Izadze lucicM4kaveli je napisao/la:Evo Ozila i pobjede Reala.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Izadze lucicM4kaveli je napisao/la:Evo Ozila i pobjede Reala.
opet Ronalda birali za najboljeg igraca,stvarno je vrijeme za Messija.emir18 je napisao/la:Sad se vidi sta najbolji igrac na svijetu znaci Realu,kakvi ovi polovnjaci neznaju lopte primit,niko pasa dati kako treba
Stvarno red bi biolumani je napisao/la:opet Ronalda birali za najboljeg igraca,stvarno je vrijeme za Messija.emir18 je napisao/la:Sad se vidi sta najbolji igrac na svijetu znaci Realu,kakvi ovi polovnjaci neznaju lopte primit,niko pasa dati kako treba
Pa dobro to oni "na svijetu" - Messi je vanzemaljac.lumani je napisao/la:opet Ronalda birali za najboljeg igraca,stvarno je vrijeme za Messija.emir18 je napisao/la:Sad se vidi sta najbolji igrac na svijetu znaci Realu,kakvi ovi polovnjaci neznaju lopte primit,niko pasa dati kako treba
izgleda mi kao da nije bio ali opet ne bi da tvrdim, nismo zasluzili dati gol dosadasnjom igromRaul_64 je napisao/la:Ofsajd ?
Koliko sam vidio,milimetarski,ali ipak da.LenBias je napisao/la:izgleda mi kao da nije bio ali opet ne bi da tvrdim, nismo zasluzili dati gol dosadasnjom igromRaul_64 je napisao/la:Ofsajd ?
Da jeste, bio je ofside. Crveni je smijesan, fuj!LenBias je napisao/la:izgleda mi kao da nije bio ali opet ne bi da tvrdim, nismo zasluzili dati gol dosadasnjom igromRaul_64 je napisao/la:Ofsajd ?
Vise je ovo ofsajd bio nego ono što je svirao Osasuni par minuta ranije.Raul_64 je napisao/la:Ofsajd ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.