Hvalamirzza je napisao/la:Jeste, namjesteno je i iducu subotu, igraj tacan rezultat od 2-0, penal za zelju i crveni za torlakaSemir_Sa je napisao/la:Cuo sam da je blokiran par na kladionici zato sto je namjesteno da zeljo mora dobiti? Momci, je li to istina?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Molim ..Semir_Sa je napisao/la:Hvalamirzza je napisao/la:Jeste, namjesteno je i iducu subotu, igraj tacan rezultat od 2-0, penal za zelju i crveni za torlakaSemir_Sa je napisao/la:Cuo sam da je blokiran par na kladionici zato sto je namjesteno da zeljo mora dobiti? Momci, je li to istina?
I namjesteno je i u Laktasima

Posto znate mi imamo ekipu kao Travnik i nikog nemozemo pobjedit

Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 01 nov 2009, 18:24, ukupno mijenjano 2 puta.
duvali ste ga vi nama 2 puta u 3 dana, dosta do proljeca, sad lagano hladnimo mudaadisg je napisao/la:A je li Osim Jr zadovoljan igrom? Niste vi dobri moj i posteni JoinUnion izbacili Veleza, izbacile su ga sudije, a vama ostaje samo da pusete u odozdo Velezu, samo polako, pusite, ostace vam voz, pardon vlak bez pare, hahahahah.....jadna majko svoja...kako ce vas Sarajevo oderati.JoinUnion je napisao/la:Nek smo mi izbacili Red Barby iz kupa, fina utakmica pokazali smo da mozemo jos bolje odigrati i da dizemo formu iz utakmice u utakmicu isto tako fina uvertira prd derbi.Red Barby crkniteadisg je napisao/la:
E nek ste bas mi je drago.....a jel vam Brkovic opet delegirao sudiju, hahahaha
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Kako volim ove ljubomorne volim da CRKNU NA TEMI " FK ŽELJEZNIČAR"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Pu majku mu, mogao sam pare na kladionici uzeti da su ovi sto sad govore da je utakmica dogovorena i blokirana SAMO to rekli juce ..
Ubuduce javite dan ranije kad saznate da je Zeljo kupio pa da pare uzmemo .. To bi dobro doslo u ova kokuzna vremena ..

Ubuduce javite dan ranije kad saznate da je Zeljo kupio pa da pare uzmemo .. To bi dobro doslo u ova kokuzna vremena ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Došlo neko kokuzno vrijeme da Željo mora kupovati utakmice na Grbavici.mirzza je napisao/la:Jeste, namjesteno je i iducu subotu, igraj tacan rezultat od 2-0, penal za zelju i crveni za torlakaSemir_Sa je napisao/la:Cuo sam da je blokiran par na kladionici zato sto je namjesteno da zeljo mora dobiti? Momci, je li to istina?

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
odigrao sam 2 na zelju, prosao sampdoriu 1x, zaragozu 1x, villarreal 1 i veceras mi ostaje samo 1 na sporting...
)
zeljoo 101% 2...
:D

zeljoo 101% 2...

- Stole iz Bora
- Kontakt:
I Borac je kao i mi imao 2 uzastopna gostovanja tako da cisto sumnjam da smo imali vise utakmica u gostima.carobni manijak je napisao/la:prisli smo borcu na samo 6 bodova a imali smo vise utakmica u gostima...navijanje je ovu utakmicu bilo sramno dno dna ono ne smije onako...
Ono sto sam ja cuo sa sjevera je da se na jugu navijalo 90 minuta. Prvo poluvrijeme odlicno, drugo malo losije ..

AMAR OSIM
Ma par je bio blokiran jer je juce raja uplacivala na Zelju, ne zato sto je "stela" nego sto je kvota bila velika, a levati nisu uzeli u obzir da je zeljo "domacin", itd.... i sta ce nego blokirati, a u hrvatskoj se npr. moglo igrati i kvota na zelju je bila 3 i 80 i tamo je raja uzela pare, i ne znam sto bi zeljo stelio "kuci" protiv bilo koga????
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nije to kokuzno vrijeme, sta ti je. Odakle kokuzima pare za sudije ..Knele je napisao/la:Došlo neko kokuzno vrijeme da Željo mora kupovati utakmice na Grbavici.![]()

AMAR OSIM
muamer10 je napisao/la:Ma par je bio blokiran jer je juce raja uplacivala na Zelju, ne zato sto je "stela" nego sto je kvota bila velika, a levati nisu uzeli u obzir da je zeljo "domacin", itd.... i sta ce nego blokirati, a u hrvatskoj se npr. moglo igrati i kvota na zelju je bila 3 i 80 i tamo je raja uzela pare, i ne znam sto bi zeljo stelio "kuci" protiv bilo koga????
bila je u derby-ju olimpik-zeljo, doduse 2 je bila 1,75...

-
- Kontakt:
Bio sam danas na utakmici i pitao bi ove željine navijače je li istina da svaki put željezničar igra ovako ???
Pitam iz razloga jer su ljudi pored mene govorili to stalno da željezničar svaki put igra ovako???
Hvala
Pitam iz razloga jer su ljudi pored mene govorili to stalno da željezničar svaki put igra ovako???
Hvala
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ja bi ti odgovorio ali ne znam sta znaci to "ovako" ...sarajbosna je napisao/la:Bio sam danas na utakmici i pitao bi ove željine navijače je li istina da svaki put željezničar igra ovako ???
Hvala

AMAR OSIM
A da napishesh kako "ovako"...Nezz sta hoces,2 stative,2 puta Meshan neometan fula,Bekric i Radovan traljavo sutaju,meshanovic pogodio sjevernu tribinu,Culumu sut skrenut,otisla lopta do juga,Shime uletio biciklom u kazneni prostor,ali ga pokosishe autom,djaba mu biciklo...
Znaci 5-10 prilika od toga 3-4 100%...Nije ovo Engleska pa da imash igraca tipa Rooney koji je opali sa 30 metara...Ovdje kod nas eurogol sa 30 metara se zove frljoka...
Znaci 5-10 prilika od toga 3-4 100%...Nije ovo Engleska pa da imash igraca tipa Rooney koji je opali sa 30 metara...Ovdje kod nas eurogol sa 30 metara se zove frljoka...
-
- Kontakt:
Ovako kao danas što je igrao to sam mislio ????Stole iz Bora je napisao/la:Ja bi ti odgovorio ali ne znam sta znaci to "ovako" ...sarajbosna je napisao/la:Bio sam danas na utakmici i pitao bi ove željine navijače je li istina da svaki put željezničar igra ovako ???
Hvala
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa da pobjeđujemo...sarajbosna je napisao/la:Ovako kao danas što je igrao to sam mislio ????Stole iz Bora je napisao/la:Ja bi ti odgovorio ali ne znam sta znaci to "ovako" ...sarajbosna je napisao/la:Bio sam danas na utakmici i pitao bi ove željine navijače je li istina da svaki put željezničar igra ovako ???
Hvala
Samo Radovanovic nedostaje na derbiju...
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 01 nov 2009, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Dobili strasni olimpik, proslavilo se i doslo je vrijeme da se napokon moze zapjevati moja najdraza...
Sastali se, sastali se pitari na brijegu,
nasli qrac, nasli qrac zatrpan u snijegu,
uzeli ga, uzeli ga pa u njega pusu,
ne bi li mu, ne bi li mu povratili dusu
Sastali se, sastali se pitari na brijegu,
nasli qrac, nasli qrac zatrpan u snijegu,
uzeli ga, uzeli ga pa u njega pusu,
ne bi li mu, ne bi li mu povratili dusu

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Pa da pobjeđujemo...sarajbosna je napisao/la:Ovako kao danas što je igrao to sam mislio ????Stole iz Bora je napisao/la:
Ja bi ti odgovorio ali ne znam sta znaci to "ovako" ...
Samo Radovanovic nedostaje na derbiju...
Ok odlično.... Strašno igrate...
po/slasticaru idi na svoju temu i zamoli svoje kolege sa tribine da ponesu proteze da mogu izgovoriti ime svog kluba...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
Malo ti godina imaš da bi tako pričao pozdravSeyo_TM je napisao/la:po/slasticaru idi na svoju temu i zamoli svoje kolege sa tribine da ponesu proteze da mogu izgovoriti ime svog kluba...
Trenutno korisnika/ca: Blank123, Levin, ShojaStojan i 38 gostiju.