisao/la:hrvatska ako prevlada hendikep zvan slavko goluža je prvi favorit za zlato. u londonu su pokazali da im danci i španci nisu ravni, ali kompleks zvan francuska ih ****... i naravno slavkec.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
- legenda reala
- Kontakt:
Kiro,Csazar,G.V.Sigurdson imaju veliku minutažu + šutaju sedmerceAdmir_Sa je napisao/la:gdje legenda da mi izanalizira ove igrace, bog za rukomet
Mogli bih preko.
Palmarson kod Islanda bi mogo preko,Tej kod Tunisa mala je margina ,Dibirov Rusija isto mala je margina a ima veliku minutažu
Island,CG sam igro kečeve i Mađare
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo da se upišem u temu, da pratim @legendu. 
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Zašto Vujin ne igra kod Srbije ?
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Kao iznenađenje turnira vidim Norvežane i Crnogorce.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ima li gdje da se mogu pratiti ovi strijelci?
- Sportfanatik
- Kontakt:
Jesi dobro, Norvežana ni nema na ovom natjecanjudubrava je napisao/la:Kao iznenađenje turnira vidim Norvežane i Crnogorce.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Vandelanoitte
- Kontakt:
dilajla je napisao/la:Ima li gdje da se mogu pratiti ovi strijelci?
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Makedonija se još "pati" sa Čileancima,
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Koliko je Vujin dao ako je uopšte igrao ?
PS. Prvenstvo najlošije organizovano zadnjih 10 godina.
PS. Prvenstvo najlošije organizovano zadnjih 10 godina.
- ASD
- Kontakt:
Gledam sastav igraca Reprezentacije Australije i vidim igraca koji se zove Almir Pandzo i clan je Rukometnog kluba Iskra Bugojno. 
- legenda reala
- Kontakt:
Dobro izgleda ova "nova" Njemačka, mlada, poletna ekipa, igraju brzo moderno.
Prvih dvadesetak minuta su se mučili, dok su Brazilci imali snage, poslije toga su preuzeli kontrolu nad susretom i sigurnom igrom utakmicu priveli kraju +10.
Brazilci igraju napade maximalno 20 sekundi, 3-4 dodira i šut, zanimljiva stvar je da šutaju bez skoka
Jeste da ovo nije pravi protivnik, ali fino izgledaju Njemci.
Srbi dobili Koreju, sasvim očekivano, možda neki nisu očekivali ovako veliku razliku ali realno stanje na terenu.
Vujin je igrao, zabio je nekoliko golova 2-3(ono što sam ja upratio, pošto sam gledao kombinovano Njemačka-Brazil,Srbija i Hrvate)
Slabo radi ova zvanična stranica nikakvih informacija, slabo Španci slabo
Prvih dvadesetak minuta su se mučili, dok su Brazilci imali snage, poslije toga su preuzeli kontrolu nad susretom i sigurnom igrom utakmicu priveli kraju +10.
Brazilci igraju napade maximalno 20 sekundi, 3-4 dodira i šut, zanimljiva stvar je da šutaju bez skoka
Jeste da ovo nije pravi protivnik, ali fino izgledaju Njemci.
Srbi dobili Koreju, sasvim očekivano, možda neki nisu očekivali ovako veliku razliku ali realno stanje na terenu.
Vujin je igrao, zabio je nekoliko golova 2-3(ono što sam ja upratio, pošto sam gledao kombinovano Njemačka-Brazil,Srbija i Hrvate)
Slabo radi ova zvanična stranica nikakvih informacija, slabo Španci slabo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ipak je momak out par utakmica zbog povrede ligamenata. Inače, već godinama ne živi u Australiji, ali eto sjetili se ljudi.ASD je napisao/la:Gledam sastav igraca Reprezentacije Australije i vidim igraca koji se zove Almir Pandzo i clan je Rukometnog kluba Iskra Bugojno.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
RTCG za Montenegronate je napisao/la:hrt za hrvatsku,za srbiju rts 2,za makedoniju tv sitel.Head je napisao/la:Koje televizije prenose ovo prvenstvo?
Neko iz regiona,rts,hrt
Australci su smijesna ekipa cak imaju lika koji valjda studira u Sarajevu ili nesto tako.Utakmica dosadna, cudo sta je Cupko danas sve promasio - mislim da u karijeri nije toliko
Slijedi Alzir i jos jedna lagana utakmica.
Slijedi Alzir i jos jedna lagana utakmica.
Lep početak takmičenja za reprezentaciju Srbije. Jedna rutinska pobeda je ostvarena,sačuvana snaga i energije,nažalost golman protivnika poslat na lečenje...
... Sve u svemu zadovoljavajući početak prvenstva.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.