Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Kojeg kluba ce on postati manager svega vam...... Donjeg Orlovika jedino....... Dajte ba, Mancini je Cityeva proslost, sadasnjost i buducnost...... Znaju seici sta valja...... MSm ima par boljih trenera(koji vec vode ili klubove ili repke) al' su oni nedostupni, pa od ovih dostupnih logicno je signore najbolji...... Ne sisaju oni vesla, da to rade ne bi imali milijarde vec bi dangubili i pametovali ovdje na forumu kao i mi......
Zadnja izmjena: Hypnose, dana/u 13 jan 2013, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Cautinho
- Kontakt:
Pa,kazu da je izvor vrlo blizak Pepu.Sta hoces pouzdanije.Al,ok,i meni je malo nategnuto.
Keep walking.
Ma ja.
Samo mu Abramovic nudi 22 miliona, a seik Mansour 10.
Danas Mancini ima da od Wengera napravi totalnu budalu i pokaze KLASU !
Samo mu Abramovic nudi 22 miliona, a seik Mansour 10.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Normalno da je izvor blizak Guardioli jer njegovi agenti upravo i kreiraju ovakve vijesti kako bi ga nekome uvalili. Frajer se dosada povezivao sa bar 10 razlicitih velikih klubova eto svi ga hoce.
Hajde molim te daj nam neki vjerodostajan izvor da mu Abramovic nudi toliko kao i seik. Smijesne podvale Guardilonih agenata i nista vise, i ptice na grani znaju da ce Mancini i Benitez ostati i slijedece sezone na klupi Citya i Chelsea.
Hajde molim te daj nam neki vjerodostajan izvor da mu Abramovic nudi toliko kao i seik. Smijesne podvale Guardilonih agenata i nista vise, i ptice na grani znaju da ce Mancini i Benitez ostati i slijedece sezone na klupi Citya i Chelsea.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
guardiolini agenti su prikriveni PR stručnjaci
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ima li sastav za danas
sta je sa sinclairom, ima li sanse da on zaigra
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
sta je sa sinclairom, ima li sanse da on zaigra
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Hart, Zabaleta, Kompany, Nastasić, Clichy, Garcia, Barry, Milner, Tevez, Silva, DŽEKO
Visca el Barça ! Mes que un club !
na kakvim si ti drogama , da nisi pojeo sta naopako danas? Mancini da pokaze klasu,koju klasu?M4kaveli je napisao/la:Ma ja.
Samo mu Abramovic nudi 22 miliona, a seik Mansour 10.![]()
wenger je doktor fudbala za mancinija
To je to najjaci sastav u ovom trenutku.Liverpool nije uspio da malo pomogne sada i dodje se na -10 ovo ako se ne dobije ne vjerujem da se vise moze stici prednost Uniteda ali ima jos da se igra.Arsenal je osim Sunderlanda jedino gostovanje gdje City redovno ostaje kratkih rukava.Ali vidit cemo kako ce bit...DesimaL je napisao/la:Hart, Zabaleta, Kompany, Nastasić, Clichy, Garcia, Barry, Milner, Tevez, Silva, DŽEKO
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Nikad ne šuta igrač nad kojim je napravljen penal. Bilo i ostalo.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Ima i nesto bitnije. Dzeko nikad ne suta penalkokuz je napisao/la:Nikad ne šuta igrač nad kojim je napravljen penal. Bilo i ostalo.
SAMO ČELIK !
Ne pratih od pocetka tek sad vidih sta se desilo, ako ih sad ne dobijemo ja neznam kad cemo.
Zadnja izmjena: mancity, dana/u 13 jan 2013, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
- BeyKopites
- Kontakt:
Silva, Milner, Tevez - i Džeko šuta penal
Koji mu je qrac da on izvodi penale, ne znam da li je ikad u karijeri dao gol iz penala, možda nekad u Wolfsburgu 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
jel to Milner
dade golcinu

dade golcinu
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Evo i Dzeko,0:2
Imal kakav link?
"Običan čovjek živi kako mora,a pravi čovjek kako hoće"(Meša Selimović)
- VolimLiverpool
- Kontakt:
'Za moje mahalce'Viper je napisao/la:Sta je ono pisalo kod Dzeksona![]()
You'll never walk alone.
koji qrac agueru , tevezu da oni sutaju penale? , nek i edin pokaze argoanciju , zaboli ga kitaBeyKopites je napisao/la:Silva, Milner, Tevez - i Džeko šuta penalKoji mu je qrac da on izvodi penale, ne znam da li je ikad u karijeri dao gol iz penala, možda nekad u Wolfsburgu
- BeyKopites
- Kontakt:
Oni bar znaju pogoditi iz penala, za razliku od Džeke.geoxx je napisao/la:koji qrac agueru , tevezu da oni sutaju penale? , nek i edin pokaze argoanciju , zaboli ga kitaBeyKopites je napisao/la:Silva, Milner, Tevez - i Džeko šuta penalKoji mu je qrac da on izvodi penale, ne znam da li je ikad u karijeri dao gol iz penala, možda nekad u Wolfsburgu
Al' dobro je, dao je gol i oprao se koliko-toliko !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.