NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
Koji je igrač drugi po broju izvedenih slobodnih bacanja u dosadašnjem dijelu sezone?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Howard ?jose je napisao/la:Koji je igrač drugi po broju izvedenih slobodnih bacanja u dosadašnjem dijelu sezone?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
durant
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Da. 329 bacanja izveo, procenat ubačaja 0,508asunsao je napisao/la:Howard ?jose je napisao/la:Koji je igrač drugi po broju izvedenih slobodnih bacanja u dosadašnjem dijelu sezone?
Najviše je izveo Harden - 361.
Koji igrac je odigrao najvise minuta ove sezone, a da nema zabiljezenu blokadu 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Bilo je to pitanje, ja mislim da je Duhon.asunsao je napisao/la:Koji igrac je odigrao najvise minuta ove sezone, a da nema zabiljezenu blokadu
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Paraglajder
- Kontakt:
Šta je ovo, Kelti u smjenama siluju kviz. Barnjak i ja ofalili, Asunsao uletio. 
YNWA
Duhon ima jednu ali vrijednuBIHfan je napisao/la:Bilo je to pitanje, ja mislim da je Duhon.asunsao je napisao/la:Koji igrac je odigrao najvise minuta ove sezone, a da nema zabiljezenu blokadu
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Koji igrač je u dosadašnjem dijelu sezone ubacio sva slobodna bacanja, a da ih je izveo najmanje 15?
Steve Nashjose je napisao/la:Koji igrač je u dosadašnjem dijelu sezone ubacio sva slobodna bacanja, a da ih je izveo najmanje 15?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ko je prosle sezone pogodio 10 uzastopnih trica na jednoj utakmici, znaci 10 vezanih bez promasaja ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
cini mi se lawson ali nisam siguran
ako je odgovor tacan postavljajte iduce pitanje 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Da, Lawson protiv Minesote, ajd nek neko drugi postavi kad vec ti nemas inspiracijeLenBias je napisao/la:cini mi se lawson ali nisam siguranako je odgovor tacan postavljajte iduce pitanje
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
I nije pogodio prosle, vec predprosle sezone.asunsao je napisao/la:Da, Lawson protiv Minesote, ajd nek neko drugi postavi kad vec ti nemas inspiracijeLenBias je napisao/la:cini mi se lawson ali nisam siguranako je odgovor tacan postavljajte iduce pitanje
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.