Poredis Diattu i Musa oj majko moja milacikac je napisao/la:Doveo bi ti, ali da li bi ovi menadzeri sto vam Diattu i Musa uvalise, to je pravo pitanje.astra1922 je napisao/la:oooooooo dzafa vagaja bi njega odma izvago i doveo jusufbasica ako nema para prostrijet cemo sergiju pred stadion
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Pogrijesio sam, kako porediti kriminalca, covjeka koji prodaje utakmice, sa ovim drugimKvota je napisao/la:Poredis Diattu i Musa oj majko moja milacikac je napisao/la:Doveo bi ti, ali da li bi ovi menadzeri sto vam Diattu i Musa uvalise, to je pravo pitanje.astra1922 je napisao/la:oooooooo dzafa vagaja bi njega odma izvago i doveo jusufbasica ako nema para prostrijet cemo sergiju pred stadion
!
Pokusao laganu lovu dignut i slomio nogu i cisto sumnjam ba bi se vise usudio al nebitno, a za ovog bantu crnca glupo je trosit rijeci o negovom znanju po pitanju fudbala!Da ti ne objasnjavam kako je dosao u Sarajevo pa sad u Zvijezdu mozes i sam prepostaviti! 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Emir opra igrace preko fejsa 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ha ha ha ha frajer ima cijelu premijer ligu na fejsuSarajlijc@ je napisao/la:Emir opra igrace preko fejsa
Jel mozda ko zna kad pocinje utakmica protiv Bosne Mionice u cetvrtak ? 
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
mi mozda i neznamo da ima utakmica protiv mioniceNKZ07 je napisao/la:Jel mozda ko zna kad pocinje utakmica protiv Bosne Mionice u cetvrtak ?
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
vidiš, ne može više ni pitat', odmah znaju šta bi ih pit'oDona je napisao/la:Ha ha ha ha frajer ima cijelu premijer ligu na fejsuSarajlijc@ je napisao/la:Emir opra igrace preko fejsa
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ok,hvalaastra1922 je napisao/la:mi mozda i neznamo da ima utakmica protiv mioniceNKZ07 je napisao/la:Jel mozda ko zna kad pocinje utakmica protiv Bosne Mionice u cetvrtak ?pocinje sigurno oko 2
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Nedamo vam mi Jusufbašića, tko će onda u nas zabijati golove, jedino ako vreću para donesete u Gabeluastra1922 je napisao/la:oooooooo dzafa vagaja bi njega odma izvago i doveo jusufbasica ako nema para prostrijet cemo sergiju pred stadion
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Sta fali imam i jaDona je napisao/la:Ha ha ha ha frajer ima cijelu premijer ligu na fejsu
Neko je najavio da treba izac clanak o Eldaru P. ja ga nigdje ne vidim, ako neko zna gdje je neka postavi link
članak sam obećao ja ali su me neki ljudi zamoli da proširim intervju, pa sad čekam eldara da se to završi...Tkanton je napisao/la:Neko je najavio da treba izac clanak o Eldaru P. ja ga nigdje ne vidim, ako neko zna gdje je neka postavi link
- gradacac10
- Kontakt:
Koji ba Eldar P.?Tkanton je napisao/la:Neko je najavio da treba izac clanak o Eldaru P. ja ga nigdje ne vidim, ako neko zna gdje je neka postavi link
Eldar Pilavdzicgradacac10 je napisao/la:Koji ba Eldar P.?Tkanton je napisao/la:Neko je najavio da treba izac clanak o Eldaru P. ja ga nigdje ne vidim, ako neko zna gdje je neka postavi link
Mozel u sljivi da se kako napravimo nemamo para!LG97DM je napisao/la:Nedamo vam mi Jusufbašića, tko će onda u nas zabijati golove, jedino ako vreću para donesete u Gabeluastra1922 je napisao/la:oooooooo dzafa vagaja bi njega odma izvago i doveo jusufbasica ako nema para prostrijet cemo sergiju pred stadion
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
ako mu odgovara moze i rakijaNah1d je napisao/la:Mozel u sljivi da se kako napravimo nemamo para!LG97DM je napisao/la:Nedamo vam mi Jusufbašića, tko će onda u nas zabijati golove, jedino ako vreću para donesete u Gabeluastra1922 je napisao/la:oooooooo dzafa vagaja bi njega odma izvago i doveo jusufbasica ako nema para prostrijet cemo sergiju pred stadion
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
da li husic ostaje u Zvijezdi jer kako sam cuo ni jucer nije bio na treningu
Da ja vas pitam sta je sa onim madarom,jel jos tu?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/tamas ... 69515.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/tamas ... 69515.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Nah1d je napisao/la:Mozel u sljivi da se kako napravimo nemamo para!
To bi mozda Jusufbašiću odgovaralo jer on voli popit, nako večer prije utakmiceastra1922 je napisao/la:ako mu odgovara moze i rakija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.