SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
bravo
a jbg, nismo bili miljenici sreće prošle sezone, sad ubiremo kamate, a poslije ćemo aBd preći na glavnicu 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Evolution87
- Kontakt:
Na utakmici Grizzlies - Kljusinari niste uracunali gol @ipetm-a koji je pogodio Inter-Pescara 2:0 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jos kapiten da dva gola. Nista, cim sam vidio da Delfini u gostima igraju znao sam sta nas ceka.Evolution87 je napisao/la:dzaba vam dresovi kad ste izgubiliGreivis je napisao/la:Treba biti realan pa reci da Grizzliesi imaju ubjedljivo najbolje dresove.![]()
Grizzlies - Kljusinari 2:3
za moj tim pogadjali @ipetm 2x i @zjaka.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sreća pa nema četvrte lige.
...u gostujućem kolu.Padovan je napisao/la:Kakav start u Premijer ligi, pobjeda nad prvakom ss.ba lige!
Bravo svejedno. Ne mogu da vjerujem da nismo stavili 2:0 na Montpellier.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Odličan početak sezone u 2. ligi za FC Premier i za bavariana
Vidi se da sam vrijedno radio na pauzi , 2 gola u 1. kolu , pucam na najboljeg strijelca

Vid' ovo pocelo.
A brace cela ekipa zakasnila,praznici uzeli danak.
A brace cela ekipa zakasnila,praznici uzeli danak.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
kapiten je jako ljut, poručuje iz Banovića(na pregovorima oko novog sponzora ekipe), da će pljuštati otkazi, ne popravite li seGreivis je napisao/la:
Jos kapiten da dva gola. Nista, cim sam vidio da Delfini u gostima igraju znao sam sta nas ceka.
Od tebe ima velika očekivanja, iako sam mu ja govorio da te ne uzima jer je prošlo tvoje vrijeme
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cuj proslo moje vrijeme.legenda reala je napisao/la:kapiten je jako ljut, poručuje iz Banovića(na pregovorima oko novog sponzora ekipe), da će pljuštati otkazi, ne popravite li seGreivis je napisao/la:
Jos kapiten da dva gola. Nista, cim sam vidio da Delfini u gostima igraju znao sam sta nas ceka.![]()
Od tebe ima velika očekivanja, iako sam mu ja govorio da te ne uzima jer je prošlo tvoje vrijemepogriješio je i sad nek se kaje
Za sta je to ban zaradio?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
cestitam, samo tako nastavibavarian_bk je napisao/la:Odličan početak sezone u 2. ligi za FC Premier i za bavarianaVidi se da sam vrijedno radio na pauzi , 2 gola u 1. kolu , pucam na najboljeg strijelca
![]()
Tabela poslije 1. KOLA

1. kolo - GOOL kola -Cartman (Jedinstvo Manchester ) - Norwich-Newcastle 0:0
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Pohvale za novine,pogotovo ako se ovako nastavi moci cu i propratiti sta se desava u cvajti i trecoj ligi a da ne moram sam hvatat tabele
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Bilo bi dobro da se i ovaj segment radi u kontinuitetu.Ono bar svako 4-5 kola neka manja analiza pa poslije KUP utakmica.Mislim da ce to pipi raditi dobro.U svakom slucaju sretnu u nastavku.deyo je napisao/la:Pohvale za novine,pogotovo ako se ovako nastavi moci cu i propratiti sta se desava u cvajti i trecoj ligi a da ne moram sam hvatat tabele
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ja sa svoje strane sam 99% siguran da ce najave kola za sve 3 lige ici do petka i tako do kraja,kao i najave kupova kad za to dodje vrijeme.
S druge strane ce analize ici od strane @pipita po njegovoj volji
btw.bil mogao i ja dobit ovo ispod nicka ko @pipita
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eh ovo mi je najbitnije, da je Otelo spreman da radi. Za ostalo nema problema, ja ću to srediti s defenderom.Otelo je napisao/la:Ja sa svoje strane sam 99% siguran da ce najave kola za sve 3 lige ici do petka i tako do kraja,kao i najave kupova kad za to dodje vrijeme.
Dižemo stvari na malo ozbiljniji nivo.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Intervju Cartmana za ss.ba novine

Svaka cast kapitenu na ovim rijecima,nikad necu zaboraviti vrijeme koje sam proveo igrajuci za Jedinstvo ManchesterNovinar : "Ko je za vas najbolji igrač lige, i poznajete li uopšte igrače Ss.ba lige ?"
@Cartman - "Tu su veterani poput Monologa i 123456. Ali moram spomenuti i svoje sadašnje suigrace, i bivšeg saigrača @Amela. To su sve odlični igraci, a teško se mogu odlučiti za samo jednog od njih."
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
pohvale jos jednom za nase novinare 
sto se tice ovog pitanja o najboljim igracima lige ja licno bih jos spomenio neke igrace:
geronimo, big_amko, bavarian_bk, csh, deyo, adnan24, BIHfan ...
mozda bi se nekad mogla i napraviti lista najboljih strijelaca svih vremena SS. ba lige ( jedino je veliki problem sto fali dosta podataka iz 2. i 3. sezone ja mislim
)
sto se tice ovog pitanja o najboljim igracima lige ja licno bih jos spomenio neke igrace:
geronimo, big_amko, bavarian_bk, csh, deyo, adnan24, BIHfan ...
mozda bi se nekad mogla i napraviti lista najboljih strijelaca svih vremena SS. ba lige ( jedino je veliki problem sto fali dosta podataka iz 2. i 3. sezone ja mislim
- legenda reala
- Kontakt:
Zar ima dilema o najboljem igraču ove lige 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
anonimni <3legenda reala je napisao/la:Zar ima dilema o najboljem igraču ove lige
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.