2. za nekoga ko seta po terenu sat vremena bi trebao biti pic*in dim, da prostis
3. ostalo nema potrebe da komentarisem jer to za ddr-a, burdissa, destro vs osvaldo i slicno je vec prezvakana prica sa kojom se manje/vise slazem.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Ne znam dal ciljaš na ovo sto sam ja napisao da su ekipe nakon 19 odigranih kola odprilike tu gdje trebaju biti,a Roma 6. Slažem se ja s tobom da Lazio nije jača ekipa od nas (gledao sam ih sad u kupu protiv Catanie, samo ledesma i hernanes sto vrijede u onom laziu). Izgleda da nas trener radi odlican posao 2. na tabeli sa onakvim timom i 1/2f kupa (doduse LAGAN RASPORED). Roma do sada jos uvijek nije ispunila ocekivanja,a po meni je 19 kola sasvim dovoljno da se pokaze (nisu prosla 2,3 5 kola pa da je rano govoriti,vec 19-cijela polusezona). Smatram da su Romi potrebna pod hitno pojacanja na sredini i u odbrani,ali prije svega da Zeman skonta da ekipa napada sa 11 igraca i brani se sa 11 igraca,a ne ko sadasnja roma napada sa 11,a brani se sa 6. Mozda i nisu odbrambeni toliko losi,kolko nemaju podrsku veznog reda i napada. Kad protivnik napada odbrana krece od spiceva, a kod nas napadaci nikad nisu iza lopte,po trojica ostanu preko centra,po meni je plafon 1 covjek da moze da se ne brani,npr. kod nas totti zbog god.,al ne mogu uz njeg i osvaldo i lamela ostajati, ili destro zavisi ko igra, +pjanic koji je slab u odbrani. Tako da ako lopta prođe bradleya ili de rossija stoperi su prepusteni sami sebi. Zaboravih Balzaretija koji igra lijevo krilo a ne beka, Piris solidan protiv Napolija(odlicno zaustavio cavanija u onoj jednoj situaciji 1na1).Admir_Sa je napisao/la:ja kad vidim kakav lazio ima tim i onda cujem da mi imamo tim za šesto mjesto dodje mi da se samobanujem sa foruma

ddr i bradley su tu negdje ove sezone. bradley i ne zna bolje a ddr je jednostavno u katastrofalnoj formi tako da ko god od njih dvojice igra bicemo silovani u veznom redu. na lameli, tottiju i marquinhosu je da uzmu sto se uzeti da od ove utakmice.iducu tekmu igramo bez pjanica tako da je florenzi siguran u prvih 11, i neka je. mali je posle miralema nas najbolji veznjak ove sezone bez obzira htio to neko priznati ili ne. tachtisidis ce vjerovatno na poziciju zadnjeg veznog a na zemanu je da odabere manje zlo izmedju bradleya (koliko je napoli imao srece sinoc toliko celavi nije) i ddra na poziciji desnog centralnog veznog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.