Newcastle United F.C.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Newcastle United F.C.
Samo da se ne desi ko onda kad je Carrol otisao a nije se niko doveo pa nam je glavna uzdanica bio Leon Best. Doduse tu je polusezonu po meni odigrao veoma dobro sto jes jes. Izvinjavam se umalo da zaboravim da smo po isteku prelaznog roka potpisali fudbalskog velemajstora i virtuoza Šefku Kuqi -a kao slobodnog igraca ali on na veliku zalost nije opravdao silni novac ulozen u njega ! A sad ozbiljno bilo koji od naapadaca koji se povezuju sa nama bi bio odlicno pojacanje ! Mada je stoper po meni jednako bitan jer ko sto rece @gloryhunter Williamson je Bože zakloni ! 
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Goal.com i još neki sportski portali su objavili vijest da se Coloccini želi rastati sa Newcastleom i potpisati za San Lorenzo. No, danas je njegov agent izašao u javnost da je ovdje riječ o klasičnim medijskim patkama i da od tog dogovora nema ništa.
Igrači s kojima se Newcastle dovodi u vezu: Remy, Gouffran (
), Tomkins, Maiga, Lens, Douglas, M. Sisoko.
Igrači s kojima se Newcastle dovodi u vezu: Remy, Gouffran (
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Meni je baš bio simpa Ba u NUFC-u, tu je pružao strašno dobre partije, šteta što niste malo jači na finansijskom planu pa da možete zadržati igrače kalibra Dembe. 
Il club piu titolato al mondo!
Sad će se Papiss isprsiti i nastaviti gdje je Demba stao.
Debuchy odlična kupovina i ko se još pominje učestalo kada je Njukaš u pitanju? Remy, Aubameyang, Diame? Ko je najbliži potpisu od pomenutih? Il' je u pitanju neko sasvim četvrti?
Debuchy odlična kupovina i ko se još pominje učestalo kada je Njukaš u pitanju? Remy, Aubameyang, Diame? Ko je najbliži potpisu od pomenutih? Il' je u pitanju neko sasvim četvrti?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Izgleda da je Remy najblizi potpisu.Lennon je napisao/la:Sad će se Papiss isprsiti i nastaviti gdje je Demba stao.
Mislim da necete puno osjetiti odlazak Dembe jer je tu jos uvijek Cisse koji ce nadam se preuzeti tu rolu glavnog napadaca ekipe.
Uprava vam ponovo radi odlican posao,kupovina jeftinih,vec dokazanih igraca(Debuchy i eto haman stize Remy).
Mada,mislim da je za vas bitniji povratak povrijedjenih igraca prije svega Ben Arfe i Cabayea.
Zna li se tacno koliko ce ova dvojica biti van stroja ?
Uprava vam ponovo radi odlican posao,kupovina jeftinih,vec dokazanih igraca(Debuchy i eto haman stize Remy).
Mada,mislim da je za vas bitniji povratak povrijedjenih igraca prije svega Ben Arfe i Cabayea.
Zna li se tacno koliko ce ova dvojica biti van stroja ?
Keep the Blue Flag Flying High !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma evo sad čitam da se QPR bacio u potragu za napadačem i, gle čuda, zastali su na Remyju. Šuška se da mu nude platu k'o Bartonu (70k sedmično). Toliko o FFP-u.
No, nadam se da će zdrav razum odraditi svoje i da će Remy za ovih 8 miliona preći u Newcastle gdje ima dovoljno prijatelja.
Što se tiče Cabayea, trebao bi biti spremaN za meč protiv Norwicha (dakle za 7 dana). Govorilo se da će pauzirati do sredine februara, no ipak će se prije vratiti na teren. Nadam se da će biti u potpunosti spreman, pa da ga ne zadesi Hatemova sudbina.
Hatem bi se također mogao vratiti protiv Norwicha.
Što se tiče Cabayea, trebao bi biti spremaN za meč protiv Norwicha (dakle za 7 dana). Govorilo se da će pauzirati do sredine februara, no ipak će se prije vratiti na teren. Nadam se da će biti u potpunosti spreman, pa da ga ne zadesi Hatemova sudbina.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Glupa 2 kartona za Ameobija. Prvo je nagazio lika nakon što se ovaj sat vremena prije riješio lopte, a drugi put je to bio "normalniji" faul. No, svejedno je Newcastle preko qrca odigrao ovaj meč. Čak su bili opasniji sa 10 igrača.
U svakom slučaju, druga godina zaredom u kojoj Brighton izbacuje Newcastle.
Valjda će za 7 dana biti normalnije kontra Norwicha.
Auuu jest vam sad veselo.Ameobi suspendovan,Ba prodat a Cisse povrijedjen. 
1946
Stoper, prije svega bi se morao dovesti. Ostali dijelovi tima su solidno popunjeni vec su povrede te koje naravno kvare to sve.
Evo gledam stanje, navodno bi Coloccini, S. Taylor, Cabaye, Gutierrez i Cisse trebali biti spremni do 12. januara i Norwicha. Povratak Ben Arfe bi se trebao desiti pocetkom februara a Raylora naravno nema prije marta. I to je to. Bukvalno vise od polovine standardnih prvotimaca i oslonaca tima je povrijedeno. Samo se jos malo strpiti i preokrenut ce se ovo sve.
Evo gledam stanje, navodno bi Coloccini, S. Taylor, Cabaye, Gutierrez i Cisse trebali biti spremni do 12. januara i Norwicha. Povratak Ben Arfe bi se trebao desiti pocetkom februara a Raylora naravno nema prije marta. I to je to. Bukvalno vise od polovine standardnih prvotimaca i oslonaca tima je povrijedeno. Samo se jos malo strpiti i preokrenut ce se ovo sve.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Milan zainteresiran za Santona. Nepotrebno je govoriti sta bi znacila prodaja ali obzirom na glupu politiku kluba zadnjih godina nista me ne bi iznenadilo da ga prodamo i da perchinho postane prvi LB.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Coloccini podnio zahtjev za transfer u Argentinu. 
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... er-request" onclick="window.open(this.href);return false;Monolog je napisao/la:Coloccini podnio zahtjev za transfer u Argentinu.
Nije istina
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam šta da ti kažem. Ima nekih porodičnih problema i želi se vratiti u Argentinu. Uprava će mu, po svemu sudeći, izaći u susret.
Nego, završilo se prvo poluvrijeme meča protiv Norwicha. Uspavanka i po'. Obertan imao najbolju šansu, no iz rašlji je loptu izvadio protivnički golman. Cisse je imao 2 šuta, al' nije to bilo ni "o" od opasnosti. S druge strane Norwich je imao nekoliko opasnih napada, al' ništa konkretno nisu napravili.
Debuchy solidan. U napadu se toliko ne ubacuje, al' zato Norwich nije nijednom prošao po toj desnoj strani Newcastleove odbrane.
Nego, završilo se prvo poluvrijeme meča protiv Norwicha. Uspavanka i po'. Obertan imao najbolju šansu, no iz rašlji je loptu izvadio protivnički golman. Cisse je imao 2 šuta, al' nije to bilo ni "o" od opasnosti. S druge strane Norwich je imao nekoliko opasnih napada, al' ništa konkretno nisu napravili.
Debuchy solidan. U napadu se toliko ne ubacuje, al' zato Norwich nije nijednom prošao po toj desnoj strani Newcastleove odbrane.
http://www1.skysports.com/football/news ... nderstands" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto zamjene za Dembu. A onda po stopera, sto prije.
Greatness dies
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Danas je bilo puno priče oko toga. Jbt, sjeb'o sam se kad sam vidio da se Napoli, Dortmund i ini klubovi dovode u vezu sa Remyjem. No, Bartonov twitter je odradio neke stvari. Tamo je prije par dana pisao kako će Remy ukoliko ode iz Marseillea, otići upravo u Njukaš. Onda su to prenijele i neke francuske novine, pa ovo, pa ono. U svakom slučaju, nadam se da će se ovo što prije riješiti, jer napadač je (uz stopera i jednog veznjaka za kojeg sigurno znam da neće doći) prijeko potreban.Bertrand je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... nderstands
http://www1.skysports.com/football/news ... -Loic-Remy" onclick="window.open(this.href);return false;
Remy na korak od St. Jamesa nakon sto su se klubovi dogovorili oko cijene (10m eura). To je potvrdio predsjednik Marseillea.
Remy na korak od St. Jamesa nakon sto su se klubovi dogovorili oko cijene (10m eura). To je potvrdio predsjednik Marseillea.
Pardew.“We are not pursuing just one player, it’s three or four, and they all seem to be warming up a little bit. We need a bigger pool of players and we will try to deal with that in this window.”
Greatness dies
- Sportfanatik
- Kontakt:
Iako je trenutno u potpunosti fokusiran na spašavanje Newcastlea kojeg samo dva boda drže iznad "opasne zone", Hatem Ben Arfa priznao je francuskom Le Parisienu da sanja dolazak u PSG za kojeg navija od dječačkih dana...
Veznjak Newcastlea trenutno se oporavlja od ozljede tetive u Francuskoj gdje je dao intervju Le Parisienu u kojem otkriva svoje aktualne, ali i dugoročne planove:
"Imam ugovor s Newcastleom i zadovoljan sam. Prvo moram spasiti svoj klub. Razmišljam samo o tomu, kako pomoći momčadi i treneru s kojim se odlično slažem. Zaista se želim boriti za njega. Navijači su također odlični. Jednom kada spasimo ekipu, nikad ne znate."
Nikad ne znate, ali Ben Arfa zna što bi želio.
"Potpisati za PSG bilo bi ispunjenje dječačkog sna. Ako bude ponude, analizirat ću je sa zanimanjem. Ako bude ponude. Ako je ključna riječ."
Ben Arfa očekuje povratak na terene oko sredine veljače, a do tada će pokušaje Svraka da pobjegnu iz donjeg dijela ljestvice gledati na TV-u:
"Raspoloženje mi je dobro jer sam u Parizu sa svojom obitelji. No, kada gledam utakmice na televiziji, nije mi lako. Ekipi trebaju svi igrači."
Za odlazak u PSG je, kaže, sada puno spremniji nego prije nekoliko godina: "Morate biti spremni kako biste igrali za PSG, morate otići tamo s određenim iskustvom. Dok sam bio mlađi, to bi mi teže palo, PSG je opasan klub ako niste spremni. Sada sam zreliji."
Veznjak Newcastlea trenutno se oporavlja od ozljede tetive u Francuskoj gdje je dao intervju Le Parisienu u kojem otkriva svoje aktualne, ali i dugoročne planove:
"Imam ugovor s Newcastleom i zadovoljan sam. Prvo moram spasiti svoj klub. Razmišljam samo o tomu, kako pomoći momčadi i treneru s kojim se odlično slažem. Zaista se želim boriti za njega. Navijači su također odlični. Jednom kada spasimo ekipu, nikad ne znate."
Nikad ne znate, ali Ben Arfa zna što bi želio.
"Potpisati za PSG bilo bi ispunjenje dječačkog sna. Ako bude ponude, analizirat ću je sa zanimanjem. Ako bude ponude. Ako je ključna riječ."
Ben Arfa očekuje povratak na terene oko sredine veljače, a do tada će pokušaje Svraka da pobjegnu iz donjeg dijela ljestvice gledati na TV-u:
"Raspoloženje mi je dobro jer sam u Parizu sa svojom obitelji. No, kada gledam utakmice na televiziji, nije mi lako. Ekipi trebaju svi igrači."
Za odlazak u PSG je, kaže, sada puno spremniji nego prije nekoliko godina: "Morate biti spremni kako biste igrali za PSG, morate otići tamo s određenim iskustvom. Dok sam bio mlađi, to bi mi teže palo, PSG je opasan klub ako niste spremni. Sada sam zreliji."
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Remy ipak u QPR.
Eh, nek' se United, Liverpool i Tottenham do iznemoglosti žale na Chelsea i City (ipak su im "konkurencija), a ne treba protiv QPR-a koji predstavlja topovsku hranu.
Što se tiče Newcastlea, ne bih se iznenadio da u javnost izađe vijest kako su Remyjevo srce i previsoka plata razlozi zašto nije došao na St. James Park.
Uglavnom, nadam se da će QPR ispasti, doveli ili ne doveli Francuza
Eh, nek' se United, Liverpool i Tottenham do iznemoglosti žale na Chelsea i City (ipak su im "konkurencija), a ne treba protiv QPR-a koji predstavlja topovsku hranu.
Što se tiče Newcastlea, ne bih se iznenadio da u javnost izađe vijest kako su Remyjevo srce i previsoka plata razlozi zašto nije došao na St. James Park.
Uglavnom, nadam se da će QPR ispasti, doveli ili ne doveli Francuza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.