Ovo sve govori, nemam ja tu sta dodati.
RealMoudrid je napisao/la: Real Madrid je zadnji put ovako neuspješnu polusezonu imao u sezoni 2005/06.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
RealMoudrid je napisao/la: Real Madrid je zadnji put ovako neuspješnu polusezonu imao u sezoni 2005/06.
Fala ti Bože. Samo da se još hoćeš pridržavati toga.ek0 je napisao/la:Namike, taman te htjedoh pohvaliti kako si poceo pisati ozbiljne i kvalitetne postove, nemoj sada to pokvariti.
Ovo sve govori, nemam ja tu sta dodati.
Hoce da kaze da je Murina izmedju ostalog' i vizionar.RealMoudrid je napisao/la:Šanse nije bilo ni na -11 kad su svi napali Mourinha jer je rekao da je liga gotova.
Sex![]()
![]()
![]()
Messi: Haha... Trebao bi oboriti još koji rekord do tada![]()
![]()
![]()
Svirajte k.rcu ba hahahhahahahah! Messi uzeo 4 zlatnu pa vi sad raspravljajte do zore luzeri![]()
![]()
![]()
Postovi koji sadrze manje od tri ":lol-a:" nisu uzeti u obzir. Umotvorine koje ne bi smjele biti ostavljene na milost i nemilost forumskog servera. Cestitamo!
JohnLennon je napisao/la:Sada ili na ljeto, svejedno, ubit' il' prodat.
Brko,vjerujem,ne **** to ni dva posto.raul-zakon je napisao/la:Nešto kontam sad; je li ova nekonstantnost Ikera, ovo ostavljanje naklupi šansa za ostale golmane za mjesto na golu Španije? Npr.Reina, Valdes, De Gea...msm, znam i ja da su 5 klasa slabiji od Kapitena, ali bar brane stalno...
Kako li Brkica razmišlja po tom pitanju???
idi ti prati kriket.terabajt je napisao/la:Drugo mjesto bi moglo doci u pitanje ako se nastavi ovako ,al najlosija ekipa u premijeri se ne moze pobijediti :O.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.