ma dajj..ja sam gledo salcinovica sve utakmice dok je bio u zrinjskom..pa vjeruj taj covjek nista zivo nije odigro ima muslimana i sada u zrinjskom kao sto i gore napiso da je ga melher napo..sto ne napadne ove sada..a da se vratim konkreno na njegovu igru koja je bila ravna nuli samo je jednu utakmicu odigro solidno a to je bilo bas protiv celika u kupu i to je sve sto je uspio odigrat u zrinjskom..a sto se tice rijeke pratim hrvatski nogomet siguno vise od tebe tako da znam da ni gore nije pocinjao u prvi 11..tek nesto sitno je ukazio s klupe a ruku na srce dobio je par utakmica i mjesto u prvi 11 gdje ni gore nista nije pokazo..jer covjek nije neki igrac iskreno..kao navijac zrnjskog volio bi da "pojaca" sarajevo jer ce nam time povecat sanse da ga stignemo a u to vjerujem ako on bude jedan od glavnih igraca..nemoj mislit da nesto provociram jer sam za diskusiju..samo sam dao svoje misljenje za tog igraca jer nije stvarno pojacanje ni za koga..et to je sto se tice salcinovica..criscito je napisao/la:Ovakve bljuvotine o Salcinovicu mogu pisat samo forumasi koji ga nikad nisu gledali na djelu.
Momak je prosao sve mlade selekcije, debitovao za A reprezentaciju sa 20 godina...
A to da je problematican, pa stalno mijenja klubove, po cemu to? Iz Zrinjskog je otisao, jer je napadnut na treningu od strane Melhera, zbog toga sto mu je smetao sto je musliman (prakticar). Iz Rijeke nije otisao sto nema kvaliteta, vec sto se nije htio odrec svojih vjerskih nacela. Na pripremama u ovoj super jakoj Rijeci je uglavnom pocinjao svaku utakmicu u prvih 11. Koliko igraca Zelje i Sarajeva bi moglo biti u rosteru ove Rijeke?
Sad je kao otjeran iz Olimpica? Ubrzo ce se on oglasiti povodom svega sto se desavalo u Olimpicu, pa mozda skontate neke stvari. Gracic mu je za 4 mjeseca ugovora duzan para, koliko za cijelu godinu ima najplaceniji igrac Celika. I to je samo jedan od razloga.
A sto se tice Sarajeva, nikad nije rekao da je 100% dogovorio i da ce doci. Pricali su par puta, obecao je da ce razmotrit situaciju, al da mu je prioritet da ide vani. Ako ne ode van BiH, onda ce sigurno potpisat za Sarajevo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam ga gledao kad je Zeljo igrao kup utakmicu na Otoci gdje smo s igracem manje zabili go. Covjeka nisam vidio na terenu 70minuta,poslije toga je mislim zamijenjen. Sad da li je to sto je Zeljo puno jaci kao kolektiv,pa on nije dosao do izrazaja ili je on stvarno los kao tu utakmicu.
Opet to ne mora nista da znaci,on moze buknuti u Sarajevu,jer sad u Sarajevu nema nekih igraca da bi njemu pravili konkurenciju ako cemo biti realni.Ovaj postojeci kadar poredit s Salcinovicem nije moguc.Tako da zato mislim da bi on mogao nesto uraditi ako dode.
Sto se tice ovih odlazaka i dolazaka uopceno,mislim da to nista ne valja.Ekipa se ne moze uigravati svaki sest mjeseci.Sad moze doci tri Saida,ali za polusezonu se treba uigrati i ganjati titulu na ovaj nacin je po meni nemoguce.
Opet treba sacekati,ali optimista nisam neki.
Opet to ne mora nista da znaci,on moze buknuti u Sarajevu,jer sad u Sarajevu nema nekih igraca da bi njemu pravili konkurenciju ako cemo biti realni.Ovaj postojeci kadar poredit s Salcinovicem nije moguc.Tako da zato mislim da bi on mogao nesto uraditi ako dode.
Sto se tice ovih odlazaka i dolazaka uopceno,mislim da to nista ne valja.Ekipa se ne moze uigravati svaki sest mjeseci.Sad moze doci tri Saida,ali za polusezonu se treba uigrati i ganjati titulu na ovaj nacin je po meni nemoguce.
Opet treba sacekati,ali optimista nisam neki.
Evo statistike strasnog igraca.
http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... Fenan/2759" onclick="window.open(this.href);return false;
277 min ukupno odigrao i to jednu citavu.
http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... Fenan/2759" onclick="window.open(this.href);return false;
277 min ukupno odigrao i to jednu citavu.
NO PYRO NO PARTY
moj prijatelju..nije musliman svaki koji se zove Muhamed,Alija...nije musliman samo biti imenom..ugl fulio si ovo i to kilometrima..felix54 je napisao/la:ma dajj..ja sam gledo salcinovica sve utakmice dok je bio u zrinjskom..pa vjeruj taj covjek nista zivo nije odigro ima muslimana i sada u zrinjskom kao sto i gore napiso da je ga melher napo..sto ne napadne ove sada..a da se vratim konkreno na njegovu igru koja je bila ravna nuli samo je jednu utakmicu odigro solidno a to je bilo bas protiv celika u kupu i to je sve sto je uspio odigrat u zrinjskom..a sto se tice rijeke pratim hrvatski nogomet siguno vise od tebe tako da znam da ni gore nije pocinjao u prvi 11..tek nesto sitno je ukazio s klupe a ruku na srce dobio je par utakmica i mjesto u prvi 11 gdje ni gore nista nije pokazo..jer covjek nije neki igrac iskreno..kao navijac zrnjskog volio bi da "pojaca" sarajevo jer ce nam time povecat sanse da ga stignemo a u to vjerujem ako on bude jedan od glavnih igraca..nemoj mislit da nesto provociram jer sam za diskusiju..samo sam dao svoje misljenje za tog igraca jer nije stvarno pojacanje ni za koga..et to je sto se tice salcinovica..criscito je napisao/la:Ovakve bljuvotine o Salcinovicu mogu pisat samo forumasi koji ga nikad nisu gledali na djelu.
Momak je prosao sve mlade selekcije, debitovao za A reprezentaciju sa 20 godina...
A to da je problematican, pa stalno mijenja klubove, po cemu to? Iz Zrinjskog je otisao, jer je napadnut na treningu od strane Melhera, zbog toga sto mu je smetao sto je musliman (prakticar). Iz Rijeke nije otisao sto nema kvaliteta, vec sto se nije htio odrec svojih vjerskih nacela. Na pripremama u ovoj super jakoj Rijeci je uglavnom pocinjao svaku utakmicu u prvih 11. Koliko igraca Zelje i Sarajeva bi moglo biti u rosteru ove Rijeke?
Sad je kao otjeran iz Olimpica? Ubrzo ce se on oglasiti povodom svega sto se desavalo u Olimpicu, pa mozda skontate neke stvari. Gracic mu je za 4 mjeseca ugovora duzan para, koliko za cijelu godinu ima najplaceniji igrac Celika. I to je samo jedan od razloga.
A sto se tice Sarajeva, nikad nije rekao da je 100% dogovorio i da ce doci. Pricali su par puta, obecao je da ce razmotrit situaciju, al da mu je prioritet da ide vani. Ako ne ode van BiH, onda ce sigurno potpisat za Sarajevo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ništa od Salčinovića, tražio je nešto više love, naši nisu bili za tu varijantu, te je ovaj rekao kako će sačekati par dana da vidi ima li boljih ponuda, ako ne, možda i potpiše za naš Klub.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sarajevo zainteresovano za Ermina Huseinbašića
Talentirani napadač Gradine Ermin Huseinbašić (20) karijeru bi mogao nastaviti na Koševu. Nekada najbolji strijelac Prve lige Federacije BiH zanimljiv je stručnom štabu koševskog premijerligaša. Vjeruju kako bi mogao biti pojačanje.
Kako smo uspjeli saznati, predstavnici Bordo tima već su stupili u kontakt sa menadžerom pomenutog igrača.
Iako se zvanično ne može reći da je postignut dogovor postoji velika mogućnost da se Huseinbašić uskoro priključi drugoplasiranom timu BHT Premijer lige. Ermin je izuzetno talentovan i brz nogometaš. Sjajno se snalazi u protivničkom šesnaestercu, a odličan je i izvođač slobodnih udaraca.
Prije Gradine (gdje je bio prvi topnik u Prvoj ligi Federacije BiH) igrao je za mlađe kategorije Zvijezde iz Gradačca gdje je briljirao. U sezoni 2009/10 bio je prvi strijelac lige do 17 godina. Postigao je 22 pogotka, a upisao je i 7 asistencija. Ostaje da vidimo hoće li i zvanično postati stanovnik bordo svlačionice.
poslije Nuhanovića, mogli bi dobiti još jedno pojačanje iz Zvijezde
samo nikada on nije bio prvi strijelac Prve lige FBiH na kraju sezone, jeste bio najbolji strijelac polusezoneseven je napisao/la:Sarajevo zainteresovano za Ermina Huseinbašića
Talentirani napadač Gradine Ermin Huseinbašić (20) karijeru bi mogao nastaviti na Koševu. Nekada najbolji strijelac Prve lige Federacije BiH zanimljiv je stručnom štabu koševskog premijerligaša. Vjeruju kako bi mogao biti pojačanje.
Kako smo uspjeli saznati, predstavnici Bordo tima već su stupili u kontakt sa menadžerom pomenutog igrača.
Iako se zvanično ne može reći da je postignut dogovor postoji velika mogućnost da se Huseinbašić uskoro priključi drugoplasiranom timu BHT Premijer lige. Ermin je izuzetno talentovan i brz nogometaš. Sjajno se snalazi u protivničkom šesnaestercu, a odličan je i izvođač slobodnih udaraca.
Prije Gradine (gdje je bio prvi topnik u Prvoj ligi Federacije BiH) igrao je za mlađe kategorije Zvijezde iz Gradačca gdje je briljirao. U sezoni 2009/10 bio je prvi strijelac lige do 17 godina. Postigao je 22 pogotka, a upisao je i 7 asistencija. Ostaje da vidimo hoće li i zvanično postati stanovnik bordo svlačionice.
poslije Nuhanovića, mogli bi dobiti još jedno pojačanje iz Zvijezde![]()
ermin huseinbasic je vec jednom bio na probi u sarajevu samo tada nije zadoljio i onda potpisuje za gradinu
momka licno poznajem i kao igrac nije los mogao bi napredovati ali njegov najveci problem je alkohol a kako sam cuo od nekih srebrenicana dok je igrao u gradini usput je radio i kao konobar
sretno vam u nastavku sezone i veliki poz iz gradacca
momka licno poznajem i kao igrac nije los mogao bi napredovati ali njegov najveci problem je alkohol a kako sam cuo od nekih srebrenicana dok je igrao u gradini usput je radio i kao konobar
Joj sta od bh. velikana radi Irfan, ovo vise nije normalno. Cuj Huseinbasic, frajer notorni alkoholicar, ali ima jednog opasnod decka iz Sandzaka koji mu je menadzer, gle slucaja, veliki haver od Irfana. Jao, jao majko moja mila. Budite pozdravljeni, do nekih novih vremena.
Po meni je bolje dovoditi ovakve igrače nego igrače tipa Salčinovića.....seven je napisao/la:Sarajevo zainteresovano za Ermina Huseinbašića
poslije Nuhanovića, mogli bi dobiti još jedno pojačanje iz Zvijezde![]()
Pa mozda je samo sklon alkoholu, a ne pije. Nemojte ga unaprijed osudjivat. 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
on je tada vec imao ugovor sa Gradionom, i otisao je sam na probu u Sarajevu, za to nije znao ni njegov menadzer, i zbog toga nije ostao u Sarajevu...N5555 je napisao/la:ermin huseinbasic je vec jednom bio na probi u sarajevu samo tada nije zadoljio i onda potpisuje za gradinu
Huseinbasic je igrac koji je mnogo obecavao, ali nakon sto se vratio sa probe iz Belgije(gdje je zadovoljio, ali menadzer je trazio previse love) vise je vremena provodio u kafani nego na treningu...ali jos je mlad i kad bi ostavio alkohol mogao bi nesto i napraviti, ove sezone uz Ordagica jedini igrac koji je nesto i pokazao u Gradini...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Iz pouzdanih izvora cuo sam da vam dolazi jedan crnogorac napadac kojeg bi ja vise volio da dodje nama al mu je konkurencija veca pa ce se vjerovatno udomiti kod vas....btw irfan je cudo sa svojim igracima...al izgleda kako njega nema da dovodite i pregovarate sa ozbiljnim pojačanjima
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nedo Turkovic da nije?tmtmtmtm je napisao/la:Iz pouzdanih izvora cuo sam da vam dolazi jedan crnogorac napadac kojeg bi ja vise volio da dodje nama al mu je konkurencija veca pa ce se vjerovatno udomiti kod vas....btw irfan je cudo sa svojim igracima...al izgleda kako njega nema da dovodite i pregovarate sa ozbiljnim pojačanjima
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da nije to onaj Nedo Turkovic sa Cengic Vile?, sto je igrao za Sarajevsku Bosnu pa otisao u Zagreb (ne znam kako se gore proveo)... AKo je ovaj tip u pitanju, znam da je mrtvi manijak...Sarajlijc@ je napisao/la:Nedo Turkovic da nije?tmtmtmtm je napisao/la:Iz pouzdanih izvora cuo sam da vam dolazi jedan crnogorac napadac kojeg bi ja vise volio da dodje nama al mu je konkurencija veca pa ce se vjerovatno udomiti kod vas....btw irfan je cudo sa svojim igracima...al izgleda kako njega nema da dovodite i pregovarate sa ozbiljnim pojačanjima
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije vjerovatno cim ovaj napisa crnogorac.
Al eto dolazi nam Lakicevic mada on nije napadac, ne znam stvarno ko bi to mogao biti, mozda Adrovic hahahha 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Dobar je husejnbasic al ga zeza trocadero (jedna diskoteka u srebreniku) tu su on i damir tusunovic najvece zvijezde petkom. Kad bi se doveo ured i da krene sportskim zivotom zivit bio bi dobro pojacanje 
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Daleko je on od dobrog..jedino što ima dobro je menadzer..mora se bit stvarno dobro sposoban da se uvali igrač takve kvalitete ekipi koja se bori za prvaka lige..Nah1d je napisao/la:Dobar je husejnbasic al ga zeza trocadero (jedna diskoteka u srebreniku) tu su on i damir tusunovic najvece zvijezde petkom. Kad bi se doveo ured i da krene sportskim zivotom zivit bio bi dobro pojacanje
OFK Gradina Srebrenik
Ma nije los igrac nemoj pricat dzaba,glumi al nije sad da ne zna loptu stnut kako ga ti predstavljasBrcko87 je napisao/la:Daleko je on od dobrog..jedino što ima dobro je menadzer..mora se bit stvarno dobro sposoban da se uvali igrač takve kvalitete ekipi koja se bori za prvaka lige..Nah1d je napisao/la:Dobar je husejnbasic al ga zeza trocadero (jedna diskoteka u srebreniku) tu su on i damir tusunovic najvece zvijezde petkom. Kad bi se doveo ured i da krene sportskim zivotom zivit bio bi dobro pojacanje
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Jet2Holiday, jurisicduska i 39 gostiju.