Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sta smo mi dopustili,pa covjece bolje smo igrali kada je suster ovdio Real...samo jedna u nizu losi partija Reala ove sezone ili ga zakaze napad ili odbrana,previse se rotiraju igraci ni nallik na onu ekipu od prosle godine ni 1%
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ocjene igračima prema portalu DefensaCentral.com (do 10)
Casillas - 7
Arbeloa - 4
Albiol - 4
Varane - 8
Coentrao - 6
Khedira - 4
Modrić - 4
Alonso - 5
Di Maria - 2
Callejon - 6
Higuain - 5
Benzema - 4
Ozil -
Kaka -
Ocjene igračima prema portalu Goal.com (do 5)
Casillas - 3
Arbeloa - 3
Albiol - 2,5
Varane - 3
Coentrao - 3,5
Khedira - 2,5
Modrić - 3
Alonso - 3
Di Maria - 2,5
Callejon - 3,5
Higuain - 2,5
Benzema - 3
Ozil - 3
Kaka - 1
Casillas - 7
Arbeloa - 4
Albiol - 4
Varane - 8
Coentrao - 6
Khedira - 4
Modrić - 4
Alonso - 5
Di Maria - 2
Callejon - 6
Higuain - 5
Benzema - 4
Ozil -
Kaka -
Ocjene igračima prema portalu Goal.com (do 5)
Casillas - 3
Arbeloa - 3
Albiol - 2,5
Varane - 3
Coentrao - 3,5
Khedira - 2,5
Modrić - 3
Alonso - 3
Di Maria - 2,5
Callejon - 3,5
Higuain - 2,5
Benzema - 3
Ozil - 3
Kaka - 1
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Hoce da kaze da je Murina izmedju ostalog' i vizionar.RealMoudrid je napisao/la:Šanse nije bilo ni na -11 kad su svi napali Mourinha jer je rekao da je liga gotova.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- RealMoudrid
- Kontakt:
Šta misliš?
2012/2013
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- JohnLennon
- Kontakt:
Posljednji postovi od ovog gore clana kojeg ce nadam se moderacija usljed stalnih nepotrebnih upisa banirati:
Da ne bude sve off-topic. Kaki je ovo drugi crveni karton u karijeri. Prvog je dobio protiv Obale Bjelokosti na Mundijalu 2010. Sada ili na ljeto, svejedno, ubit' il' prodat.
Sex![]()
![]()
![]()
Messi: Haha... Trebao bi oboriti još koji rekord do tada![]()
![]()
![]()
Svirajte k.rcu ba hahahhahahahah! Messi uzeo 4 zlatnu pa vi sad raspravljajte do zore luzeri![]()
![]()
![]()
Postovi koji sadrze manje od tri ":lol-a:" nisu uzeti u obzir. Umotvorine koje ne bi smjele biti ostavljene na milost i nemilost forumskog servera. Cestitamo!
Da ne bude sve off-topic. Kaki je ovo drugi crveni karton u karijeri. Prvog je dobio protiv Obale Bjelokosti na Mundijalu 2010. Sada ili na ljeto, svejedno, ubit' il' prodat.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
JohnLennon je napisao/la:Sada ili na ljeto, svejedno, ubit' il' prodat.
naprijed rejal
Makaveli,nisi gledao dugo Cska,njihov desni bek Fernandes,visok 1.89,a i brz i prodoran
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- raul-zakon
- Kontakt:
Nešto kontam sad; je li ova nekonstantnost Ikera, ovo ostavljanje naklupi šansa za ostale golmane za mjesto na golu Španije? Npr.Reina, Valdes, De Gea...msm, znam i ja da su 5 klasa slabiji od Kapitena, ali bar brane stalno...
Kako li Brkica razmišlja po tom pitanju???
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Brko,vjerujem,ne J**+ to ni dva posto.raul-zakon je napisao/la:Nešto kontam sad; je li ova nekonstantnost Ikera, ovo ostavljanje naklupi šansa za ostale golmane za mjesto na golu Španije? Npr.Reina, Valdes, De Gea...msm, znam i ja da su 5 klasa slabiji od Kapitena, ali bar brane stalno...
Covjek ima totalno pouzdanje u Ikera a kako i ne bi kad ovaj za furiju ne zna da primi gol.
A i nije lud da se oslanja na kloceve koje si nabrojao.
Vidim da je dosta ljudi spominjalo Di Maria-u. Kada je tek dosao, bio mi je medju drazim igracima. Bacao se za loptom, trcao, grizao, pa i kad pogrijesi, nisam se "ljutio" na njeg'. Mislio sam da to radi radi navijaca i toga sto je zavolio klub. Na kraju se bas "ofirno" ispostavilo da je to sve radio ne bi li dobio vecu platu, sto je na kraju i uspio. Kada je dosao do povecanja primanja, covjek je samo stao, i boli ga briga za ekipu. Od kada pratim sport, bilo kakav, niti jedan me igrac kojeg' sam "furao" nije toliko razocarao kao on. Naprotiv, on je prvi igrac ikada, kojemu sam prakticki okrenuo ledja, kako bi rekli. Mislim boli njega za mene, i ne zna da postojim, ali vala i mne sad boli za njega, iako znam da postoji. Sala mala. Pozdrav navijacima Reala.
Drugo mjesto bi moglo doci u pitanje ako se nastavi ovako ,al najlosija ekipa u premijeri se ne moze pobijediti :O.
idi ti prati kriket.terabajt je napisao/la:Drugo mjesto bi moglo doci u pitanje ako se nastavi ovako ,al najlosija ekipa u premijeri se ne moze pobijediti :O.
naprijed rejal
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinocnji remi na Reyni

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ni jedan od ovih golmana nisu u nekoj dobroj formi.Tako da je prosto nemoguce da neko od ovih trenutno zamjeni Ikera.raul-zakon je napisao/la:Nešto kontam sad; je li ova nekonstantnost Ikera, ovo ostavljanje naklupi šansa za ostale golmane za mjesto na golu Španije? Npr.Reina, Valdes, De Gea...msm, znam i ja da su 5 klasa slabiji od Kapitena, ali bar brane stalno...
Visca el Barça ! Mes que un club !
Nisam dugo odgledao cijelu utakmicu Reala, pa nisam ni znao da ono izgleda tako loše. Tim previše zavisi od Ronalda, a kada njega nema to je još gore nego kada je vanserijski Portugalac u igri. Di Maria i Kaka totalno propali, Modrić se gubi, nema se ideje kako krenuti naprijed i pritisnuti protivnika u pravom trenutku. Izgleda da Mou može polako početi pakovati kofere. Siguran sam da se čeka još kiks protiv Manchestera u Ligi prvaka, pa da se onda zahvali Portugalcu (ne Ronaldu
) na svemu učinjenom do tada.
Cudno kako se uvijek pljuje po Modricu a ne recimo po Ozilu koji kao da hljeba danima nije jeo.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
kada rernu i kantu postavis kao gnjavatore na forumu pola postova na temi real madrida se ne vidi 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:kada rernu i kantu postavis kao gnjavatore na forumu pola postova na temi real madrida se ne vidi
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.