AEK-Marseille-St.Pauli-Livornomarseille_unique je napisao/la:dobro se slazu navijaci livorna sa nama, ima ih dosat na veledromu budu kao i smpdorijinih navijaca
ANTIFA BROTHERS !
@brazzo:Lijepo je vidjeti Parmu ponovo u vrhu italijanskog fudbala.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
AEK-Marseille-St.Pauli-Livornomarseille_unique je napisao/la:dobro se slazu navijaci livorna sa nama, ima ih dosat na veledromu budu kao i smpdorijinih navijaca
tu bih jos dodao celtic i donekle hapoel tel aviv, npr. u celtic shopu mozes naci produkte st.pauli itd a navijci imaju odlicne odnose medjusobno godinama.Lucarelli je napisao/la: AEK-Marseille-St.Pauli-Livorno
ANTIFA BROTHERS !![]()

Pa postoji tu i Celtic,Montpellier,Velež,Bayern,Rayo Vallecano,Atalanta i još mnogi ali ovi su udarni(valjda razumiješ šta želim reći).steve-o je napisao/la:tu bih jos dodao celtic i donekle hapoel tel aviv, npr. u celtic shopu mozes naci produkte st.pauli itd a navijci imaju odlicne odnose medjusobno godinama.Lucarelli je napisao/la: AEK-Marseille-St.Pauli-Livorno
ANTIFA BROTHERS !![]()
znam brateLucarelli je napisao/la:Pa postoji tu i Celtic,Montpellier,Velež,Bayern,Rayo Vallecano,Atalanta i još mnogi ali ovi su udarni(valjda razumiješ šta želim reći).steve-o je napisao/la:tu bih jos dodao celtic i donekle hapoel tel aviv, npr. u celtic shopu mozes naci produkte st.pauli itd a navijci imaju odlicne odnose medjusobno godinama.Lucarelli je napisao/la: AEK-Marseille-St.Pauli-Livorno
ANTIFA BROTHERS !![]()
@legy:Morte al fascismo !
miky_hz je napisao/la:Juve 2-0 vodio,sad gubi 3-2![]()
Jos jednu godinu Inter osvaja,5-ta zaredomprestit ce ono sto je Lyon uradio u Francuskoj
legy je napisao/la:sta je bilo jubentusovci ?????
miky_hz je napisao/la:Juve 2-0 vodio,sad gubi 3-2![]()
Jos jednu godinu Inter osvaja,5-ta zaredomprestit ce ono sto je Lyon uradio u Francuskoj
Da se primjetiti. Zato tako i brojismiky_hz je napisao/la:Ne navijam ja za Inter![]()
A uzeli su 4 zadnja prvenstva,i ovo bi im bilo 5-to kako sam i napisao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.